Cok sukur ne para nede paradan degerli olan seyler beni degistirmedi.Ama cevremde ,bu sektorde 3 kurus parayi gorunce o kadar degisen bi tarafi saga sola oynuyan insan gordumki anlatamam.
Belkide bu basliga en cok yazmasi gereken benim.Abi,ustad bilmem ne diye bana gelipde 3-5 gun,hafta sonra cebine para girdiginde Egosu tavan yapmis,kendini yenilemis,kafayi yenilemis konusmasi bile degismis kimleri gordum kimleri...
Boylelerinide gordukce tiksinmeye basladim iyice.Bunlar yuzunden gercekden karekteri saglam adam gibi adamlara bile cevap vermek istemiyorum artik.
Zaten bi konu acacagim bugun yarin aklimdada son 3-5 gundur isden kafami kaldiramiyorum bi kac kisinin gunahina girecem az kaldi.Abi deyip her derdinde kosan,sagimda solumda gezen sonrada bi taraflari kalkanlarin kalemini bi kiracam ona surunuyorlar ya hayirlisi bakalim.Cocukla cocuk olmayalim deyip deyip geciyoruzda herseyinde bi adabi limiti ve sabri var Allah sonumuzu hayir etsin.Allah bizi parayla her tarafi degisen kendini begenmis karektersizlerden,onlarin bos muhabbetlerinden korusun.