Para sizi değiştirdimi ?

Bir sürü tuhaf konu açılıyor bu aralar,bende mantıklı bir konu açayım dedim ; yt den yüksek kazanan arkadaşlara soruyorum,para sizi değiştirdimi ?

eski benden enstantenelerde burda ))

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/2481-301-nedir.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/4219-niche-kanalim-icin-adsense-ayarlari.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/3534-ve-mutlu-bir-sabah.html

Bu günlerimize çok şükür ..
Abi cok güzel konu acmissin da sende cüzzi bir miktar :) kazaniyorsundur acaba seni para degistirdimi ?

çok israf yapar oldum eskiden guvenlikte 1000 TL bana yeterken suan 2500 zar zor yetiyor .. insanlar gelirine göre harcarmış demek ki

bende mutlak değişimler oldu tabi ki. birincisi yaşam kalitem arttı, daha yardımsever birisi oldum, kendime güvenim arttı. geleceğe daha sağlam bakıyorum

Karakterim fikirlerim dostlarım degişmedi
ama yürüyüşüm yedigim içtigim giydigim degişti

Allah kimseyi ufak yaşta yetim ve sahipsiz bırakmasın
Yetim ve sahipsizlerede bana actıgı kapıları acsın

Bu arada benim dönüm noktam YT degil di FB idi 2 yıldır YT ile devam

Kazandığım para beni değilde çevremdekileri değiştirdi.(Artık anlayana)

bankalara olan borcum 9 bin tl bitti sadece bir 3 bin kaldı o da bu ayın yani günü geçmedi icralik değilim çok şükür mayıs kapananlar ödenirse o sorun da kalkar ortadan:) arayan her bankaya artk rahatlıkla dinlemeden kapat istemiyorum diyebiliyorum:) çevreme kulak asmıyorum, kararlarım daha kararlı oldu yani yapmak istediklerimi belirlerken tereddütlerim azaldı diyebilirim. Özgüven konusunda da artıları oldu ama çok şükür insanlara karşı olan tutumum eksi yönde hiç değişmedi kimseyi küçümsemedim küçük görmedim daha bir yardım sever olmaya çalışıyorum artık yani nasıl bir faydam dokunabilir bu insana gözüyle bakmaya çalışıyorum dünyaya artık... Paranın bana zarar vereceğine inanmıyorum hele ki son 8 yılda 50 milyona yakın servetini kaybetmiş bir aileden geldiğim için hiç değer vermem paraya gelip geçiçidir. Dünya üzerindeki değerler sabittir değişmez bugün dünyanın değerini altınla ölçeçek olursak misal 100bin ton ise 10 yıl sonra bu altın 101 bin ton olmaz sabittir toplam kütle değişmediği gibi dünyadaki toplam servet de artmaz ama yakma yıkma olaylarından azalır. Bu dünya serveti döner durur birgün benim cebime bir gün senin cebine ama unutmayın birinin cebinden cıkmalı ki birinin cebine girsin:) fazla takılmayın az para çok para ihtiyaçlarınızı karşılıyorsanız ne mutlu size herkese bol güneşli bol kazançlı günler:) rabbim gönlünüze göre versin

---------- Spam Engelliyici 10:14 ---------- Önceki Mesaj 10:08 ----------

Kapitalizm böyle birşey işte 2 altın lafı ettik hemen tuzağına çekmeye çalışıyor:D
tXukFd1.jpg

Cok sukur ne para nede paradan degerli olan seyler beni degistirmedi.Ama cevremde ,bu sektorde 3 kurus parayi gorunce o kadar degisen bi tarafi saga sola oynuyan insan gordumki anlatamam.

Belkide bu basliga en cok yazmasi gereken benim.Abi,ustad bilmem ne diye bana gelipde 3-5 gun,hafta sonra cebine para girdiginde Egosu tavan yapmis,kendini yenilemis,kafayi yenilemis konusmasi bile degismis kimleri gordum kimleri...

Boylelerinide gordukce tiksinmeye basladim iyice.Bunlar yuzunden gercekden karekteri saglam adam gibi adamlara bile cevap vermek istemiyorum artik.

Zaten bi konu acacagim bugun yarin aklimdada son 3-5 gundur isden kafami kaldiramiyorum bi kac kisinin gunahina girecem az kaldi.Abi deyip her derdinde kosan,sagimda solumda gezen sonrada bi taraflari kalkanlarin kalemini bi kiracam ona surunuyorlar ya hayirlisi bakalim.Cocukla cocuk olmayalim deyip deyip geciyoruzda herseyinde bi adabi limiti ve sabri var Allah sonumuzu hayir etsin.Allah bizi parayla her tarafi degisen kendini begenmis karektersizlerden,onlarin bos muhabbetlerinden korusun.

Amin. :)

Bi gün kazanırsam yorum yaparım

Para bizi değiştirdi mi?

biz hiç yokluk görmedik ki hep havyar hep havyar.. Bknz: CMYLMZ

Cömert olmak isteyen bi fukaraydım şimdi fukara olmak istemeyen bir cömertim.

beni biraz değiştirdi diyebilirim..

değiştirdi derken şöyle.. artık yapmak isteyip de ertelediklerimi yapabilir hale geldim ve yok yapamam beni aşar diye hiç planlarım arasında olmayan yeni aktivitelerim oldu - oluyor ve inşallah olmaya devam edecek..

ama belkide en önemlisi çevremde bir kaç kişiye ufakta olsa el uzatmış olmak youtube deryasından elde ettiğimden onlarında bir şekilde yararlanması beni manevi açıdan daha huzurlu kıldı..

bu açılardan değiştiğimi düşünüyorum :)

Son düzenleme:
sizde para olduğu duyulunca insanın çevresi aç köpek doluyo gerçekden. o yüzden parayla hava atmayın sakın.

Paranin bizi degistirmeye gucu yetmez aylik 2k kazancim oluyr oda gerekli yerlere gidiyr bana bile kalmiyor.o yuzden degistiren birsey olmadi insallah olmazda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri