Para varken yok oldu

merkezi haber

Yasaklanmış
awede 10 gün önce paramın olduğu gözüküyordu ve şuan da para gözükmüyor ayrıca 2 telif almıştım paraya bir şey olmasın diye videoları 3 hafta önce silmiştim yani video bile yoktu ve şuan video koymak istiyorum para işareti çıkmıyor şimdi sorum şu bu paramı alır mıyım defalarca mail attım cevap vermediler

muhtemelen +18 içeriik koyduğun için para kazanman kapatılmış

Parayı ödemişler belkide yada ödeyecekler diye para sıfırlanmış olabilir. Ödeme formu gönderdinmi?

muhtemelen +18 içeriik koyduğun için para kazanman kapatılmış

family guy videosu yükledim yani çizgi filim +18 ile işim olmaz

---------- Mesaj saat 13:55:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:57 civarında gönderildi. ----------

Parayı ödemişler belkide yada ödeyecekler diye para sıfırlanmış olabilir. Ödeme formu gönderdinmi?

paypala her gün bakıyorum para yok dün para çekme formu gönderdiler bende doldurup geri gönderdim

Sen aweden iyi anlıyon sanırım her konuda yorumun var..:D

Telifli kanala ödeme alabilen oldu mu yada sen alabildin mi daha önce? Yoksa kanalı bırakayım mı?

Sen aweden iyi anlıyon sanırım her konuda yorumun var..:D

Telifli kanala ödeme alabilen oldu mu yada sen alabildin mi daha önce? Yoksa kanalı bırakayım mı?

Ben her zaman aldım hocam. Bi tek geçen ay sorun oldu oda geçici bişeydi. Dün mail geldi bir kaç güne alırım geçen ayki ve buayki ödemelerimi.

awede 10 gün önce paramın olduğu gözüküyordu ve şuan da para gözükmüyor ayrıca 2 telif almıştım paraya bir şey olmasın diye videoları 3 hafta önce silmiştim yani video bile yoktu ve şuan video koymak istiyorum para işareti çıkmıyor şimdi sorum şu bu paramı alır mıyım defalarca mail attım cevap vermediler

Yanlız Değilsiniz Kardeşim. Benimde 4000 dolar gitti. AWESOMENESS'in büyük bir oyunu bu para kazanmaya kapalı gibi duruyor kanalın. Videoların reklamlarını silemiyorsun. Sen Kazanıyorum sanıyorsun ama onlar kazanıyor. Ödeme günü gelince kanalın para kazanmaya kapalı diyorlar. Aweye ilk kayıt olurken para kazanmayı göremessin dikkat ettiysen bunların böyle bir ayrıcalığı var malesef.

A W E D E N U Z A K D U R U N

O değilde bana nasıl form yollamazlar sinir oldum gece gece.Şimdi gelde bekle 1 hafta gelcekmi gelmicekmi diye para !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri