para verecegim yapabilene 100 tl

• Kullanıcı malta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malta

Kayıtlı Üye
bi kanalimin para kazanmasi kapatildi. içinde 2 ihtar vardi.gelen mailde bu yüzden kapandigi yaziyor zaten.

kanalın para kazanması adsense e bagli sorunlu kanal yüzünden kapanmadi.yani kanal direk sorunlu kanal.
bagli oldugu adsense de tek kanal.baska kanal yok o adsense de.

yapabilirim diyene 100 tl verecegim.
güvenmeyen vs olursa herhangi bir yöneticiye yollarim parayi yönetici arkadasta işi çözene verir parayi

aynı durum benimde başıma gelmişti yeniden para kazanmayı açmıştım. yaparım ama ücret istemem maksat işin görülsün

hocam siz olayı anlattınız da yapılması gereken işlemi söylemiyorsunuz

Ayiptir soylemesi o**spu mu kiraliyorsun? Bu baslik nedir yahu? Forum bilgi amaclidir duzgunce acsan yardim edilir yapana x tl yapana sunu bunu verecegim demek biraz ayip olmus.

Discovery cihazımdan gönderildi

Ayiptir soylemesi o**spu mu kiraliyorsun? Bu baslik nedir yahu? Forum bilgi amaclidir duzgunce acsan yardim edilir yapana x tl yapana sunu bunu verecegim demek biraz ayip olmus.

Discovery cihazımdan gönderildi

Söylemesi ayıpsa niye söylüyorsun :) ?

Biraz saçmalamışsın sanırım.

ikinci teliften sonra para kazanmasının kapatılması normal yüz değil bin versen de açılmaz.açarım diyende bir iki saatliğine açabilir,sonra yine kapanır.paranı boşa dağıtma,benden sana tavsiye.yapılabilseydi ben yapardım ama o sorunlu kanalın kendisi olduğundan vedalaş.gmailini sil ki içindeki para kesinleşsin

ikinci teliften sonra para kazanmasının kapatılması normal yüz değil bin versen de açılmaz.açarım diyende bir iki saatliğine açabilir,sonra yine kapanır.paranı boşa dağıtma,benden sana tavsiye.yapılabilseydi ben yapardım ama o sorunlu kanalın kendisi olduğundan vedalaş.gmailini sil ki içindeki para kesinleşsin

bence 1-2 saatliğine açılabilirse açsın. para kazanmaya geri açsın sonra silsin kanalı. en azından bu zamana kadar biriken parayı kurtarır. Geçen ay aynısı başıma geldi çünkü

bi kanalimin para kazanmasi kapatildi. içinde 2 ihtar vardi.gelen mailde bu yüzden kapandigi yaziyor zaten.

kanalın para kazanması adsense e bagli sorunlu kanal yüzünden kapanmadi.yani kanal direk sorunlu kanal.
bagli oldugu adsense de tek kanal.baska kanal yok o adsense de.

yapabilirim diyene 100 tl verecegim.
güvenmeyen vs olursa herhangi bir yöneticiye yollarim parayi yönetici arkadasta işi çözene verir parayi
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html
bu konuyu uygulayıp maili sil saat sonra kurtar para kazanması açılınca tekrar sil.içindeki miktar kesinleşir...başka yapabileceğin bir şey yok.
konuyu da kilitliyorum yüz lirandan da olma diye.zaten çözüm yolu çıkmaz bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri