Paracanavarı Nickli DOLANDIRICI !

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
S

Samsung

Guest
Merhaba arkadaşlar,
[MENTION=15487]paracanavari[/MENTION] nickli üyenin bir konusu vardı pp bozulacaktı. Gecenin bir vakti işi görülsün diye tamam bozalım dedim. 47 TL Paypal gönderip 40 tl iş bankası gönderecekti. Verhasıl hesap numarası verdi yolladım ödemesini akabinde paypalıma 19.24 TL para geldi mesaj attı işte ucash almıştım unuttum hesabımda o kadar olmadığını şeyler yazdı cep no ver arayacam dedi verdik aradı özür dilerim kusura bakma işte hemen atm gidip paranı çekip 20 tl yi yollayacağım dedi. Bende sıkıntı yok bu saatte çıkma yarında yollayabilirsin dedim. Sözde atm ye gitti tahminimce balkonda konuştu servis dışı kalmış dedi tamam sıkıntı yok dedim tekrar (telefonda konuşuyoruz) evine git yarın yollarsın dedim gidiş o gidiş arkadaşın.

Son Aktivitesi: 27.09.2014
bu güne kadar bekledim mesaj attım dönmedi aradım açmadı vb Özet olarak olayın 20 TL sinde değilim burada bir mesaj atsın sıkıştım harcadım parayı desin geri istemem asla. Ama böyle kişiliksiz karaktersiz olmanın ne anlamı ver çözemedim. Böylelerine dikkat edin.

adamın nickine güvenilmezki "paracanavari"

Her defasında iyi niyetimle iş yapmayacağım diyorum ama her defasında yapıyorum komedi cidden yürek yemiş adam level atlamış :) Yönetimden birini dolandıracam diye hırs yapmış galiba :D

ya bunlara ne denir ki .. bu adamlar çoluk çocuk sahibi olacak hayata atılacak vs ...
düşünemiyorum bile nereye gidiyor insanlık ...
nasıl bir zihniyet nasıl bir yapı anlamak imkansız....
neyse...

Hocam başkasına iş yaptırmayın. Benim hesap hocam 3 TL ye alan adı regleyim dedi adam 70 tl ye bebe gitti premıum alan adı almıs gözumle gordum. Bunu geçtim mesela parasındada değilim aldığı kredi kartıda çalıntı çıktı diye biliyorum bunu bana yapanda bu forumda mesela ben allaha havale ettim

geçmiş olsun [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] bana paypal boz :D ilk sen yollican :D

abi g.olsun paypal bozuyonmu şuan şaka demiyom acil pp lazım bana bozuyosan yarın 15 tl lazım mobil olarak göndereyim acil ama ? eger bozuyosan [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

abi g.olsun paypal bozuyonmu şuan şaka demiyom acil pp lazım bana bozuyosan yarın 15 tl lazım mobil olarak göndereyim acil ama ? eger bozuyosan [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Mobil olarak almıyorum kardeşim ayrıca şuan bakiye yok hepsini çektim karttan

Hocam delil leri atarmısın :D

Sana senin taktiğinle gelelim :D

İşte bu yüzden paypal bozumunda önce ben ödeme istiyorum , sonra karşı tarafa atıyorum ...

sonuç olarak ben kendimden eminim de KARAKTER inden emin olamayan karaktersizler var işte , şuraya bak ya 20 Lira değil 2000 Lira olsa yine tenezzül etmem abicim ... Millete 300 - 500 lira bozuyorum da aman 5 dakıka da halledeyım yollayım paralarını diye turbo yapıyorum , adam almış 20 lira onu kar biliyor ...

Geçmiş olsun hocam ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri