Paracanavarı Nickli DOLANDIRICI !

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
вαттυѕαу;618680' Alıntı:
Bizde seni uyanik bilirdik :D

Şeytana papucunu ters giydiren biriyim :rolleyes: ama acil durum vb diyince hadi dedim işini görelim adamın ama sıkıntı yok mnote işini gördü onun :cool:

Merhaba arkadaşlar,
[MENTION=15487]paracanavari[/MENTION] nickli üyenin bir konusu vardı pp bozulacaktı. Gecenin bir vakti işi görülsün diye tamam bozalım dedim. 47 TL Paypal gönderip 40 tl iş bankası gönderecekti. Verhasıl hesap numarası verdi yolladım ödemesini akabinde paypalıma 19.24 TL para geldi mesaj attı işte ucash almıştım unuttum hesabımda o kadar olmadığını şeyler yazdı cep no ver arayacam dedi verdik aradı özür dilerim kusura bakma işte hemen atm gidip paranı çekip 20 tl yi yollayacağım dedi. Bende sıkıntı yok bu saatte çıkma yarında yollayabilirsin dedim. Sözde atm ye gitti tahminimce balkonda konuştu servis dışı kalmış dedi tamam sıkıntı yok dedim tekrar (telefonda konuşuyoruz) evine git yarın yollarsın dedim gidiş o gidiş arkadaşın.

Son Aktivitesi: 27.09.2014
bu güne kadar bekledim mesaj attım dönmedi aradım açmadı vb Özet olarak olayın 20 TL sinde değilim burada bir mesaj atsın sıkıştım harcadım parayı desin geri istemem asla. Ama böyle kişiliksiz karaktersiz olmanın ne anlamı ver çözemedim. Böylelerine dikkat edin.

o arkadaş [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] olabilirdi :D :D :D :D adam seni seçmiş hocam :D :D :D

Geçmiş olsun, bu tür olaylar gerçekten insanın canını sıkıyor. Para bir şekilde kazanılırda insanı enayi yerine koyuyorlar. Bu tür olayların azalması açısından bir önlem getirilebilir kanaatindeyim, güvenilir kişiler aracılık edebilir mesela...

o arkadaş [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] olabilirdi :D :D :D :D adam seni seçmiş hocam :D :D :D

Haha :D hiç sorma kıl payı yırttı :D

Geçmiş olsun, bu tür olaylar gerçekten insanın canını sıkıyor. Para bir şekilde kazanılırda insanı enayi yerine koyuyorlar. Bu tür olayların azalması açısından bir önlem getirilebilir kanaatindeyim, güvenilir kişiler aracılık edebilir mesela...

Hocam 20 tl peşinde değilim de yaptığı karaktersizlik beni üzmedi değil.

Haha :D hiç sorma kıl payı yırttı :D

Hocam 20 tl peşinde değilim de yaptığı karaktersizlik beni üzmedi değil.

Sorun orda zaten, dediğim gibi dolandırılan kişi bir şekilde para kazanıyor onu telafi ediyor. Dolandıranın yanına kâr kalıyor. Milleti yolunacak kaz gibi gören karaktersizler her zaman her yerde karşımıza çıkabiliyor, bunu farklı platformlarda sürekli dile getirdim, getirmeyede gayret ediyorum. :(

Ben olmazdım hocam dedım ya :)

Dedım ya önce ödeme ... :D

ama gerçi [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] a da bişey diyemem iyi niyet göstergesi yapmış , o konuda büyük konusmayalım hepimizin zaafları vardır , belki bizde düşerrdik :)

Normalde böyle birşeyi nadir yaparım oda tanıdık bilindik insanlara :) Enteresan o gece ne olduysa böyle bir şey yaptık ucuz atlattın :)

Merhaba arkadaşlar,
[MENTION=15487]paracanavari[/MENTION] nickli üyenin bir konusu vardı pp bozulacaktı. Gecenin bir vakti işi görülsün diye tamam bozalım dedim. 47 TL Paypal gönderip 40 tl iş bankası gönderecekti. Verhasıl hesap numarası verdi yolladım ödemesini akabinde paypalıma 19.24 TL para geldi mesaj attı işte ucash almıştım unuttum hesabımda o kadar olmadığını şeyler yazdı cep no ver arayacam dedi verdik aradı özür dilerim kusura bakma işte hemen atm gidip paranı çekip 20 tl yi yollayacağım dedi. Bende sıkıntı yok bu saatte çıkma yarında yollayabilirsin dedim. Sözde atm ye gitti tahminimce balkonda konuştu servis dışı kalmış dedi tamam sıkıntı yok dedim tekrar (telefonda konuşuyoruz) evine git yarın yollarsın dedim gidiş o gidiş arkadaşın.

Son Aktivitesi: 27.09.2014
bu güne kadar bekledim mesaj attım dönmedi aradım açmadı vb Özet olarak olayın 20 TL sinde değilim burada bir mesaj atsın sıkıştım harcadım parayı desin geri istemem asla. Ama böyle kişiliksiz karaktersiz olmanın ne anlamı ver çözemedim. Böylelerine dikkat edin.

Sende bu iyi niyet varken işi zor kardeşim, senin gibileride umarum kaybetmeyiz :)

Sende bu iyi niyet varken işi zor kardeşim, senin gibileride umarum kaybetmeyiz :)

Kafanın gidik olduğu güne denk gelmişim diyorum ya normalde zor :D
Son 1 aydır uykusuzluk tavan yapmış durumda saçlarımda beyazlık çıkıyor stresten dalgınlığıma geldi diyip sağlık olsun diyoruz :D

Kafanın gidik olduğu güne denk gelmişim diyorum ya normalde zor :D
Son 1 aydır uykusuzluk tavan yapmış durumda saçlarımda beyazlık çıkıyor stresten dalgınlığıma geldi diyip sağlık olsun diyoruz :D

Ah o uykusuzluk yokmu uykusuzluk katil eder adamı :D aldın sen mesajı ;)

Onun yerinde olmak istemezdim. Birzamanlar benimde öyle birşey başıma geldi. Kendim battığım yetmiyormuş gibi yanımda 2 kişiyide zarara sokmuştum Neyseki borçları ödedim. Sorun çözülmüştü. 4 sene önce olmuştu olay. Ozamandan beri ne kimseden borç alırım nede borç veririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri