Paralarımız Kesinleşmesine az kaldı kanalları kontrol edin

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki neden iyi niyetimdir.İsterim ki herkes kazancını alsın.O yüzden uyarı yapmak istiyorum.En azından bu uyarıyı görüp kanalları kontrol ediyim ne olur ne olmaz bakarsınız.
Neden benim para kazanması devre dışı olan kanalım vardı bugün baktım diğer kanallar devre dışı kalmadı ve diğer kanalları mesaj gelmedi kanalı yok ettim.

Sizden ricam kanallarınızı kontrol edin.Toplu para kazanma devre dışı olmadan önce youtube sadece sorunlu kanalı para kazanması kapatabiliyor sonra diğerlerini diğerlerine sıçradam o süre zarfında kanalı silerseniz kurtulabilirsiniz.
Diğer konuda gmaillerinizi kontrol edin youtube para kazanması kapatmadan önce gmail mesaj atıp işte video silmesseniz para kazanmanız gider diyebiliyor.Böyle derse kanalın gözün yaşına bakmayın silin o kanal illa kapanır para kazanması.
Dünya engelleri varsa şu 2-3 gün dikkatli olun pazartesi kazançlar kesinleşir.

İnş bu erken çağrım en azından bazılarının daha dikkatli olması ve belki de adsense toplu para kazanması devre dışı olmasını engelleyebilir.Amacım daha dikkatli olun 2-3 gün

Mantıklı bir konu bence hatta her ay kazançların kesinleşmesine bir kaç gün kala açılmalı,açılmalı ki millet deşarj olsun valla herkes diken üztünde buay.Sebebi basit son 10 günde kanalları hatta adsenseleri patlayan patlayana umarım her birimiz kazasız belasız alırız

günlük 200 tl bırakan kanal gitti

Kanallarınızı kontrol edin arkadaşlar.Az kaldı para kazanmaların kesinleşmesine.Adsenseler içinde adsense sayfa to olsun tıklanma olsun eğer bir sorun görürseniz geri bildirim yapın o adsense kapanacağı varsa geri bildirim yaptığını için kapanma olasılığıda düşer tabi adsense şüphe duyalacak bir durum görürseniz.

Bu dediğin süre zarfı yarım saat gibi bir süre. 30 DK önceden o kanalın para kazanmasını kapatıyor sonra diğerlerini kapatıyor. Size tavsiyem kesinlikle kanallarınıza giriş yapmayın kontrol yapacaksanız mailden kontrol edin kapanan var mı diye.

Arkadaşlar konuyu canlandırıyım dedim tekrardan paraların kesinleşmesi bugün yarın kesinleşir.Kontrol etmeyi unutmayın kanallarınızı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri