Paramı Alırmıyım?

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
para kazanma devredışı kaldı ama adsensede tıklar görünüyor 3günde 600dolar kasmıştım bugun contenct id taleplerinden para kazanma devre dışı kaldı şimdi bu parayı alamayacakmıyım ? :(

Alamıcaksın büyük ihtimal , aynı dertten ben de müzdaribim.bi mucize olmazsa paralarımız yancak :D

belki inanmayacak kimse -ama eylül ayında para kazanması devredışı olan kanalımın kazancı kesinleşmiş kazancıma yansıdı,ama bu google in sağı solu belli olmuyor işte

belki inanmayacak kimse -ama eylül ayında para kazanması devredışı olan kanalımın kazancı kesinleşmiş kazancıma yansıdı,ama bu google in sağı solu belli olmuyor işte

Başka bir şey vardır o işte nasıl anladın kesmediklerini ? Para kazanması giden kanalın kazancı çok yüksek miydi ? 1-2 bin tl

kardeşim inşallah bizede böyle birşey olur 600dolar az para değil ya :(

600 dolar yaptıysan bu yine yapabileceğin anlamına geliyor öğrenmişsin demek ki o parayı alamazsın bunu düşünme sen devam et bu insanı yıpratır ne yazık ki kendimden biliyorum

---------- Mesaj saat 21:33:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:31:11 civarında gönderildi. ----------

3k küsür $ idi,en çok kazandığım kanallarımdan biriydi,anlayabileceğim kadar büyüktü yani

İlk defa duyuyorum inş öyle bir şey vardır benim 77k aboneli kanal 4 ay evvel gitti 2 aylık senelerce çalışsam kazanamayacağın parada gitti kesinleşirken yatırmadılar neye göre yatırıyorlar acaba o zaman bunun bir statüsü bir şey var

kardeş yapmak önemli değil okadar emeğim gitti 2-3gün pc başında videolar aradığım halleri biliyorum

600 dolar yaptıysan bu yine yapabileceğin anlamına geliyor öğrenmişsin demek ki o parayı alamazsın bunu düşünme sen devam et bu insanı yıpratır ne yazık ki kendimden biliyorum

---------- Mesaj saat 21:33:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:31:11 civarında gönderildi. ----------

İlk defa duyuyorum inş öyle bir şey vardır benim 77k aboneli kanal 4 ay evvel gitti 2 aylık senelerce çalışsam kazanamayacağın parada gitti kesinleşirken yatırmadılar neye göre yatırıyorlar acaba o zaman bunun bir statüsü bir şey var
bence kesinlikle bir kriteri var bu olayın-çok haklısın

bence kesinlikle bir kriteri var bu olayın-çok haklısın

Aynen senin yorumdan sonra %100 var olduğu ispatlandı.Sen aldıysan muhakkak bu para kazanması devre dışı kanal kanalların ödemelerinde bir kıstas var demektir

Aynen senin yorumdan sonra %100 var olduğu ispatlandı.Sen aldıysan muhakkak bu para kazanması devre dışı kanal kanalların ödemelerinde bir kıstas var demektir
Şöyle bişey olabilir mi acaba ;

Tek başına para pazanması devre dışı olanlar ödenmiyor ,
adsenseye bağlı toplu kanalların para kazanması devre dışı kalınca ödeniyor ? mu

vaya tam mı tersi

adsenseye bağlı toplu kanalların para kazanması devre dışı kalınca ödeniyor ? mu

vaya tam mı tersi

Yani bu soruyu en iyi tecrübe ettikten sonra cevaplandırabiliriz çünkü 2. seçeneği cevaplayabilmemize imkan yok bu bir kanalın para kazanması gidince o adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması gitme olayı daha bayramda başladı. eKİM kazançları kesinleşmediği için bir şey söylenemez [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] arkadaşında sadece bir kanalının para kazanması gitti sanırım fakat parası yatıt.

Tebrik ederim güzel bi soru.Ama cevabını sanırım 22 kasım gibi alacağız.

vaya tam mı tersi

Arkadaşlar benimde bütün kanallarım kapandı. Kullanmadıgım bir kanal vardı ona bir kaç video attım 1 gün önce para kazanma filan açıktı, fakat bugün o kanalda devre dışı kalmış artık hep açtıgım kanallar böyle mi olacak? Böyle olursa işimiz bitti...

Büyük ihtimal alamayacaksın, ama yinede belli olmuyor inşallah alırsın

Aynen öyle.Büyük ihtimal alamayacağız beim de 1.400 civarı param var sadece 0-15 ekim arası biriken para.Ama unuttum bile bir ihtimal bekliyorum.(Çok düşük bir ihtimal)

4k da benim vardı gitti o zaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri