Paramı Vermiyorlar !!!!

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
B

BeratResmi

Guest
Arkadaşlar Awesome'de param var 150 dolar mail atıyorm en az 5 mail yolladım ama dönüş yapmadılar vermıyorlar paramı ne yapmam lazım 150 dolarım var hala ortada ne mail var ne bişi... 1 hafta oldu hala bişi yok..
Bilen var mı ? baska nereye mail atılacak

millet binlerce dolarini alamiyor ordan...

Öncelikle paranız ekim ayının mı kasım ayının mı yoksa bu ayın mı onu bi söylerseniz ona göre bişey söyleyelim .

eger bu ay ulaştıysan o paraya alamazsın bir sonraki hespta alınıyor diye biliyorum

aralık parasını 25 ocakta form doldurun en geç 1 2 şubatta yatar paranız .

Aralıkta ulaştığın parayı ertesi gün almak olsaydıı ohh millet zengin olurdu.

hmm anladım keike hemen verseler :D puf paraya ihtiyacım vardı ya lanet olsun kanalım kapanacak yarın son günümdü kanaplım kapansada verirler mi para mı ?

arkadaşlar korkutmayın beni bugün 400 dolar awesomenessten kazandım yani analytics te yazan buydu alamayacak mıyım şimdi bunu!?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri