en guzelı dostum,herkesın kendı dunyası var,tek geldık tek gıdıcaz,kımseye guvenmeye veya kımsenın sana guvenmesıne gerek yok,sadece vidalarını bıraz gevset zevk almaya bak,basta bır ınsana fazla guvenmezsen zaten hayal kırıklıgına ugramıyorsun,
Hocam orası öyle fakat insan bazen kendini çok yalnız hissediyor şarkılara sığınıyor fakat kafayı yicek gibi oluyorum
Bu hastalığın bir çözümünü söylim sana.
HAYIR demeyi öğren. mesela bugünden sonra 1 ay boyunca herkese hayır de senden bişe isteyen olursa gel gidelim gezelim diyene gelemem de yardım isteyene hayır de kimseye fedakarlık yapma gelen her talebi geri çevir. sonra düzeliyorsun kime güvenip güvenmeyeceğini daha iyi anlıyorsun. bunu bana 2-3 psikolog tavsiye etmişti çok faydası oluyor.
Hocam benden bir şey isteyen yok fakat yaptıkları yetti artık burama kadar geldi sadece 1-2 kişi de değil etrafımdaki herkes ya
depresyina girdigimde buyuk olcude bu sorun gitti zira yardima muhtactim simdi iyilestim yine ayni oldum ailem korkaksin diyor ama oyle degil anlamiyorlar tedbirli olmak hastalik degildir
Evet hocam tekrar üzülmek istemiyorum bu yüzden kimseye güvenemiyorum gerçekten felaket bir şey bu.. Bir yandan iyi aslında fakat bir yandan da çok kötü
Bunu bir hastalık olarak görme , şu an dünya menfaat dünyası ,aileneden başka kimseye güvenmene gerek yok ..Bir - iki arkadaşın varsa yeter zaten..
Yok illa birilerine güvenmek istiyorum diyorsan Allah için Allah rızası için bir araya gelmiş insanlarla tanış, dervişlerle , sofilerle v.s.
Bir iki arkadaşım var fakat onlarda uzakta hocam maalesef.. Allah'a inancım ve güvenim tam fakat insan insana muhtaç
dur senin keyfini yerine getirem reyizz![]()
Sen gittikçe Azap HG ye mi benziyon ??![]()
http://i.hizliresim.com/P5y6V8.png
4 yıl önce hüseyin abiyi partiye getirdiğimizde çekinmiştik neresi benziyor hocam
bende ona benzer bırsey dıcektım aslında,yaradan var en guzel aşk o,herseyı senın ıcın var etmıs,ona sıgın gerısını bosver
Ona şüphemiz yok zaten hocam Allah'a şükür müslümanız ve inancımız tam fakat insan yine de insana ihtiyaç duyuyor, yardım eline muhtaç duyuyor
---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------
Bizim sana yardımcı olmamız mümkün değil.
MHRS Giriş | Online MHRS Hastane Randevu, MHRS Vatandaş Giriş Ekranı hemen bi psikologtan randevu al onlar sana yardımcı olurlar.
Randevu aldım şimdi hocam Salı günü saat 13:40'a bakalım doktor ne diyecek.. Teşekkür ederim..
Bende bu durum yüksek bir yerden aşağıya bakarken oluyor. Yükseklik korkum olduğundan arkamda tanıdığım tanımadığım bir kişi bile olsa beni aşağı itecekmiş gibi hissediyorum. İsterse 15 yıllık arkadaşım olsun
Genel olarak bakarsak ben senin tam tersi bir durumdayım. Çabuk güveniyorum birilerine
Tabi kazık yediğim çok oldu ama güvendiğime değdiği de oldu.
Bende zamanında öyleydim hocam işte yiye yiye bu hale geldim inanın arkadaş edinmek bile istemiyorum artık, insanı bir görüşte ne olduğunu anlayacak hale geliyor insan bazen