Paravan Bot Sistemi Yeni Sürüm Satışta!

hakanharbeli

Kayıtlı Üye

• [*]Paravan Bot sisteminin yeni sürümü çıktı.

[*]Bu sürümün kullanımı daha da kolaylaştı.

[*]Birkaç tıkla dilediğiniz kadar paravan siteye içerik ekleyebileceksiniz.

[*]Tek tıkla paravan sitelerinize tanıtım makalenizi paylaşabileceksiniz.

NOV4dY.jpg

Sosyal platformlardan => Paravan sitelerinize... Paravan sitelerinizden de => hedef sitenize link çıkışı sağlayarak hedeflenen kelimede sıralamanızı arttırın ya da google tarafından tanınmanızı sağlayın.

wordpress%20ness.png
Av1ChCz8qIHLTtuMVI2b2u5M-wYmD5jExohP3fvh4X11vkMvTobt--6gb0gNHl46alE=w300

Şu an 2 büyük blogda paravan sisteminizi oluşturabiliyorken kısa zamanda sisteme yeni bloglar eklenecek ve siz paravan sisteminizle daha etkin çalışabileceksiniz.

1)Tanıtım Jeneriği

https://www.youtube.com/watch?v=gJlJyVJrfJY

2)Paravan Botun Kullanımı
https://www.youtube.com/watch?v=uSrgmRFzY3k

3)Paravan sistem nedir nasıl fayda sağlanır (eski sürüm botun videosu)
https://www.youtube.com/watch?v=RDkhqVWRJdQ&

Her gün saat 18:00'dan sonra skype'ta olup teamviewer'dan teknik destek sağlamaktayım.

Benimle çalışanlar bilir herşeyden önce sizin memnuniyetiniz benim için önemlidir. Yazılımımı deneyin beğenirseniz ödemeyi gerçekleştirin sistemiyle çalışırım.

Bugüne kadar kimseyi memnuniyetsiz bırakmamaya çalıştım

Fiyatına gelince yazılımın fiyatı aylık 35:tl'dir. Şu an kampanya mevcuttur 2 aylık sipariş verirseniz 60:tl fiyattan alma şansına sahip olursunuz.

Mail:[email protected]

Kurulum Dosyası : bu dosyayı indirip kurabilir demo talebinde bulunabilirsiniz.

Kurulum.rar

Not: Youtuberlar da videolarının üstü sıralarda çıkması için paravan sistemi kullanabilirler

Son düzenleme:
fiyat birazdaha uygun olursa deneyebilirim

Alexa sıralaması olmayan. İçeriği boş olan, paravan bloglar ne işimize yarıyor ki ?

fiyatı bıraz daha uygun tutsanız,

fiyat birazdaha uygun olursa deneyebilirim

Malesef üstatlar en uygun fiyattan satışa çıktı hatta 10 satışlık geçerli olan bir fiyat 10 satıştan sonra fiyatı arttırmalıyım yazılım için server kiraladım her gün emek var bu yazılım için

Alexa sıralaması olmayan. İçeriği boş olan, paravan bloglar ne işimize yarıyor ki ?

eğer doğru şekilde yazılımı kullanırsanız sınırsız paravan siteyi yöneterek sitenize ya da youtube videonuzun sıralamasına olumlu sonuçlar vereceğini görebilirisniz.

Bu yazılımı kullanmadan manuel olarak 3 paravan siteye içerik girerek 1. sıraya çıkan referansım var zaten bu sebeple yazılımımı satın aldı hergün yaptığı şeyi artık daha hızlı ve daha çok paravan siteye yapabilecekti.

+++++++++
tanıtım makalelerinizin işe yaraması için sadece yüksek prlı sitelerden link almanız gerekmekte gibi bir kural yok.

paravan siteleriniz ne kadar güncel olursa paravan sitelerinizden asıl sitenize botlar okadar çok geçiş yapar. Bu yazılım paravan sitelerinizi güncel tutmaya yarıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri