paraya kiyip ozgun calisacagim tavsiye lazim

• Kullanıcı xtab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

xtab

Kayıtlı Üye
Arkadaslar en son 1 sene once yt ile ugrasmistim sagdan soldan videolar toplayip duzenleyip yayinliyordum 30-40 tane kanalim vardi. Neyse simdi aklimda bir proje var tamamiyle ozgun calisacagim bunun icin evimde bi odayi studyoya cevirecegim ve bu videolar icin bir web siteside acacagim, sizden tavsiye istiyorum, is yurudugu sure boyunca bir vds kiralasam videolari ve kanala giris cikislari onun uzerinden yapsam dahami iyi olur yoksa pc formatlasam sadece o kanala yukleme yapsam baska bi hesaba girmesem sorun olurmu, elimde 2000den fazla abonesi olan kanal var ama yabanci icerikli, bundan nasil faydalanabilirim, birde en son odemeyi aldiktan sonra 160 tl kalmis adsensede bu adsenseyi kullanmaya devam edeyimmi yoksa yenimi acayim?

Yeni bir adsense hesabı al eski adsense ile ilişiğin kalmasın, PC nede format at ip ni yenile herşeye 0 dan başlar gibi kafanda soru işareti kalmadan yoluna devam et, Adsensenin ne yapıcağı belli olmuyor daha önceleri bu şekilde spam çalışıpda sonradan özgün olan arkadaşlarında hesapları eski adsenselerini kullanmalarından kaynaklı kapandı, başarılar dilerim.

heray odeme gunu akılda soru işareti kalcagına yeni aç derim

Sakın sakın eski adsenseye bağlamayı aklından bile geçirme yeni başlangıç her zaman iyidir yeni pc ( format ) yeni adsense veyahut partner bi süre sonra

Vds den yükleme yapma , pc ye format at ,sıfır adsense veya partnere bağla,
2000 aboneli kanalının (kanalın arka plan resminin üst sol tarafında bulunan - Bağlantıları düzenle- kısmından) özgün kanalının linkini ekleyebilirsin.

Tmam vdsden vaz gectim

Son düzenleme:
Özgün çekimlerin için kameraya ihtiyacın varsa elimde çok temiz satılık Gopro Hero3+ Black edition var. İlgileniyorsan pm atabilirsin

Özgün çekimlerin için kameraya ihtiyacın varsa elimde çok temiz satılık Gopro Hero3+ Black edition var. İlgileniyorsan pm atabilirsin

Ilgin icin tesekkur ederim, 3 tane kameram var o konuda sikintim yok :) kanali actigim ip turkiyeden olsa sikinti olurmu onun cevabini ariyorum

Ne kadara satmayı düşünüyorsun hocam? Şu aralar bende özgüne geçmeyi düşünüyorum.Ekipman toplamaya çalışıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri