Parayı Yatırmayan birini nasıl şikayet ederim ?

Price

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sahibinden üzerinden online bir hesap satıyordum. Bir kişi mesaj attı adı soyadı ve numarası kendi üzerine alımı yaptı bugün yapacam dedi ödemeyi yapmadı sabrettim diğer gün okul çıkışı yapacam dedi gene yapmadı yarım saate abim yatırıyor dedi gene yapmadı gün içinde yapacam dedi gene yatırmadı. bunların hepsinin kaydı whatsapp üzerinden var.
şu an aradım telefonu kapalı nasıl bir yöntem izleyebilirim ? az çok bilgim var fakat önceden tecrübe etmedim bilgili bir arkadaş bilgi verebilirse sevinirim

böyle durumlarda parayı almadan hesap verilmemesi gerekir.

Oyun hesabı sattım whatsappta ve sahibindende konuşmalarımız var. Kanıt olarak değerlendirilmesi mümkünmüdür. Numarası sabinden hesabı hep kendi üzerine

---------- Spam Engelliyici 14:35 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

şimdi de şikayet edersen vergi kaçakçılığından içeri alırlar demeye başladı arada bi cevap veriyor

Oyun hesabı sattım whatsappta ve sahibindende konuşmalarımız var. Kanıt olarak değerlendirilmesi mümkünmüdür. Numarası sabinden hesabı hep kendi üzerine

şimdi de şikayet edersen vergi kaçakçılığından içeri alırlar demeye başladı arada bi cevap veriyor
Şikayet etmemeniz için saçmalıyor

Hele sen onu hırsızlıktan şikayet et, vergi kısmı sonra düşünülsün. Yavşağa bak hem hesabı çalsın hem de vergi kaçakçılığından içeri alırlar desin.

Bir şey olmayacağını biliyorum parayı yatırdıktan sonra gider fatura bile kestiririm bir yerden önemli değil benim için sıkıntı olan şey aklı sıra beni dolandırmaya çalışması.
az sonra yatıracam dedi bakalım kaç gün geçecek sakin kalmak için kendimi zor tutuyorum. bir sürü işim var şunun için uğraştırıyor beni .

ilk olarak sahibinden.com ile gorus ve daha sonra bir dilekce yazip savciliga ver, gorundugu kadar zor degil. Birkac sene once server almistim toplu ve dolandirilmistim, uzun sure bekledim cozum olmayinca dilekce vermeye gittim, savci bey islem yapmadan bir de ben goruseyim dedi ve sorun cozuldu, ciddi oldugunu anlarsa eli ayagi birbirine dolanir.

ilk olarak sahibinden.com ile gorus ve daha sonra bir dilekce yazip savciliga ver, gorundugu kadar zor degil. Birkac sene once server almistim toplu ve dolandirilmistim, uzun sure bekledim cozum olmayinca dilekce vermeye gittim, savci bey islem yapmadan bir de ben goruseyim dedi ve sorun cozuldu, ciddi oldugunu anlarsa eli ayagi birbirine dolanir.

büyük paralar için belki de şunun için uğraştığıma değmez gene emniyetten biriyle görüşecem akşam ona soracam ayrıntısıyla

Önce parayı alıp sonra hesabı göndermeliydiniz bu devirde kimseye güven olmaz. Yada getle satışı yapsaydınız keşke hocam. Yatırmazsa da şikayetini yap vergi falan deyip korkutmaya çalışıyor

Hocam buyuk kucuk bakmayin, hirsizlikta ucuz mal pahali mal diye ayrim olmuyor. Arkadasin durumunda once para sonra hesap diyorsunuz da tersi de olabilirdi, o zaman diger taraf magdur olacakti, onemli olan magduriyetin giderilmesi. Artik gunumuzde sanal urun alimi, satimi cok fazla oldugu icin bu konularda da yetkili merciler bilgililer, polis tanidiginiz varsa o da size ol gosterecektir.Zaten oyle mahkemelik durumlar olmuyor, is ciddiye binince karsi taraf senin pesinden ayrilmaz, ben gunlerce ulasamazdim dolandiriciya, sonra o beni devamli aradi, rahat ol, tek kurusunu caldirtma, yuz bulur hirsiz olur. Belki bir ergendir, aklini basina alir yolun bainda iken.

Önce parayı alıp sonra hesabı göndermeliydiniz bu devirde kimseye güven olmaz. Yada getle satışı yapsaydınız keşke hocam. Yatırmazsa da şikayetini yap vergi falan deyip korkutmaya çalışıyor

sen şikayet etme o şikayet etmesin nasıl bu dolandırıcılardan kurtulcaz ?

hocam gette de çok komisyon kesiyor diye biliyorum o kadar güven için o parayı siteye bayılmaya gerek duymadım.
orası öyle galiba şikayet edecem diyince artık gitti yatırdı konu halloldu sonunda 3 gündür aradım mesaj atttım bugün alabildim . biraz da akıllandırdı insanlara güven olmuyor nasıl bir dönemdeyiz bilemiyorum. muhtemelen de ergen çocuğun biri ondan bu kadar uğraştım .
herkese teşekkürler ilginiz için konu kapanabilir halloldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri