Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bütçe ?arkadaslar malum yaz geldı. parfum deodorant reyonlarına yonlıyoruz yavas yavas...bildiginiz önrdıgınz kullandıgınız parfumler markalarını kalıcılıgını fıyatını görelim....
bütçe ?
Bende böyle bir konu açılmışken soruyum direk. Arkadaşlar kokusu kalıcı sağlam bir parfüm varmı bildiğiniz. Bütçe önemli değil sadece kokusu kalıcı olsun.
pek parfüm kullanmam ama bir parfümü 3 sene aradım sonunda yurtdışındaki bi avoncu sayesinde getirtebildim. türkiye de görüşütüğüm hiçbir avoncu bulammaıştı. adı : HERVE LEGER.
zevk meselesi olan bir konu bu. ben biraz daha mistik kokuları seviyorum başka tabir bulmaıoyrum tanımlamak içinilk başta çektiğinde burnunu yakacak bir kokusu olacak.
etkisi yaklaşık 1 hafta sürüyor. elbise yıkanana kadar ise elbiseden çıkmıyor. tavsiye ederim dediğim gibi parfümlerden hoşalnıyorsan![]()
Bana hafif kafa yapmayan sports kategorisine giren bi parfüm önerin![]()
afrodizyak etkisi yaratan parfümlerden al derim belki sanada çıkabilir![]()
haberlere konu olan mıonun aslı yok dıyorlar dusundum de
![]()
şimdi bulacağımız yer var mı?
AVON HERVE LEGER HOMME ERKEK PARFÜM FATURALI GittiGidiyor'da 116784789 bu mu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.