PARFÜM önerilerini alalım !

hacı n ıyısı curuk sogan kokusu :D ustune olmaz hemn farkedılırsın :D ama konuyu actıgım ıyı olmus guzl parfumler markaları geldı hpsınd almaya guc ytmez [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam yardım etsed yarıını barı alsak :D

Yeni çıkan one million ağır kokuyor iki çeşit var. Bir iki kez üzerinize ateş etmeniz yeter :D çokta baymaya gerek yok tabi ki..

hocam çok ağır kaçıyor o parfüm
birde çok demode oldu artık herkez kullanıyor.
ilk çıktığında muhteşemdi ama artık marketçi/oduncu/kömürcü/dilenci hepsi artık van milyın kullanıyor..

Fiyat olarak uygun olanlarıda önerelim :)

Avon
Full Speed
yeni çıkan Aqua
yaza uygun hafif parfümler.. 30-35 Tl indirimde alınabilir.
Ben 20 ye alıyorum :D

Eğer bütçen varsa hugo boss man ve hogo boss red iyidir.Onlardan biraz daha pahalı ama diesel only the brave de güzel parfümdür.Calvin Klein kokuları çabuk uçar gider önermem.Eğer bütçem düşük kalıcı çok etkileyici olmasa da beni idare edecek bişey olsun dersen versace blue jean iyidir.

YA BEN GECEN CAMININ ONUNDEN ALDIGIM GUL KOKULU Mis kullaniyorum 4 gundur kokusu üzerimde üstelik 2 TL tavsiyemdir :D parfumu kullanıpta dogaya zarar vermeyelim lutfen. Gercekten mis kullaniyorum :)

bugün bahçeye gübre döktüler su ile birleşince kokusu pahabiçilemez oldu:)

Parfum olayinin sonu tom ford black orchid ama 300 kusur lira bana dua edersiniz
Sadece bu koku yuzunden 2 tane hatunun tercihi olmustum

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri