yok kardeşim başka bir sitede konusu varda reklam olmasın yönlendirmek gibi olmasın diye öyle yazdım siteye ayıp olmasın diyehacı shakıranın parfumunu sormaık devlet sırrımı buraya yazsan nolur yakapına kadar goturuyon bızı
ne ayak ya soylesene
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok kardeşim başka bir sitede konusu varda reklam olmasın yönlendirmek gibi olmasın diye öyle yazdım siteye ayıp olmasın diyehacı shakıranın parfumunu sormaık devlet sırrımı buraya yazsan nolur yakapına kadar goturuyon bızı
ne ayak ya soylesene
![]()
Yeni çıkan one million ağır kokuyor iki çeşit var. Bir iki kez üzerinize ateş etmeniz yeterçokta baymaya gerek yok tabi ki..
hacı sana ne diyoz al şu parfümü bana dua ethacı n ıyısı curuk sogan kokusuustune olmaz hemn farkedılırsın
ama konuyu actıgım ıyı olmus guzl parfumler markaları geldı hpsınd almaya guc ytmez [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam yardım etsed yarıını barı alsak
![]()
hacı sana ne diyoz al şu parfümü bana dua et
BLEU DE CHANEL - Bleu de CHANEL - CHANEL Fragrance
allure homme sportunuda alabilirsin bak buda kıyağım olsun sana
dün demiştim sana değişcem şimdi al avatarın senin olsun :d
değiştim şimdi telif falan atarsın.Başımıza iş açmıyalımD
Armoni Black Code
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.