Parfüm Önerisi İstiyorum?

tek gecerim:
main1-dior-sauvage.jpg

Kesinlikle tavsiyem Armani Acqua Di Gio ama pahalıdır biraz bir diğer önerim ise Bvlgarı aqva

Son düzenleme:
Dior un bütün ürünleri desem abartı olurmuki :)

Dikkat edilecek husus şu bana göre:
Edp parfümler içeriğinde %20 parfüm özü olan parfümler diye tanımlanıyor. Genelde sonbahar ve kış aylarında önerilir. Kokuları yoğun olmakla birlikte sıkıldığı yerde kalıcı olmaları ile bilinirler. Birde daha çok gece kullanımları için uygundur. Nasıl desem takım elbise üzerine veya klasik giyim üzerine daha çok yakışıyor :) Kot pantolan giyip alta spor ayakkabı üstte kısa kollu tşört üstüne çok yakışmıyorlar :) Tabi bu kişiye göre değişir :)

Edt parfümler ise içeriğinde %10 parfüm özü olan parfümler diye tanımlanıyor. Genelde ilkbahar yaz aylarında önerilir. Koku yoğunluğu yine vardır ancak insanı baymazlar. Bu yüzden yaz aylarına daha uygundurlar. Kalıcılık hususunda kullanıma göre değişkenlik gösterir. Spor giyimlere daha çok uygun olan parfüm şekli...

Ancak, (dior marka) orta üst segmentte muhteşem kokuları ile meşhurdur :) Ve kesinlikle önerilir.

Takım elbise falan hiç giyemem hocam :) spor giyim olarak takılıyorum hep spor için önerdiğiniz parfümü inceleyeceğim :)

---------- Spam Engelliyici 09:38 ---------- Önceki Mesaj 09:33 ----------

BLADE STRONGER hem ucuz hem hafif kokusu var. Set halinde alırsan daha iyi.

Daha önce kullanmıştım hocam dediğiniz gibi hem fiyatı uygun hem de ağır bir kokuları yok baymıyor ama bunu değiştirmek istiyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:40 ---------- Önceki Mesaj 09:38 ----------

Avon Essence Vardır. Onu bulamazssın kolay kolay. ama bulursan 10 kutu al 9unu ben alıcam :) çok sağlam parfümdür.

O kadar iddalısın hocam mutlaka bulucam :)

---------- Spam Engelliyici 09:42 ---------- Önceki Mesaj 09:40 ----------

Hocam paran varsa terre d'hermes yoldan çevirip kokunun ismini soran var.

Hocam o kadar param yok valla ya :)

bikaç yorum gördümde kalıcı değil diyolar sizin yorumunuz nedir hocam

abi 229 tl verip aldım. Şişedeki parfüm bitti, şişeyi etrafımda gezdiriyorum :DD

goygoy bir kenara, hafif bir deodorant ile beraber kullandığın zaman 1 hafta kokusu üzerinde kalıyor. Kadınları çok çabuk tahrik edebiliyorsun.

david beckham classic. çok güzeldir. babalar günü geliyor, indirime girmesini bekliyorum bende geçen yıl 10 tane almıştım (fiyatı 80di) tam 1 sene götürdü beni. şuanda 120 tl.

watsons erkek parfümlerinde %40 indirim var. stokları boşaltın

Burdan sosyal mesaj veriyim:

Parfumün kokusunu iyi ayarlayın yanınızdakini rahatsız edicek şekilde sıkmayın lütfen

mantra noir for men

Benim ve çevremdekilerin çok beğendiği bir koku. Hatta isimini soranlara asla söylemem aynı kokuya başkasının sahip olmasını istemem o kadar güzel... :)

Sizler çevremde dolaşmadıkça problem yok :D :D :D

Denemenizi tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Gündüz ve yaz için Acqua di Gio Armani önerebilirim.
212 falan kullanmayın artık çevredeki 10 erkekten 7'si ismine güvenip kullanmaya çalışıyor bunu.
Bleu de Chanel ise her zaman kullanabileceğin gece/gündüz parfümüdür. Ne yazın ne kışın sıkıntı olur.
Aynı şekilde Hugo Boss'un sarı olanları da çok güzel kokudur uzun süre kullandım.

Burberry Classic ise benim en sevdiğim en klasik parfümlerden biri. Bunu da şiddetle tavsiye ederim.
Armani Code ise gece parfümüdür ve çok klas bir kokusu vardır. Hani böyle takım elbise takılıyorsan falan :)

Boyner'de 250 TL'lik alışverişe 50 TL indirim var parfüm alışverişini ordan ya da üstlerde yazan arkadaş gibi Watsons'un indiriminden yararlanarak yapabilirsin.

Son düzenleme:
Bu konuya cevap yazan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

A kalite birebir replika parfüm satın alır mısınız? Tek eksiği orjinali kadar uzun süreli olmayacak 6-8 saat arası gidiyor parfümler. Fiyatta 40-50 arası.

hugo boss botlee olması lazım hafif şekerli gibi çok hoş kokusu var fiyatı 250 almıştım ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri