Parfüm Tavsiyesi

hocam 100 ml şeye o kadar para verilirmi ya al 30 40 tl ye kullan gitsin :D

Tavsiye ettiklerim bunlar:)

Roberto Cavalli - Just Cavalli
Just_Cavalli_by_Roberto_Cavalli_for_Men_90_mL_Eau_de_toilette_1.png

Gucci - Guilty
perfume__40233_zoom.jpg

Armani Code
giorgioarmanicode125mlb.jpg

Azzaro - Chrome
azzaro_chrome.jpg

Maşallah baya parfüm önerdiniz :D dikkate alacağım.Pour homme kullanan varmı kokusu nasıl sizce?

вαттυѕαу;185712' Alıntı:
Bu kadar para verip , Sıkmaya kıyamam , Alıp saklarım :)
İlk orjinal parfüm aldığımda mL başına düşen parayı hesaplamıştım kıyamıyordum ama kendi hesabıma göre orjinal almak mantıklı geliyor çünkü replika parfümler baş ağrısı yapıyor bende ve ucuz parfümlerin de kalıcılığı kötü günde bir kaç defa tazelemek gerekiyor ayda bir 30tl lik parfüm alacağıma 100ml parfüm alıyorum bana 1 seneye yakın gidiyor uzun vadede daha kârlı ayrıca daha başka artı yönleri var:p

parfümler hakkında bişey duymustum dogrumu bilmiyorum aklınızda bulunsun. Eğer parfümün üstünde EAU DE TOİLETTE yazısı varsa orjinal olmuyormus parfüm, EAU DE PERFUME yazması gerekiyormuş.

parfümler hakkında bişey duymustum dogrumu bilmiyorum aklınızda bulunsun. Eğer parfümün üstünde EAU DE TOİLETTE yazısı varsa orjinal olmuyormus parfüm, EAU DE PERFUME yazması gerekiyormuş.

Eau de toilette, eau de parfum vb. terimler, parfümün içerisindeki koku esansının yoğunluğuna işaret eder. Kokuyu veren esans yağlarının ve alkolün parfüm içerisindeki yüzdesine göre, aldığımız parfümün niteliği değişir. İngilizce tabiri ile "Parfum" olarak geçen çeşidinin içerisinde %15-25 arasında esans yağ bulunur ve genellikle piyasada bulabileceğiniz en yoğun, en kalıcı parfüm türüdür. Alkol içerisinde çözünen esans yağı azaldıkça, ingilizce ve fransızcada - ve türkçede- "eau" olarak geçen çeşitleri piyasada görmeye başlarız.

Eau olarak geçen parfümler de kendi arasında içerisindeki alkol miktarına göre aşağıdaki gibi çeşitlere ayrılırlar:

Eau Fraiche (Fresh): İçerisinde %3 ya da daha az esans yağ vardır. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, Miss Dior Eau Fraiche örnektir.
Eau de Cologne: EDC %2-5 arası esans yağlar içerir.
Eau de Toilette: EDT %4-10 arası esans içerir.
Eau de Parfum: EDP %8-15 arası esans içerir. Genelde markaların en konsantre parfümleridir.
Parfum: 15-25% arası esans içerir.

Hepimizin tahmin edeceği gibi koku ağırlıkları ve kalıcılık, aşağıdan yukarıya doğru artış gösterir. Dikkat ettiyseniz bahar ve yaz aylarında eau fraiche'lerin piyasada hakimiyeti artar, bu durum eau fraiche'lerin hafif olmasından kaynaklanmaktadır.

Kaynak : Deniz Havası: Eau de Toilette, Eau de Parfum ve Parfüm Terimleri arasındaki farklar

Orjinal istemiyorsan elimde otuz çeşit parfüm var birebir aynısı sadece kokusu 1 gün gidiyor kutusu şekli şuklu aynısı. 24.90 TL den gönderebilirim.
Ayrıca kız arkadaşın kardeşin yada anne için elimde harika babetler var çok uygun fiyat.

Orjinal istemiyorsan elimde otuz çeşit parfüm var birebir aynısı sadece kokusu 1 gün gidiyor kutusu şekli şuklu aynısı. 24.90 TL den gönderebilirim.
Ayrıca kız arkadaşın kardeşin yada anne için elimde harika babetler var çok uygun fiyat.

Yok hocam ben orijinal alıcağım mizudan sipariş vericeğim genede düşündüğün için çok sağol :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri