S
sinan_492
Guest
Paristeki Olayla ilgili Videolar Para Kazanmaya Kapanıyor? sebebini bilen varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet bu tür videolardan para kazanamazsın zaten
bu tür videoları nasıl yüklemeye elin varıyor diyen arkadaşlar, haber sitelerinde de yayınlanmasın o zaman videolar, televizyonlara da çıkmasın, dediğiniz mantıksız kaçıyor
bukadar açgözlü olmayın
evet bu tür videolardan para kazanamazsın zaten
bu tür videoları nasıl yüklemeye elin varıyor diyen arkadaşlar, haber sitelerinde de yayınlanmasın o zaman videolar, televizyonlara da çıkmasın, dediğiniz mantıksız kaçıyor
bukadar açgözlü olmayın
![]()
![]()
Adamların dinimize Yaptığı hakaretlere bakın gördüğümde çıldırdım
Niye çıldırıyosunuz abi anlayamiyorumAdamların Yaptığı Karikatürleri görseniz çıldırırsınız
sende onların karikatürünü çiz.
Niye çıldırıyosunuz abi anlayamiyorum
Allah kendi dinini peygamberini koruyamiyo mu insanların kanlarının dökulmesine mi ihtiyacı var allahınızın.
Herseye öbür dünya diyosunuz bırakın öbür tarafta ödesinler yaptıklarının bedellerini
İnsanlar ölünce din mi kurtuluyo anlamıyorum ki yada ihtiyaç mı bu.
Katar emiri filistinde masum çocukları öldürenlere maddi destek yardımi yapar kimse sesini cıkarmaz bise yapmaz bi karikatür çizilir kıyametler kopar valla bu kafa yapısı hicbir sekilde mantıkla açiklanamaz.
Tapatalktan yollandı.
Genel olarak oldu mesajda biraz hocam sen üstüne alınmaBen kan Dökülsün Diye Bişey Yazmadım Sen Yanlış Anladın Heralde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.