1.Birince dereceden ulaşım yolu olduğu için Park yasağı olan bir cadde lakin kamyonetin durduğu yer yol ortası kaldırımdan 3 metre açıkda yani benim şeridimin en solunda ve açıkda durması için bi gerekçesi dahi yok olay anında kaldırım kenarında araba vs, tutanağa mal almak/indirmek için durdum yazdı. musait olan bi kaldırım kenarı ve sokak içide var lakin resimlerde gerekirse kamera kayıtlarındada vardır 4lü dahi yanmıyor acil bi durum olsa yakarsın 4lü eyvallah
2.Trafik akışını sağlamak adına mecburi ters şeride girdim burada suçluyum eyvallah ama Burası Istanbul

bu durumda bile arkadan kornalar susmuyor. Kaç dakikadır orda durduğunu bilmediğim Kamyonetin gitmesini beklemesem arkadan saygıyla anarlardı ve ters seride girip devam ederleri zaten

Önümdeki araç kurtardı karşıdaki de ben şimdi geçmezsem dakikalarca burada beklerim düşüncesi ile hakkı olan yolda hız kesmeden geldi bende ona vurmamak adına sağ yapınca olay oldu
3. Arkadan değil Kamyonetin yan tarafına sürttüm doğal olarak olan benim araca oldu
Yorumunuz için teşekkürler, bu arada Kendimi haklı çıkarmaya çalısıyormuşum gibi duruyor ama bende sizin gibi düşünüyordum ilk etapda. Sadece 1 2 benzer konu bulunca basına gelen varsa fikir almak istemiştim.Bakalım Bilirkişi ne diyecek ne karar verecek merak ediyorum artık sadece