Pars yazılım şikayetim var

bayburt16

Kayıtlı Üye
yazım burdadır. daha fazla yazmakta istemiyorum. http://www.ytpara.com/konu-disi/77608-pars-dan-aldigim-mail-hk-goruslerim.html

arkadaş çelişkilerle dolu ve çalıştıgı kişilerin sadece mail açmayı bildiklerini söyledi ama bir çalışına onu 2 ay önce bırakıp ofis açıp forumda satış yapmaya başlamıştır. söylediklerinde fazlasıyla çelişki vardır. gereken nedir bilmiyorum onun için adminlere bırakıyorum. resimlerde yazılanları tek tek okumanızı rica ediyorum.

Şikayetçi Üye: [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION]
Tanıklar; [MENTION=9639]maihes[/MENTION] [MENTION=9418]delikurt09[/MENTION] [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=7969]sancak[/MENTION] [MENTION=7807]gurayergun[/MENTION] [MENTION=13668]yavute[/MENTION] [MENTION=11982]adem879[/MENTION] sizleri ekledim ama isteyen konuya yazmayabilir de.
Olayın Geçtiği Konu:http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...llar-pars-yazilim-kalite-ve-guvencesiyle.html
Olay: http://www.ytpara.com/konu-disi/77608-pars-dan-aldigim-mail-hk-goruslerim.html
Kanıtlar:

Son düzenleme:
Şikayet konusu olduğu için müdahale edemiyoruz. Ancak dostum bu şikayet konusundan birşey çıkacağını sanmıyorum. Objektif olursak, Pars Yazılım 7 gün garanti vermiş. Ticari etik kurallara göre senin zararını karşılar karşılamaz orası onun insiyatifinde. Fakat hizmetini bu kadar şikayetten sonra devam ettirebilmesi için, elini taşın altına koyması gerekiyor..

Benide etiketlediğin için yorumda bulunuyorum, modlardan ricam banlamak yerine önce durumu anlayıp öyle yaptırım uygulasınlar lütfen..

Hocam şimdi öncelikle garanti bir haftadır 5 ay olmuş öncelikle telafi vermek zorunda bile değilim konumda açıkça yazıyor bu 1 2.cisi yukardaki mesajı yazan benim samet insanlarla skypede espirili konuşurum uzun yazarım genelde gülücük kullanırım arkadaşların çoğu beni tanır 2-3 gündür konuştuğunuz kişi kardeşim mustafa birbirimizden genelde ortak diye bahsederiz ama abi kardeşiz bide babam bakıyor skype başka kimsenin skype erişimi yok bunu bir ortaya koyayım şimdi gelelim 2. konuya elemanları madem youtubeden anlamıyor nasıl satış yapıyor dediniz adı geçen arkadaş benim abim gibiydi beraber oturup yiyorduk ondan kaynaklı olarak nerde satış yapıtıgımı vs gösterdim sonrada araştırıp başladı yapacak bir şey yok kendisine birşey diyemem o da kendi parasını kazanıyor Allah daha çok kazandırsın onada şimdi 300 kanala tek ip den giriyorum hiçbiri kapanmıyor diyorsunuz ben size taa 5 ay önce söylemiştim bunu denedim kapandı dedim kanallar direk kapanmıyor ama ilerde kanallardan biri kapanınca hepsini tetikliiyor bunun için usta olmanıza filan gerek yok kapanan kanala girin Googleden gelen maili açın orda ne yazıyor en altta eğer başka hepsalarla aranızda bağ kurulursa tüm hesaplarınız kapatılacaktır aynı ip den girmekte tamamen intihar oluyor nasıl denedinizde kapanmadı bilmiyorum ama kapanır bunu çoğu kişi bilir madem bir sıkıntı yok koca Video yap ın sahibi kanal eklerken özellikle ip değiştirin diye 10 tane uyarı koymazdı

---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

Ben bu forumda Allaha şükür çok insana yardım etmeye çalıştım elimden geldiği kadar kimseye yamuk yapmamaya çalıştım bunlada kalmadım burdan gelen parayla en az 20 aileye çalışma yeri ayarladım eğer sizin dediğiniz gibi bir aile olsaydık zaten çoktan bu forumda banlanmıştık neyse başka diyecek bir şeyim yok hocam konununda zaten ticari açıdan şikayet niteliği yok hayırlı kazançlar sizi bu kadar kinlendirecek bir kusurumuz varsa affola özür dileriz

şimdi lütfen bahanelerin arkasına sığınmayalım videoyap filan örnekler boş örneklerdir kişi kendinden sorumludur. siz yapmadınız diye herkesin kanalı aynı ipden girince kapanıyor anlamına gelmez. demek ki bir yerde yanlış yaptınız neyse....

5 ay olmuş derken resimde kanıt var siz girip baktınız. ben yazmıyım artık deliller konuşsun. 5 ay diyip bahane üretmiyelim. http://i.hizliresim.com/zA9rbY.png

300 kanala tek ip den giriyorum hiçbiri kapanmıyor diyorsunuz ben size taa 5 ay önce söylemiştim bunu denedim kapandı dedim
şimdi sizin demenizle ben iş yapmam siz ne kadar mail açmayı biliyorsanız ben de bu işte 2 senedir aynı ipden girip kanal ekliyorum duruma göre sizden daha tecrübeliyim. sizin demenizle iş yapıcak değilim ve benim gibi aynı ipden giren çoook arkadaş var. yine bahane üretmiyelim.

ilerde kanallardan biri kapanınca hepsini tetikliiyor
ben şimdi sana soruyorum arkadaş nasıl tetikler. ben senden aldıgım kanallara giriş yapmadım ki ? yoksa sen bunların hepsini aynı ipden açıp ya da temizlik yapmadan mı satıyorsun ? eğer böyle yapıyorsan ben 1 kanala girdim mi tabi ki girmedim 1000+ kanalı tetikler. sözlerimizi seçekim lütfen

siz farklı farklı iplerden kanal açıyorsunuz diye alıyorum değil mi ? bunun nedenini söyliyeyim çünkü tek ipden 300 kanak giriyorum ve kapanacagına inanmıyorum... zaten kanalların açılış şekli farklı ip farklı benim taktiğimde bu

Googleden gelen maili açın orda ne yazıyor en altta eğer başka hepsalarla aranızda bağ kurulursa tüm hesaplarınız kapatılacaktır
hiç giriş yapmadıgım 150 kanal şöyle söyleyeyim bu arkadaşın ne de olsa 18 tane elemanı var ve hepsi farklı şifreler yazıp kimin hangi mail açtığını tescil ediyor. şöyle anlatayım. 1 elemanın sırası bitiyor diyer eleman yani sizin belirttiğiniz referans bilişim açtıgını kastettiğiniz kanallar a gelince neden hepsi kapalı çıkıyor sayısıda 150 ya madem google yakalıyor acaba niye sizin bu elamanı yakalamıştı diyerlerini yakalamamış? yine mi bahane uydurdunuz burda ? komikleşmiyelim lütfen

madem google yakalıyor bu referans yani elemanınızın açtıgı kanalları 150 kanal civarı hepsını kapatıyor diyerleri sapa sağlam ? bu sadece bir bahane karşınızda bu işten anlamayan birisi yok. lütfen daha sağlıklı cevaplar verelim lütfen...

koca Video yap ın sahibi kanal eklerken özellikle ip değiştirin diye 10 tane uyarı koymazdı

bahane bahane bahane video yap ın arkasına neden saklanıyorsunuz ? kendinizi PARS YAZILIM şeklinde koruyamıyor musunuz? gerek yok böyle şöylere madem siz video yap dediniz ip dediniz ben de size şunu diyeyim;

ben de yutubum kullanıyorum hatta bir çok insan yutubum bir vds değil mi yani tek ip ? ee herkes tek ip den 100 lerce kanalı yutubum botuna ekleyip kanallarını dolduruyor. ya sen videoyap ı göstererek zaten bu işi bilmediğiniz ispatlıyorsun. gerek yok böyle şeylere

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

Ben bu forumda Allaha şükür çok insana yardım etmeye çalıştım elimden geldiği kadar kimseye yamuk yapmamaya çalıştım bunlada kalmadım burdan gelen parayla en az 20 aileye çalışma yeri ayarladım eğer sizin dediğiniz gibi bir aile olsaydık zaten çoktan bu forumda banlanmıştık neyse başka diyecek bir şeyim yok hocam konununda zaten ticari açıdan şikayet niteliği yok hayırlı kazançlar sizi bu kadar kinlendirecek bir kusurumuz varsa affola özür dileriz

güldürmeyin şimdi bizi. aile aile. bu bahaneleri yardım ettim filan bunları niye buraya yazıyorsunuz ben burdayım sizin müşterinizim nerde yardım ettiniz. madem yardım konusunu açıyorsun çok iyi niyetlisiniz neden kanallar 2.5 tl ye satıp çıkarcılık yaptınız benim bildiğim aile bu değildir neden birileri dar a düşmüşken siz onlara yardım edeceğiniz yerde fiyat 2.5 tl oldu ?

ticari açıdan nasıl şikayet niteliği olmaz sizden aldıgım ve elemana suç u attıgınız aşikar ? 150 kanal nasıl peş peşe kapalı çıkabilir? bakın çıkabilir diyorum ben giriş yapmadan bu kanallar kapalı çıktı ve suçu elemanınıza yüklüyorsunuz resimlerde herşey açık hem sözünüzde durmuyorsunuz madem iyi niyetlisiniz buyrun.
nerede telafi

http://i.hizliresim.com/8gADJa.png

Şu 2 TL mevzunuda açıklayayım biz çok zor kanal açıyorduk o zaman 6-7 kere ip mac değştirince çerez temizleyince anca 1 kanal açılıyordu o yüzden 2 TL yaptım yardım etmedin deme bana üzerinden çok zaman geçmiş hatırlamıyorum tam olarak ama hocam zaman geçmiş filan dememişim 1 ay geçmesine rağmen kanallara tek tek bakmmışım kontrol etmişim laftan anlamaz bir adam olsaydım telafi 1 hafta kardeşim beni ilgilendirmez der kapatırdım konuyu neyse hocam artık gerçekten yoruldum 5 aylık konuşmaları delil diye gösteriyorsun 150 tl için vereyim 150 tl ni sende kurtul bende kurtulayım

Şu 2 TL mevzunuda açıklayayım biz çok zor kanal açıyorduk o zaman 6-7 kere ip mac değştirince çerez temizleyince anca 1 kanal açılıyordu o yüzden 2 TL yaptım yardım etmedin deme bana üzerinden çok zaman geçmiş hatırlamıyorum tam olarak ama hocam zaman geçmiş filan dememişim 1 ay geçmesine rağmen kanallara tek tek bakmmışım kontrol etmişim laftan anlamaz bir adam olsaydım telafi 1 hafta kardeşim beni ilgilendirmez der kapatırdım konuyu neyse hocam artık gerçekten yoruldum 5 aylık konuşmaları delil diye gösteriyorsun 150 tl için vereyim 150 tl ni sende kurtul bende kurtulayım

dövseydin 150 tl vereyim de kurtul. sizin ticari ahlakınız işiniz aile dediğiniz yapı para olmuş. allaha şükür biz öyle değiliz. siz benım hakkımı yedınız nıye sorduklarıma cevap vermıyorsunuz bahane üretmek kolay.

siz sanıyorsunuz ki ben şuan para için uğraşıyorum. siz o parayı verseniz ben almam zaten sizin gibi para sevdalısı değiliz biz.

benim zoruma giden suçu elamanın üzerine atmanız ve kanal kapanma sebeplerini benim üzerimden yargılamanız.

zaten 150 kanal kapalı değil 250 kanal kapalı ve daha girilecek 700 kanal filan var çok iyi niyetlisiniz teşekkür ederim.

ak kara ortaya çıksın hemen sıvışmayalım

Tamam suç elemanın değil benim sorumluluğumdaydı ama o kanal kapanmalarında bir sıkıntı var hocam şimdi size bir şey sorucam ilk baktıgımız günüde hatırlıyorum kanalları 1 ay bekletmiştiniz kanalların hepsi farklı tarihlerde farklı saatlerde kapanmıştı bende birşey sorucam o kanallar sırayla aynı kişiler tarafından açıldı hepsi farklı tarihlerde kapandı eğer açan kişinin yüzünden bir kapanma olsaydı bile (ilk kanallardan bahsediyorum) hepsinin toplu olarak aynanda kapanması gerek mezmiydi niye farklı tarihlerde kapandılar hepsi aynı kişi tarafından aynı pcden açıldı tamamen özellikleri aynı ?

Tamam suç elemanın değil benim sorumluluğumdaydı ama o kanal kapanmalarında bir sıkıntı var hocam şimdi size bir şey sorucam ilk baktıgımız günüde hatırlıyorum kanalları 1 ay bekletmiştiniz kanalların hepsi farklı tarihlerde farklı saatlerde kapanmıştı bende birşey sorucam o kanallar sırayla aynı kişiler tarafından açıldı hepsi farklı tarihlerde kapandı eğer açan kişinin yüzünden bir kapanma olsaydı bile (ilk kanallardan bahsediyorum) hepsinin toplu olarak aynanda kapanması gerek mezmiydi niye farklı tarihlerde kapandılar hepsi aynı kişi tarafından aynı pcden açıldı tamamen özellikleri aynı ?

her seferinde ip değiştirip işini dogru yapıyorsa hepsi biden kapanmaz ama arada yaptığı belki 3 4 tane hata yüzünden kapanıyor

ve kanalların kapanmasında sıkıntı var diyorsunuz bunu ben bilemem sizin bileceğiniz iş

her seferinde ip değiştirip işini dogru yapıyorsa hepsi biden kapanmaz ama arada yaptığı belki 3 4 tane hata yüzünden kapanıyor

ve kanalların kapanmasında sıkıntı var diyorsunuz bunu ben bilemem sizin bileceğiniz iş

Hocam dediğiniz gibi ben bayadur bu işi yapıyorum bazı tecrübelerim var eğer şöyle birşey var hepsinde ip değiştirip temizlikleri yapmanız lazım eğr arada bir kayma yaparsanız hesaplar seri kapanıyor bunu ben genelde kontrol ediyorum eğer fazla kapanan varsa tüm bilgisayarı 0 dan temizleyip açılan tüm kanalları siliyoruz yani dediğiniz gibi büyük bir kapanma varsa hepsi aynanda seri kapanır biri 26 sında bir i28 inde biri 10 gün sonra gitmez 100 hesap açmıştır o hesapların hepsi kapanır

Bu forumda temiz calisan ender kisilerdenim, onlarca vps var ve 1 vpsden gunde en fazla 1 kanal yaparim ve her ay vpslerin iplerini degistiririm, kapanma konusu kesinlikle pars yazilimla ilgilidir, lutfen bahane uretmeyiniz artik, telafi etmiyorsa da onun vicdanina kalmis bir sey, suan [MENTION=12657]SelcukAKKUS[/MENTION] dan mail aliyoruz ve boyle sorunlar yasamiyoruz, bayburtlu bu konuda yapacak bir sey yok 7 gun garanti olayi yuzunden telafi edip etmemek tamamen kendi vicdanina kalmis.

biri 26 sında bir i28 inde biri 10 gün sonra gitmez 100 hesap açmıştır o hesapların hepsi kapanır

peki bunu neye bağlıyorsunuz tecrübeleriniz var siz kanalları elemanlara açtırdınız ben giriş yapmadım şöyle düşünün siz kanalları açtınız satamadınız elinizde kaldı 1 ay sonra giriş yaptınız bi baktınız kanallar kapanmış. peki bu durumda müşterinin suçu nedir?

1 hafta garanti diyip beni bu durumla kazıklayamassınız k.bakmayın ama

вαттυѕαу;1083880' Alıntı:
Şansını zorlarsan sana gereken yapılcak . Paylaştıgın kuralı sakin bi kafayla öfkeni ve kinini bi kenara atıp tekrar oku .

hocam sen bana bunu yazdıktan sonra ben konuyu güncelledım yanlış olan nedir ? söylersen ona göre konuyu kilitleyelim

Evet , Konuda ki garanti süresi önemli değil . Yine kural geçerli.

hocam sen bana bunu yazdıktan sonra ben konuyu güncelledım yanlış olan nedir ? söylersen ona göre konuyu kilitleyelim

Yeni Kural ;

• Hakkında Bir Ay İçinde ( 30 Gün ) 3 Kez Haklı Şikayet Açılan Mail Satıcısına 3 Ay Boyunca ( 90 Gün ) Mail Satış Yasağı Getirilcek.
  • Çete / Grup kurup , Bu Kuralı Suistimal Etmeye Çalışan Kişi/Kişilerin Üyelikleri Sınırsız Olarak Uzaklaştırılcaktır.

Şikayet Konusu Açarken Ek Olarak Sağ Duyulu Olup Satıcıya Düşünelim , Her Kapanmada Şikayet Konusu Açmaktan Kaçınalım , İlk Gideceğiniz Yol Skypede Karşılıklı Konuşup Telafi Yoluna Gitmek Olsun . Devamında Şikayet Konusu Açabilirsiniz . Bu Kural Forumda Satıcı Bırakmamak için Değil , Sağlam Piyasa Bırakmak İçin Açılmıştır . Her Zaman Her Kişinin Hatası Olabilir :)

вαттυѕαу;1083890' Alıntı:
Yeni Kural ;

• Hakkında Bir Ay İçinde ( 30 Gün ) 3 Kez Haklı Şikayet Açılan Mail Satıcısına 3 Ay Boyunca ( 90 Gün ) Mail Satış Yasağı Getirilcek.
  • Çete / Grup kurup , Bu Kuralı Suistimal Etmeye Çalışan Kişi/Kişilerin Üyelikleri Sınırsız Olarak Uzaklaştırılcaktır.

Şikayet Konusu Açarken Ek Olarak Sağ Duyulu Olup Satıcıya Düşünelim , Her Kapanmada Şikayet Konusu Açmaktan Kaçınalım , İlk Gideceğiniz Yol Skypede Karşılıklı Konuşup Telafi Yoluna Gitmek Olsun . Devamında Şikayet Konusu Açabilirsiniz . Bu Kural Forumda Satıcı Bırakmamak için Değil , Sağlam Piyasa Bırakmak İçin Açılmıştır . Her Zaman Her Kişinin Hatası Olabilir :)

yani aldığımız kanalların telafisi yok ? ama 2 konu daha açılırsa arkadaş yasaklanacak.

yine mağdur olan biziz yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri