pars yazılımdan şikayetciyim

• Kullanıcı sanal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar
kendisinden 16.04.2014 tarihinde 200 adet onaylı kanal siparişi vardim..
100 ünü hemen teslim etti diğer 100 ünü ise 2-3 gün içerinde teslim edecekti.
verdiği kanalları başka arkadaşlarada satmış aynı anda.
aynı zamanda listemizde multi hesaplar var yani 1 maili birden fazla yazmış...
sonuc olarak 200 hesabın 43 ünü kullanabildim.
157 tanesi ise bir kısmı birden fazla kişiye satılmış bir kısmının şifresi değiştirilmiş. bir kısmı ise listeye birden fazla eklenmiş durumdaydı.

fakat oyun oynar gibi hareket ediyor hesapları bir türlü teslim edemedi kendisi ...

pazar günü teslim ederim dediler pazar gecti diğer pazara sallandı o pazar gecti bugun yarın sallıyorlar... kendisine kötü hiç birşey söylemedim anlayış göstermeye calışıyorum fakat sonuç hüsran....

kanal alacak arkadaşlar bunları dikkat alsınlar.

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION]; [MENTION=12578]sanal[/MENTION];

Ekli dosyalar

• 1-.jpg
    1-.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 2.jpg
    2.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 3.jpg
    3.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 4.jpg
    4.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 9
  • 5.jpg
    5.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 11
Moderatör tarafında düzenlendi:
[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION]; [MENTION=12578]sanal[/MENTION];

Arkadaşlar ben bilerek teslimat yapmamazlık yapmıyorum bu sıralar bu şekilde oldu çünkü elemanların yarısı bize sıkıntı çıkardı 15 elemanı kaybettik 5 kişi kaldık pclerde sorun çıktı onlarla uraştık düzeni sonunda kurabildik.Bizde insanoğluyuz 2 haftadır böyle sıkıntılar oldu fakat artık düzelttik sistemi oturttuk bundan sonra olmuyucağına temenni verebilirim.Arkadaş kanallarının hepsi teslim edilmiştir.Sıkıntı giderilmiştir.Hepinizden bundan dolayı özür diliyoruz.

[MENTION=12578]sanal[/MENTION]; mağduriyetiniz giderildi mi?

:) kanalları kontrol etmedim daha önce oldugu gibi başka arkadaşlara da aynı kanalları satmadıysa gecikmeli olarak giderildi... demekki forumda konu açmak gerekiyormuş hızlı çözüm sağlamak için...

:) kanalları kontrol etmedim daha önce oldugu gibi başka arkadaşlara da aynı kanalları satmadıysa gecikmeli olarak giderildi... demekki forumda konu açmak gerekiyormuş hızlı çözüm sağlamak için...

Hocam bir sıkıntı olursa ben burdayım sıkıntı çıkmaz teslimat için siz bana bugün deseydiniz konu açmadan önce zaten kanallarınızı teslim ettim dediğim gibi yoğunluk bugün anca bitmeye başladı düzenide anca kurduk konu açmadan mesaj atsanızda şuanda kanallarınız elinizdeydi daha fazla lafa gerek yok hayırlı kazançlar dileriz.

benlik sorun yok.
kanal alacak arkadaşlar şunlara dikkat etsinler
1- Gec teslimat yapılabiliyor.
2- Hesaplar birden fazla listeye yazılabiliyor.
3- Aynı hesaplar birden fazla kişiye satılabiliyor.
Fazla söze gerek yok.
Konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri