Partner Bulma Taktiğim

• Kullanıcı seric33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba forumda daha önce paylaşıldımı bilmiyorum bulamadım bu nedenle hazır bugün herkes özgüncüler için çalışma taktik vs konuları açmışken bi konuda ben açayım dedim.

Öncelikle belirtmek lazım bahsedeceğim yöntem özellikle yarı özgün arkadaşlar için basit ama etkili spam çalışanlar için ise biraz uğraştırıcı ama yinede çözümü olan bir yöntem

Gelelim Yönteme

Arkadaşlar birçok yarı özgün kanal ve sadece yarı özgünleri almak için kurulmuş networkler var bunun dışında birde sadece belli başlı kategorileri kabul eden networkler var örneğin sadece vine kanalları yada futbol paylaşımları yapan kanalları alan partnerler var bunları bulmak için ; Çalıştığınız kategoride çalışan yarı özgün yada spam kanallara girerek bir videosunu açın ve sağ tıklayarak sayfa kaynağını görüntüle yapın açılan sayfada ctlf+F komutu ile ''<meta name=attribution '' dizinini aratın (tırnaklar olmayacak) bu dizinde arama sonucu olarak dizinin hemen yanında partner ismi çıkacaktır. Eğer ki partner ismi çıkmıyorsa kanal ya adsenseye bağlıdır yada kazanca kapalıdır. Bir kanalın kazanca kapalı olmamasına rağmen reklam gösterimi var ve bahsettiğim şekilde hangi partnere bağlı olduğunu göremiyorsak muhtemelen adsense yada bağlı olduğu partnerle ilişkisini kesmiş demektir. Partneri bulduktan sonra da socialblade.com yada diğer sitelerden aratırmak ve kurcalayıp karar vermek kalıyor size.
Aynı yöntemi spam çalışan arkadaşlarda çalıştığı kategoride kazanç getiren birkaç kanala bakarak uygulayabilir ama dediğim gibi partnerler işi artık çok sıkı tutuuğu için bu biraz uzun sürebilir.

Not: bu yöntemle spam partner bulan eden olursa bi şutlasında bizde ekmek yiyelim :D

Umarım yararlı olmuştur suçu lisan eyleydiysek affola sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
https://chrome.google.com/webstore/...outube/pachckjkecffpdphbpmfolblodfkgbhl?hl=tr

Bu uygulama ile dediğinizi ctrl+u ya gerek kalmadan yapılır. Ama sorun o ki onların hangi partnerden olduğundan çok o partnere nasıl girilebileceğidir.

hocam eklenti sadece chrome için çalışan ve çoğu zaman gerçek sonuçlardan çok uzak rakamlar veriyor benim söylediğimi istediğiniz tarayıcıda yaparsınız ki ben 3 yıldır hiçbir pc de chrome u kullanmadım.

Eğer spam kategoride ki bir rakibimin bağlı olduğu partner varsa nasıl girdiğini sorgulamak yerine şansımı denerim ben. Sonuçta şu an hala aşırı derece spam dönmekte ve türkiye YT de dönen spam ın %1 ini anca karşılıyor. Demekki insanlar hala ekmek yiyor bence partneri bulduğun dakka şansını denemek en mantıklısı ben her kanalım için günde en az 5-6 yere başvuru yaparım tutarsa ne ala tutmazsa başvurulara devam hali hazırda binlerce MCN onların subları bilmem neyin hubları derken eldeki partner sayısı kanallarla yarışacak düzeyde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri