Partner Dashboard Yt Analistik Uyumsuzluk

Abi bu mn benimkileri neden göstermiyor sende ne güzel yansımış ayın 25 kazancı bende daha hiç bir kanalda yansımadı.

Benzeri bir konuyu yaklaşık 2 yıl önce açmış ve sınırsız banlanmıştım hiç unutmam :)

rastgele rakam gırıncede kazanc olmuyormu az mantıklı yorum yap

Ben gayet mantıklı konuşuyorum biraz da sen mantığını kullanabilsen.

Yönetim kazanç konularını yasakladı neden diye düşün biraz

-Burda 40$ günde kazandığını belirterek akbabaları konuya topluyorsun resmen.Biraz sonra pm yağmaya başlar hangi kategori hangi dil vs vs vs takibe alınırsan şaşırma.

-Kazanç yarışları başlayabilir.

-Partner kazançların gösterilmesini yasaklamış olabilir.

Sen oraya kafadan rasgele rakamlar girsen elle misal hiç bir sorun çıkmaz sana mantıklı bir alternatif yol önerdim ki bu konu zaten silinicek 2 dakika sonra.

Ben gayet mantıklı konuşuyorum biraz da sen mantığını kullanabilsen.

Yönetim kazanç konularını yasakladı neden diye düşün biraz

-Burda 40$ günde kazandığını belirterek akbabaları konuya topluyorsun resmen.Biraz sonra pm yağmaya başlar hangi kategori hangi dil vs vs vs takibe alınırsan şaşırma.

-Kazanç yarışları başlayabilir.

-Partner kazançların gösterilmesini yasaklamış olabilir.

Sen oraya kafadan rasgele rakamlar girsen elle misal hiç bir sorun çıkmaz sana mantıklı bir alternatif yol önerdim ki bu konu zaten silinicek 2 dakika sonra.

2 dakıka gectı sılınmedı konu gunde kazanc 40 dolar degıl 3 dolar orda yazıyor bende arasındakı farkı soruyorum rastgele rakam yaz dıyorsun bunun neresı mantıklı farzetkı ordakıler rastgele rakam oldumu

---------- Spam Engelliyici 05:30 ---------- Önceki Mesaj 05:30 ----------

Bence yanlış iki kanala bakıyorsun. :)

yok ozellıkle baktım partnere sordum sorun olmaz dıyor orda ıyı ddım bende ısıme gelır :)

Benzeri bir konuyu yaklaşık 2 yıl önce açmış ve sınırsız banlanmıştım hiç unutmam :)

Forumun kuralları sertti o zaman , ve gerçekten süperdi şu an anlamsız yere verilen cezalar ve banlara ben şaşırıyorum gerçek kuralları çiğneyenlere bir şey denmiyor rastgeldim bi kaç kere.

---------- Spam Engelliyici 03:35 ---------- Önceki Mesaj 03:34 ----------

senden once soylıyen oldu yorumları okusaydın keske

Hocam ban yemiyesin diye dedim.

Forumun kuralları sertti o zaman , ve gerçekten süperdi şu an anlamsız yere verilen cezalar ve banlara ben şaşırıyorum gerçek kuralları çiğneyenlere bir şey denmiyor rastgeldim bi kaç kere.

---------- Spam Engelliyici 03:35 ---------- Önceki Mesaj 03:34 ----------

Hocam ban yemiyesin diye dedim.

saol dusuncen ıcın admıne pm attım cevap gelemdı sıleyım yarın uzman arkdaslara danısırım zıyan olmasın kanal

saol dusuncen ıcın admıne pm attım cevap gelemdı sıleyım yarın uzman arkdaslara danısırım zıyan olmasın kanal

Hocam böyle küçük şeylere inanın takılmaya gerek yok. 10larca kanalım var bir kere girip kontrol etmedim bu tip şeyleri. Siz videolarınızı yüklemeye devam edin sadece. Kafaya takılacak bir durum değil bu.

Tek korkunuz flag ve sahte telifler olsun. İyi geceler.

Hocam böyle küçük şeylere inanın takılmaya gerek yok. 10larca kanalım var bir kere girip kontrol etmedim bu tip şeyleri. Siz videolarınızı yüklemeye devam edin sadece. Kafaya takılacak bir durum değil bu.

Tek korkunuz flag ve sahte telifler olsun. İyi geceler.

saolasun ıyı geceler sanda benım tarzda senın gıbı sadece buyuk bır hata yaptım rec den hubluk actım 550 kadar kanal var 2 aydır odeme alamadım adam adefalarca yazdım en sonudna bana kanalalra dashboard actınmı dedı hepsıne dedımkı sız bana acmayın hepsı reclıkdekı gırdınız kazanc kısmına yatıcak dedi suan yok diyor oyle bır sey kapanan kesınelsen para olan kanalalrımada dashboard acamadım ne kadar dıl doktuysem adam ısrarla ısıne gelmedıgı ıcın yok dıyor onlar oyle gıttı bende tek tek gırıp dashboardları gırıyorum bunuda o ara gordun yoksa adetım degıldır gırıp kanlalrı kontrol etmek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri