Partner davetını goremıyorum

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Askap

Kayıtlı Üye
musıcnatıon teknık destegıylede konusdum youtubede ınvıtatıon gonderdık dıyorlar ama dashboardımda gorunmuyor nedendır daha once basına gelen varmı?

musıcnatıon teknık destegıylede konusdum youtubede ınvıtatıon gonderdık dıyorlar ama dashboardımda gorunmuyor nedendır daha once basına gelen varmı?

Bana da az şöyle bir şey oldu. 1 telifli iyi izlenmeli bir kanalıma Quiz group mesaj gönderdi. Ben de şansımı deneyeyim diye başvurdum. Bilgileri doldurma ekranına kadar geldim hata vermedi. Neyse doldurduktan sonra davet gönderildi yazdı. Yani herhangi bir hata falan yine vermedi. Kanal dashboard'una girdim ama davet falan görünmüyor.

Kardeş Kontrol Panelinin Sağ Üstünde Olması Lazım Eğer Yoksa 1 Gün Geçsin Öyle Bak

Kardeş Kontrol Panelinin Sağ Üstünde Olması Lazım Eğer Yoksa 1 Gün Geçsin Öyle Bak
bırkacgundur beklıyorum davet gonderdık dıyorlar tekrar konusdum bıdaha gonderdıler gorunmuyor anlamadım herhangı bı telıf felanda yok lıfe netwrkden atıldı sadece cızgıfılm dıye

bırkacgundur beklıyorum davet gonderdık dıyorlar tekrar konusdum bıdaha gonderdıler gorunmuyor anlamadım herhangı bı telıf felanda yok lıfe netwrkden atıldı sadece cızgıfılm dıye

Hocam geçen hafta aynı sorunla karşılaştım.Alt kanaldı 1 hafta geçti davet gelmedi.Bende anlık bir sorun deyip geçiştirmiştim ki öyle değilmiş.

Son düzenleme:
hocam belki karalisteye alınmıstır çizgifilm attınız diye böyle olma ihtimali yüksek

Bana da gelmedi davetiye :( YTR Network'den başvurmuştum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri