Partner Davetlerini KONTROL PANELinde Görememe

• Kullanıcı msitak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

msitak

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar sorunumdan kısaca bahsetmek istiyorum. Özgün çalıştığım oyun videoları çekip yüklediğim kanalımı partnerlere bağlamak istiyorum, başvuru vs. konularında hiçbir problem yok. Partnerler kontrol paneline bakın onaylayın vs. diye emailler de atıyor ama KONTROL PANELİMDE herhangi bir davet vs göremiyorum başvurduğum ve başvurumu onaylayan Partnerler;
-Freedom
-Rule
-Machinima
Destek birimlerine email atıp durumu bildirdim davet gönderdiklerini söyleyip başka bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Soru 1- Bu problemi nasıl gideririm?
Soru 2- Bu problemi yaşayan başkaları var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Youtube kanalım(kendi kanalım problem yok)

SORUNA ÇÖZÜM BULAMADIM VE KANALI BAŞKA KANALA TAŞIDIM. :)

Son düzenleme:
Life network e bağlamayı denermisin hocam. Arama yap forumda geniş anlatımlu konusu ve mevcut sorunların çözümü mevcut.

Bende konuyu açan [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sandım :) şaşırdım walla mnote her yolu ezbere biliyordur forumdan niye yardım istesin diye

Merhaba arkadaşlar sorunumdan kısaca bahsetmek istiyorum. Özgün çalıştığım oyun videoları çekip yüklediğim kanalımı partnerlere bağlamak istiyorum, başvuru vs. konularında hiçbir problem yok. Partnerler kontrol paneline bakın onaylayın vs. diye emailler de atıyor ama KONTROL PANELİMDE herhangi bir davet vs göremiyorum başvurduğum ve başvurumu onaylayan Partnerler;
-Freedom
-Rule
-Machinima
Destek birimlerine email atıp durumu bildirdim davet gönderdiklerini söyleyip başka bir şey yapamayacaklarını söylediler.

NMLiveGame - YouTube

Kanal temiz demi telif vs var mı?

-Freedom
-Rule
-Machinima

NMLiveGame - YouTube

aynı sorunu bende yasıyorum cozumunu bulursan banaa soyleyebılımıssın bnde musıc natıonla konusdum yenı kanal ac dıyorlar

Life network e bağlamayı denermisin hocam. Arama yap forumda geniş anlatımlu konusu ve mevcut sorunların çözümü mevcut.
Life Network için kanalın izlenme vs. şartları uygun değil. Başvuru yapamıyorum. Ayrıca konu hakkında forumda araştırmalar yapıyorum fakat bir çözüm yolu bulamadım.
Kanal temiz demi telif vs var mı?
Kanal tertemiz şu an adsense bağlı hiçbir problem yok.

1 davette benim yandı. zoomin e başvurmuştum kabul ettiler davet yollandı mail geldi bana. ama daveti göremedim yazık oldu zoomin den almak kolay değil davetiye bilirsiniz. ben de life a bağladım kanalı.

1 davette benim yandı. zoomin e başvurmuştum kabul ettiler davet yollandı mail geldi bana. ama daveti göremedim yazık oldu zoomin den almak kolay değil davetiye bilirsiniz. ben de life a bağladım kanalı.
-Freedom
-Rule
-Machinima
Bende de 3 partnerin daveti boşa gitti. :(

kanalın ölü durumda aynısı benim başımada gelmişti en son sinirimden sildim kanalları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri