Partner Firma Gerçek İmza İstedi

• Kullanıcı duygusal-adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
partneri olduğum firma sözleşmeyi çıktı alıp imzalayıp hem kargoyla onlara hemde email olarak göndermemi istediler. ama şimdi abidik gubidik madde varsa diye korkuyorum. şunlar yazıyor bir şey olmaz sanırım değil mi ?

If GWA succeeds in securing a sponsorship for the Channel at a price (the “GWA
Price”) which is higher than the price YouTube would have charged for the same
sponsorship (the “YouTube Price”), GWA shall receive: (i) 20% of the
difference between the GWA Price and the YouTube Price (the “Uplift”); and (ii)
20% of the YouTube Price less the You Tube commission.

partneri olduğum firma sözleşmeyi çıktı alıp imzalayıp hem kargoyla onlara hemde email olarak göndermemi istediler. ama şimdi abidik gubidik madde varsa diye korkuyorum. şunlar yazıyor bir şey olmaz sanırım değil mi ?

If GWA succeeds in securing a sponsorship for the Channel at a price (the “GWA
Price”) which is higher than the price YouTube would have charged for the same
sponsorship (the “YouTube Price”), GWA shall receive: (i) 20% of the
difference between the GWA Price and the YouTube Price (the “Uplift”); and (ii)
20% of the YouTube Price less the You Tube commission.

hangi partner bu

Yok artık, neyle çalışıyorsun sen usta :D

merak ettiğim online sözleşmeden farkı var mı ? ileride kazandığın parayı alırız, 2 sene sonunda kazancının %70'ini alırız gibi dolandırıcılık maddeleri koyabilirler mi ?

sözleşme o kadar uzun ki okumaya kalksan yarın biter, bide ingilizce. insan böyle düşünmeden edemiyor

bi-pislik-var-kesin-bi-pislik-var-539x412.jpg

Son düzenleme:
şimdi imzalatmaya gidiyorum nasıl olacağı konusunda bir fikrim yok. şu aşamalar doğru mudur ?

1- pdf dosyasından yazdıra basılacak ve çıkan dosya flash belleğe atılacak.
2- kırtasiyeden mürekkepli kalem alınacak.
3- internet kafeci abiye flash verilecek çıktı istenecek. çıktı alınacak ve mürekkepli kalemle imzalanacak.
4- imzalanan çıktı tekrar kafe sahibine verilecek ve yazdırıp flasha atması istenecek.

beyler biriniz el atsın ya yabancıyım bu tür konulara.

imza mürekkepli kalemle mi atılıyor ? yazdırıp imzaladıktan sonra tekrar kağıdı yazdırması için kafe sahibine mi vericem

beyler biriniz el atsın ya yabancıyım bu tür konulara.

imza mürekkepli kalemle mi atılıyor ? yazdırıp imzaladıktan sonra tekrar kağıdı yazdırması için kafe sahibine mi vericem

hocam sen iyice stres olmuşsun.
gönderdikleri sözleşmeyi çıktı alıp imzalayacaksın (mavi tükenmez kalem tavsiye ederim)
sonra taratıp verdikleri mail adresine ve adrese postayla yollayacaksın..
az sakin ol :)

hocam sen iyice stres olmuşsun.
gönderdikleri sözleşmeyi çıktı alıp imzalayacaksın (mavi tükenmez kalem tavsiye ederim)
sonra taratıp verdikleri mail adresine ve adrese postayla yollayacaksın..
az sakin ol :)

hocam bu tip konulara acemi olunca böyle oluyor işte. mavi tükenmez oluyorsa iyiymiş evde vardı. genelde hep siyah mürekkeple atılıyor diye biliyordum. mürekkeple imzayı attıktan sonra yazdırırsak sıkıntı olur diye düşünmüştüm.

xps olarak çıkardım flasha attım gidiyorum bakalım

hocam bu tip konulara acemi olunca böyle oluyor işte. mavi tükenmez oluyorsa iyiymiş evde vardı. genelde hep siyah mürekkeple atılıyor diye biliyordum. mürekkeple imzayı attıktan sonra yazdırırsak sıkıntı olur diye düşünmüştüm.

mavi daha iyi.
neden dersen ilk bakışta evrağın orijinal olduğu anlaşılması için..
siyah kalemde de yine anlaşıldır ama, acaba kopya mı falan diye boştan yere uğraş ve zaman kaybı :)

Kanalin ozgunmuydu ve gelir yuksekmiydi dostum

mavi daha iyi.
neden dersen ilk bakışta evrağın orijinal olduğu anlaşılması için..
siyah kalemde de yine anlaşıldır ama, acaba kopya mı falan diye boştan yere uğraş ve zaman kaybı :)

teşekkürler hocam 10 lira alıyorum yanıma yeterlidir sanırım. birde son olarak sözleşmeler genelde hep pdf formatında oluyor, quizgroup'da falan öyle ama sanırım sadece xps formatlı dosyalar yazdırılıyor.

bunu pek sorun etmezler sanırım.

teşekkürler hocam 10 lira alıyorum yanıma yeterlidir sanırım. birde son olarak sözleşmeler genelde hep pdf formatında oluyor, quizgroup'da falan öyle ama sanırım sadece xps formatlı dosyalar yazdırılıyor.

bunu pek sorun etmezler sanırım.

yok sorun olmaz hocam..
.xps'den çıktı alıp tekrar tarattıracağınız için.. taranan evrak .pdf olarak tarattırırsınız. yada .jpg olarak yaparsanız bir sıkıntı olmaz

faks la ma olayı yok mu bunlarda abd ye belge yollarken herzaman fakslama yapmısımdır. kargolamak biraz sacma geldi bana.

partner fullscren falan değilse acele etme. İmzan ile her şeyi yapabilirler öyle hemen yollama machinima,fullscreanse düşünmeden yolla da altlardakilere bu riske girme derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri