Partner(life&quiz vb.) İçin İzlenim Satışları Kaliteli Hizmet
Merhaba arkadaşlar, bu şablonu çok uzun süre önce oluşturmuştum konuyu açıcak zamanım vs olmamıştı ve denemeler yapıyordum, bu konumda kanallarınızı life veya quiz'e sokmak için izlenim satıyorum.
İzlenimler Twitter Yada Sosyal Medya Üzerinden gönderilmektedir, bu yüzden riski yoktur.
Bilgilendirme:
Kendi Reflerimden 1 Tanesi:
Bu resimdeki videolu kanalı 09/18 i gibi felan partnere soktum kanal ayakta ve ne video attım ne bişi. Bugün 10/14ü kanal kala ayakta ve sıkıntısız
Fiyatlandırma:
Ödeme:Sadece Paypal iledir.
Ödeme sonrasında işlem yapılacaktır.
İlk 2 kişiye 1 er k twitter izlenim referanstır ve referanslar yorumlarını konuda yazdıkdan sonra satış başlayacaktır
Haydi Bismillah.
Bilgilendirme:
- Bana video linkinizi vereceksiniz bende işleme koyacağım, sistem bot olmadığından dolayı süreç izlenim sayısına göre artar, azalır.
- Kendi life, quiz kanallarımı yaptığım sistemdir.
- Fiyatlandırma kısmının haricinde opsiyonel paket yapılamaz. max bir videoya 2 k satış vardır.
- İzlenimlerde garanti yoktur fakat kesinlike uzun süredir kendim kullanıyorum sıkıntı olcağını sanmam garanti vermememin sebebide 3-5 lira için hani bi ihtimal forumda kafam ağrımasın
- Baltalayıcı yorumlar reportlanacaktır kimseye zorla izlenim satmıyorum
- İzlenimlerde; Twitter , yada Sosyal Medya seçimi vardır.
- Ve ek olarak Ülke, Cinsiyet, En az ve En çok Yaş aralığı seçilebilir.
- İzlenimler analytics e yansıdıktan sonra partnere sokabilirsiniz.
Kendi Reflerimden 1 Tanesi:
Bu resimdeki videolu kanalı 09/18 i gibi felan partnere soktum kanal ayakta ve ne video attım ne bişi. Bugün 10/14ü kanal kala ayakta ve sıkıntısız
Fiyatlandırma:
- 1 K İzlenim Twitter 5 TL Sosyal 6 TL (Quiz için)
- 2 K İzlenim Twitter 10 TL Sosyal 11 TL (Life için)
- Ülke Seçimi: 1 TL
- Yaş Cinsiyet Seçimi 1 TL
- 10 Beğeni 1 TL
- 50 Paylaşım(social) 1 TL
Ödeme:Sadece Paypal iledir.
Ödeme sonrasında işlem yapılacaktır.
İlk 2 kişiye 1 er k twitter izlenim referanstır ve referanslar yorumlarını konuda yazdıkdan sonra satış başlayacaktır
Haydi Bismillah.
Ref kontenjanı dolmuştur, referans kişiler yorumlarını yaptıkdan sonra satış başlayacaktır. o zamana kadar konu kilit ayrıca yok sen belkide referansları ayarladın olmasın diye konuyu referans amaclı yazı yazmayan 3. kişiye yani dean ada ref izlenim atıcam lütfen yorum yazmayın satış konusu acıldıgında yorum yazarsınız.
Son düzenleme: