Partner Kanal Satışı Yasaklanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda ne cok komünist varmış :D

o yasaklansın bu yasaklansın...

olmaz öyle sey burası serbest piyasa isteyen istediğini satar

ha burdan yasaklasan bile adamlar pmden skypeden diğer forumlardan rahatlıkla satar

arz-talep in olduğun yerde hicbir yasak satışa engel olamaz

uyusturucu satısı yasak mesela türkiyede ama arz-talep olduğunda satısların önüne gecilemiyor

Arkadaşlar merhaba

Son 1 ay içerisinde partner kanal satışlarında ciddi bir artış olduğu aşikar. Kimisi 100 kanal alıp kimisi 500 hazır partnere bağlanmış kanal alıp spamın artık aşırı abartıldığı bir gerçek. Bu ay youtube'ın getirdiği zorluklar ve quiz'in herkese attığı mailde yeni kurallar hakkında bilgi verip "artık bu iş sandığınız kadar kolay olmayacak" demesiyle herkes birbirine baktı. Kusura bakmayın arkadaşlar biz buradan 5 sene boyunca para kazanabilecek durumdayken şu an bu gereksiz sayıda partnere kanal bağlamayla resmen kendi topuklarımıza sıkıyoruz.
Örneğin 5-6 sene boyunca daha hepimize yetecek kaynak varken para kazanacak iken bunu 3-4 aya indirdik. Quiz ve life iyidir süperdir hoştur diye diye orayıda çöp yaptık hiç kimse kusura bakmasın.
Lafı uzatmayacam elbette bunun yasaklanması birilerine dokunacak ama unutmayın şu an 4-5 kişiye dokunacaksa bu yasaklama, buradan para kazanan herkesin daha uzun süre para kazanmasını sağlayacak büyük bir adım olur. Çünkü artık herkesin hazır partnere bağlanmış kanallar alıp gerekli gereksiz tüm kanallarla partnerlerle çalıştığı ortada.
Bu konuda yöneticilerin, üyelerinde fikirlerini almak isterim.
Teşekkürler

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Herkes kendi açsın partner kanallarını. Zaten işin doğal akışı böyle olmalı. Ama 1 adam çıkıp partner kanal üretme konusunda uzmanlaştığı zaman bu iş kontrolden çıkıyor. Bir nevi seri üretime geçtiği zaman insanlar partnere kanal nasıl bağlanır öğrenmek yerine 100 tane alayım hazırı daha iyi diyor. Bu da partnerleri çöp etmemizi ve kaçınılmaz sonu yaklaştırıyor. İşin doğallığını böyle bozmuş oluyoruz. Ve bunun işaretini güvendiğimiz partnerlerden quiz ve life bu ay işareti verdi. Youtube yeni sınırlamalar getirdi ve quiz artık kapanan kanal parası ödenmeyecek diyor.
Böyle kurallara tek sebep emin olun biziz arkadaşlar. O yüzden partnerleri çöp etmeden bu seri hazır partnere bağlanmış kanal satışı durdurulmalı. Yoksa bu gidişle kazanan insan sayısı hızla düşüp sıfırlanacaktır.

Evet kardeşim bence de yasaklanmalı, bak yaramaz bir çocuk adsense kanal alışverişi yapmış zamanında, sonra adsenselerimiz banlandı hep...

Sen adsenseden kanal alırken sıkıntı yoktu, ama sen şimdi partnere döndün adsenseyle de alakan kalmadı o yüzden boş kanal satımında da bir problem yok. Hatta aslına bakarsan quiz ve life harici kanal da satabilirler değil mi ? ;)

Böyle bir mantık var mı ya, yt işini dünyada sadece bu forum yapıyor, quizle life ı da sadece ytpara kullanıyor, üç beş kişi ayda beş on tane kanal az bağlayınca dünyayı kurtaracağız. Fena değil aslında...

abi 3 kuruş kazanıcam diye açıyorlar günde 1000 tane boş hesap aç,ondan sonra hem hepsi banlanıyor hem de youtube önlemleri artırıyor.Mesele partnerli kanal meselesi değil 3 kuruş kazanıcam diye googleyi çöpe çeviren zihniyet biraz insafa gelse yeter.Ha birde 3cx e bot yapıp toplu telefon alan zihniyetler var.3 5 lira için çalışan sistemlere önlem getirtecekler yazık günah ya.Ondan sonra neden burada bilgi paylaşılmıyor deniyor.

ya kaç kere yazdım yazdım sildim, konudan çıktım dayanamadım geri geldim yazıcam. nedir bu insanlardaki açgözlülük anlamıyorum.

1. bu forumdaki 3-5 bin kişiden oluşmuyor youtube. bir avuç insan olarak youtube'a yeni kurallar getirtmiyoruz. şu psikolojiyi atın üstünüzden. yüzbinlerce insan var bu işi yapan. biz bu işleri öğreneli 2 yıl oldu millet yıllardır yapıyordu bu işi.

2. partnerlerdeki artış çok sayıdaki adsense banlanmasından kaynaklanıyordu. partnere getirilen yeni şartlarla insanlar geri adsense'ye yönelecektir zaten.

3. youtube koskoca bir derya deniz. herkese yetecek kadar kategoride var, para da var. ufkunuzu genişletin neler neler bulacaksınız.

4. çok partner eskidi. hepsi de paraların üstüne yata yata kendilerini bitirdi. quiz ve life'ta aynısını yapacak merak etme. yerini yenileri dolduracak.

5. partnere bugün bağlasa ne olur, 1 hafta sonra bağlasa ne olur. adam hızlı izlenim alacak kategori bulmuştur. youtube'un analytics'i güncellemesini beklemek yerine satın alır partner kanalı yükler kazanmasına bakar.

6. quiz, life partner kanalların 1 tanesi için sanırım 10 lira isteniyor. kazanamayan adam gidip 50 tane partner kanal alıp 500 lira yatırmaz bu işe. adam kazanıyor ki alıyor kanalı.

7. partner, adsense farketmiyor. işi bilen adam kazanıyor parasını zaten. partner kanal satışının yasaklanması hiçbir şeye çare değil. bu forumda yasaklansa partner kanal satışı başka platformlarda yine devam edecek. bunun zaten önüne geçmek imkansız.

8. forumda herşey yasaklatılmaya çalışılıyor. en iyisi kapatsınlar forumu herkes kendi yoluna baksın. en temizi bu heralde. bu sayede bu işi yapanlar da azalır heralde rahatlarsınız.

Yt nin yeni kurallarının tek nedeni var benim gözümde :

Paso hile hurda arayıp para kazanmaya çalışanlar adsenseleri ban yedi ( herkes hile hurda yapıyo demedim sakın yanlış anlamayın ama yapan tanıdığım çok kişi var ) ama onlar dururmu partnere geçtiler ve ordan devam ettiler ee yt de artık onlara para vermek istemediğinden kanal kapanırsa ödemem diyo ve doğrusunu yapıyo.

Sert konuşacam ama sizene hocam ister kanal satar ister stoklar 1 sene sonra satar ister video yükler.

isteyen istediğini yapmakta serbest kimisi satar kimisi alır. yasaklanmasını dogru bulmuyorum.

bu kafayla bakarsak aşırı spamda yapmayalım o zaman .
aşırı spam sebebiyle önlemlerde artıyor ve kazançlar azalıyor.

skype varken bunun önüne geçilmez.herkes de zaten alış veriş yaptığı kişinin skype vardır.en azından merdiven altına düşmemiş olur.

Arkadaslar yazdiklarima cevap vererek kisisele indirgemeye calisanlar olmus. Kimisi gereksiz gereksiz mesajlar atmis onlara cevap verme tenezzulunde bulunmuyorum ve laflarini ustume alinmiyorum. Birilerini rahatsiz edecek demistim etmis demekki :)
Kisisel olarak cevap vermeyecem ama benim hamdolsun hem adsenseden hemde partnerden gelirim var. Oyle kendince dedektiflik yapip ekran goruntusu atanlar neyin derdinde bilmiyorum :)
Burada izah ettiklerim bana zarar verdiginden degil bu isten ekmek kazanan hepimize zarar vereceginden bunu dile getiriyorum.
Zamani gelince quiz lifeda engeller getirince buradaki arkadaslari sahnede gormek isterim :)

ben hiçbir zaman YASAKLANMA zihniyetinden yana düşünmedim düşünmemde.

Yasak insanı herzaman cezbeder. Bunu yapmayın yasak, şunu yapmayın yasak vs...

Yasaklamak yerine insanları bilinçlerdirmek ve alternatiflere yöneltmek en güzeli.

Partner Kanal Satışı Yasaklanmalı..! EEEE..? alternatif nedir.? alternetif yok.

böyle yaparak hiç bir yere varılmaz.

konuyla pek alakası yok gibi ama yinede altında yatan mantık aynı.

ŞU VİDEOYU ZAMANINIZ VARSA BİR İZLEYİN LÜTFEN.

Mustafa Sarı Fark Yaratanlar - YouTube

Bence forumda taktik kanal adsense numara mail herşeyin satışı yasaklanmalı !

Su andan sonra yasaklanmasinda bi mantik yok. Zaten yayilacagi kadar yayildi, o sebepten dolayida google onlemini aldi zaten. Onumuzdeki aylar icerisinde unlem olayi networklarada gelecek. En azindan direkt olarak gordugunu indirip editlemeden tekrar yukleyenlerden kurtulduk sayilir.

Hiç partner kanalım yok, Zaten yakında ! gelecek partnerlere.
Çok kolay bir şekilde partnere zaten kanal sokulamayacağına göre, partnere kanal sokup satanların kanalları değerli olabilir.
Tabi prosedür nasıl işleyecek görmek lazım.

Arkadaslar yazdiklarima cevap vererek kisisele indirgemeye calisanlar olmus. Kimisi gereksiz gereksiz mesajlar atmis onlara cevap verme tenezzulunde bulunmuyorum ve laflarini ustume alinmiyorum. Birilerini rahatsiz edecek demistim etmis demekki :)
Kisisel olarak cevap vermeyecem ama benim hamdolsun hem adsenseden hemde partnerden gelirim var. Oyle kendince dedektiflik yapip ekran goruntusu atanlar neyin derdinde bilmiyorum :)
Burada izah ettiklerim bana zarar verdiginden degil bu isten ekmek kazanan hepimize zarar vereceginden bunu dile getiriyorum.
Zamani gelince quiz lifeda engeller getirince buradaki arkadaslari sahnede gormek isterim :)
"bana zarar verdiğinden değil bu işten ekmek kazanan hepimize zarar vereceğinden" demişsin. :D önce onu bi geç. burda hemen herkes kendi kıçını kurtarmanın derdinde. ben değil biz düşüncesi yok boşuna sallamayın.

konun rahatsız etti evet. ama partnerden kazandığım için değil, partner kanal sattığım için değil. bugüne kadar partnerden sadece xx $ kadar bi ödeme aldım. konunun rahatsız edici yanı şu, açgözlülük. ;)

onu bırak 3 saattir bi gmail açamadım her yeri kurutmuşlar yok ya

ithal ikameci politikalardan vazgeçilmeli

Youtube abiye göre ytpara 3-5 kişi kardeşim. Sadece Türkiye'de yapılmıyor bu işler. Yasaklansa ne olacak..

Tabiki yasaklanmalı açık ve net partnere 500 kanal sokmak nedir arkadaş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri