Partner Kanal Satışları Hakkında

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında

Quiz kanal satışı hakkında

• Kullanılan toplam oy
    122
yarın bugün kanalları kapanınca şikayet konusu açılınca görecem ben :) hiç mi duymadınız ucuz etin yahnisini.. ben satıcı olduğum için yorum yapmıyorum burada beni gram etkilemiyor bu fiyatların düşmesi.. kimse şunu unutmasın kalite ve hizmet fiyatlar ile doğru orantılıdır.. ayrıca bu piyasayı düşürme eylemleri modlar tarafından başlatıldı o yüzden kimse satış yapan üyelere laf etmesin örnek olacak kişiler yanlış seçilmiş..

ayrıca kimsenin düşünmediği şu olayı unutmayın; Quiz in bu zamanki çizgisi ve kalitesinin bozulmamasının nedeni fiyatları 10 tl civarı olduğu için kimse çöp içerik yüklemiyor ve kaliteli içerik bulmak için uğraşıyordu ve bu sayede herkes kazanıyordu Quiz de dahil.. şimdi fiyatlar daha da düşecek ve düştükçe Quiz in kalitesi sarsılacak ve sonrasında olacaklar malum diğer partnerler örnek..

Son düzenleme:
herkes bir kanalını göndersin bana kaliteye göre fiyatı belirlerim ben

yarın bugün kanalları kapanınca şikayet konusu açılınca görecem ben :) hiç mi duymadınız ucuz etin yahnisini.. ben satıcı olduğum için yorum yapmıyorum burada beni gram etkilemiyor bu fiyatların düşmesi.. kimse şunu unutmasın kalite ve hizmet fiyatlar ile doğru orantılıdır.. ayrıca bu piyasayı düşürme eylemleri modlar tarafından başlatıldı o yüzden kimse satış yapan üyelere laf etmesin örnek olacak kişiler yanlış seçilmiş..

Hocam bende sizden alışveriş yapıyorum. çok da memnunum bundan sonra da yapıcam zaten. maddi yönden zorda kalmadıkça..

Kişisel bir cevap olarak algılamayın sadece söylediklerinizden mantık yürütüyorum. Şu da düşünülebilir. Ucuz etin yahnisini savunuyorsunuz ama neden pahalı ürünü düşünmüyorsunuz? Kime göre neye göre ucuz yani? partnersiz kanala 1,5 lira dersek geri kalan 8,5 lira emeğiniz oluyor tamam hakkınızdır. Ama diğer adamda benim içinde kanal fiyatı 1.5 lira bende emeğime 4,5 lira diyorum 6 liraya satıyorum diyebilir.

yani şunu da sorabilirim o zaman; ben şimdi quiz kanal yapıp 20-25 liraya satarsam benden sağlamı yok anlamına mı geliyor? ucuz değil ya hani..

ne hikmetse herkes de sosyal medya dan izlenim çekiyor.
o kadar güçlü sosyal medyaları var ....
sen inanıyor musun bu izlenimi sosyal medya diyenlere...

Bende zaten kimse kendi sosyal medya sayfalarından çekiyor demiyorum ki. Hatta herkesin izleneme sitelerinden bu izlenmeleri aldığını düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla kanalda satmıyorsunuz fiyatların düşürülmesi sizi neden rahatsız ediyor anlamış değilim :) Bence fiyatların düşmesi gayet olumlu bir durum.

ne hikmetse herkes de sosyal medya dan izlenim çekiyor.
o kadar güçlü sosyal medyaları var ....
sen inanıyor musun bu izlenimi sosyal medya diyenlere...

50 kanal satıcısı varsa 3'ü sosyal medyayı kullanıyodur. O da belki. Sosyal medyadan izlenim almak o kadar kolay değil. 10 tane 500k'lık sayfan olacak. Her birinde günde 3 video paylaşsan izleyici sıkılıp kaçar zaten.

taban/tavan fiyata gerek yok diye düşünüyorum piyasa kendiliğinden dengeye gelir.

isteyen istediği fiyata satsın, isteyen istediği fiyattan alsın.

+15 dakikası açık partner satışı diyorlar, ama telefon onayı yapılmamış. Sadece partnere bağlandığı için +15 dakikaları açık. Beni yanıltan bu kişiler :D

taban fiyat belirlensin ama 5 tl olsun taban yoksa 10 tlye quiz kanal hiç mantıklı değil
sırf quiz batmasın diye zengin işi yapmayada gerek yok

Quiz 10tl den aşağı olmamalı bence. Kalite ucuza alınmaz. İsteyen 75 kuruşa mn alabilir..

Quiz 10tl den aşağı olmamalı bence. Kalite ucuza alınmaz. İsteyen 75 kuruşa mn alabilir..

75 kurusuda mn olmaz aslindada bokunu cikardilar iste.

sence iyi bence çok bakış açısı ben ederi mi diye bakıyorum sadece adam 50 kuruşa onaysız kanalı alsın 1000 defa izletsin sonrada addme fasttan 10 abone oldu mu sana 10 tl

ee abi o kadar kolaysa sen yapda sat alsin millet burada partnerleri cop etmeye gerek yok. Zaten spamin cok buyuk bir agirligi var yt genelinde bu forumun. Adamlar tepemizde resmen quizin yaptirimlarini goruosunuz. Daha ucuza satan adam varsa el altindan satsin o bizi ilgilendirmez.

arkadaşlar kanal alıp sattıkca , adsensede kesinleşmez toplu banda yersin bana göre kanala satışı çok yanlış ama bana sorarsan kanal fiyatları tek bir fiyat olsun , bu forumda ve bu işde olanlar neyin nasıl yapıldıgını kanalların nasıl abone edildigini hit kasıldıgını bilir. ama bilmeyenlere ve haksız kazanç olmaması için tek fiyat yapılmalı ve garanti verilmelidir. adam foruma girip 200 mesaj atıp sonra satış konusu açmasın.

bence patner kanal satışı yasaklanmalı . Yakında quiz de bitince ne yapacaklarsa artık şaşıyorum kendi ekmeklerine taş vuruyorlar Life nasıl yasak koydu ise quizde gelmeli !

şahsen herkezin dilediği fiyattan satması taraftarıyım.yalnız satılan kanallar hakkında şikayet konusu açılırsa satıcıya bir süre ceza ve satış yapamama engeli getirilsin.nasılsa kaliteli iş yapan her zaman kazanır küçükler silinir işini hakkıyla yapan yoluna devam eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri