Partner Kanalari Almayin Kapaniyorlar!

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Partner kanallari satin almayin özelikle de kazançsiz olanları , Az önce satın aldığım tüm kanaları linkten kontrol ettim 20 kanaldan 1*2 tane saglam kalmış henüz tek 1 video bile atılmamış kanalardı. Paranıza yazık 60-70 liraya Quiz Kanal almayın. Adsense çalışın Beyond partnerini deneyin Zeplini deneyin en azin dan cebiniz den giden bir para olmaz

Kanalarım tek kişiden alınmamıştı 5*6 farklı kişiden alınmıştı.

Dün gece benim de dolu, quiz zeplin beyond kanallar kapandı adsense vs diğer kanallar açıklar hala. Şuan partnerler üzerine yoğunlaştıkları kesin.

Evet hocam 1 aydır sorunuz olan kanal partnere bağladıktan sonra 2-3 gün sonra spamdan kapanıyor.

Bende bunun rastlanti oldugunu sanmiyorum 2 3 aydir gozlemledigim bir olay fakat bu kadar yogun degildi son gunlerde partner kanallarin kapanmasi cok artti.

google'un MCN'lere koyduğu spam kotasının sonuçlarından başka bir şeyi yaşamıyorsunuz. bir ay önce uyarmıştım sizi ve beni yine linç ettiniz. bu adamlar, MCN lere 1000 spam kotasını spor olsun, değişiklik olsun diye koymadı... öyle spam kanal alırız diye google'a meydan okuyanları indiriyorlar hala anlamıyor musunuz ?
değil boş kanala 50 lira vermek bedava verseler almam. zamanıma yazık.

Son düzenleme:
google'un MCN'lere koyduğu spam kotasının sonuçlarından başka bir şeyi yaşamıyorsunuz. bir ay önce uyarmıştım sizi ve beni yine linç ettiniz. bu adamlar, MCN lere 1000 spam kotasını spor olsun, değişiklik olsun diye koymadı... öyle spam kanal alırız diye google'a meydan okuyanları indiriyorlar hala anlamıyor musunuz ?

anlamıyoruz hocam aylardır felaket tellalığından başka bişey yaptıgın yok. Ayrıca sadece partnerli değil 100 e yakın partnersiz hiçbir yere baglı olmayan kanallarda gitmiş. ha buda youtubenin mcnlere yaptıgı oyun demi. Saçma sapan konuşuyosun her mesajın saçma ya. İnsanların moralini bozmaktan başka bişey yaptıgın yok

bu işi sonu çok fena:cool::cool::cool:

sen bu kafayla devam et... sen şuan okuduğun konuyu biliyor musun :D:D felaket tellaliğıymış adam diyor o kadar para döktüğüm partner kanallar kapandı.. okuduğunu anlamadan aciz insanlar gelmiş karmaşık bir sistemden para kazanmaya çalışıyor. he he sen bu kafayla kazanırsın bundan sonra.
neyse urfalı arkadaşa uyardığı için teşekkür etmeniz gerek.

anlamıyoruz hocam aylardır felaket tellalığından başka bişey yaptıgın yok. Ayrıca sadece partnerli değil 100 e yakın partnersiz hiçbir yere baglı olmayan kanallarda gitmiş. ha buda youtubenin mcnlere yaptıgı oyun demi. Saçma sapan konuşuyosun her mesajın saçma ya. İnsanların moralini bozmaktan başka bişey yaptıgın yok

Son düzenleme:

Partner ile alakasi yok. Toplu kapanmalar konusunu okursan adsense bagli kanallarin, hatta hic biyere bagli olmayan bos duran kanallar bile kapandi. Bende partner kanallar saglam sadece bosta kenarda beklettiklerim kapandi.

O Değil de Kapananı Ödediğini İdda Eden Bu Spam Kanalları Alan Partnerlerin Ödeme Yapıp Yapmayacağını Çok Merak Ediyorum...

bir yerde patlayacak.o yüzden bütün kanalları aynı yere bağlamamak lazım...hepsi birden aynı ay ödeme yapmazsa bilemem tabi :D

Valla Şuanda O Bahsi Geçen Networkleri Deneme Şansım Olmadı ama Olaya Ben Biraz Şüpheci Yaklaşıyorum. Yani Kaliteli Spam Kanalları Almaları, Kanalları İlk Önce Onlara Yollayıp, Onlarda Bağlı Olduğu Partnere Bu Kanalları Kabul Ettirmeleri Şüphe Uyandırıcı. Çoğuda Profesyonellikten Uzak Kendi içimizden Çıkan ve Ekmeğini Bugüne Kadar Youtubeden Kazanan Hele ki Youtubenin Artık Ekmek Yedirmediği Şu Ortamda Bu Şüphe Daha da Artıyor. O Manada Biraz Beklemek En Mantıklısı :)

Son düzenleme:
Bende kimsenin mağdur olmasını istemem quiz mail almayı kimseye önermiyorum ben burda satıcı çok alıcı cezasını çekiyor.Quiz bu yatırımları devam ediyor.

Son düzenleme:
sen bu kafayla devam et... sen şuan okuduğun konuyu biliyor musun :D:D felaket tellaliğıymış adam diyor o kadar para döktüğüm partner kanallar kapandı.. okuduğunu anlamadan aciz insanlar gelmiş karmaşık bir sistemden para kazanmaya çalışıyor. he he sen bu kafayla kazanırsın bundan sonra.
neyse urfalı arkadaşa uyardığı için teşekkür etmeniz gerek.

ilk defa mı kanalın kapanıyo arkadaşım sen yenisin galiba. töbe töbe ya he he ok ya sen herşeyi biliyosun biz bilmiyoruz asıl sen devam et işine bak millete laf yetiştirme git otur yasını tut milettin umutlarını kırma.

Sadece partnere yüklememek lazım boş gmailleride kapatıyolar kafalarına göre takılıyolar artık yeni sistemleri belli değil sürekli böyle giderse özgün kanallardan biri dava açabilir.

Kardeş partnerle ne alakasi var Daha dün süper ötesi 4 adsense kanalım gitti tabirinize göre mcn 1000 kotası adsenseyi de vurmuş :-D

Yani Boş kanallarda gidiyor vesselam

Kazanan kazanıyor partnerlide partnersizde çalışın yöntem deneyin sizde kazanın hep birlikte kazanalım

Son düzenleme:
evet aslında kanallarınız kapanmıyor bunlar bir hayal... quiz aslında size bir şaka yaptı.. kanallarınız açılacak tekrar... bu tür şeyleri duyarak sorunların çözüleceğini sanıyorsun. :D

ilk defa mı kanalın kapanıyo arkadaşım sen yenisin galiba. töbe töbe ya he he ok ya sen herşeyi biliyosun biz bilmiyoruz asıl sen devam et işine bak millete laf yetiştirme git otur yasını tut milettin umutlarını kırma.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri