Partner kanallarda Dünya geneli engelli video denemesi yapanlar dikkat.

Rigobert

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Partner kanala video yükleyerek dünya geneli engel aşmaya çalışan arkadaşlar var ise eğer dikkat etmeleri tek bir konu var.

Partner olan kanalın, PARTNER OLMADAN ÖNCE ADSENSE HESABINIZA BAĞLI OLMASIN. Eğer daha önce adsense ye bağlı bir kanal partnerden atıldığı zaman Adsense hesabının para kazanmasını ***ürmektedir.

Tecrübeyle sabittir.

Öneri : Bu işi yapacaksanız eğer Daha önce Adsense bağlantısı olmayan partner kanallarda yapın.

4-5 ay öncesinden yüklediğim kimi az izlenimli videolarıma Dünya Engeli geldiğini gördüm.

Ve bu kanal partner bir kanal. Ve haliylen kanal ayarları kısmında bu Dünya Engeli yemiş videolardan dolayı Telif Hakları iyi değil şeklinde bi ibare var.

Bunun önüne geçmenin bi çözümü yok mu?

Yasin la acımız büyük, bir de sen vurma :) Sağ ol paylaştığın için arkadaşlar dikkat edecektir ;)

nasıl yani para kazanmasını açıp adsense hesabıyla ilişkilendirmeyip direk partneremi başvurucaz ?

4-5 ay öncesinden yüklediğim kimi az izlenimli videolarıma Dünya Engeli geldiğini gördüm.

Ve bu kanal partner bir kanal. Ve haliylen kanal ayarları kısmında bu Dünya Engeli yemiş videolardan dolayı Telif Hakları iyi değil şeklinde bi ibare var.

Bunun önüne geçmenin bi çözümü yok mu?
aynı video üzerinde bir çaresi yok
Yasin la acımız büyük, bir de sen vurma :) Sağ ol paylaştığın için arkadaşlar dikkat edecektir ;)
Benimde bir kanadım kırıldı diyebilirm valla

Her zaman dikkat ettiğim şey .partner olarak kullanacağım kanalı asla adsenseye bağlanmam.zamanında çok canım yandı.

iPad'dan gönderildi .

kanal partnerden atılınca eski adsense hesabımıza baglandıgı için mantıklı ve gerçekten dikkat edilmesi gereken bi ayrıntı...

Peki arkadaşlar şu ince noktayı sormak istiyorum: daha önce hiç adsense ile ilişkilendirmediğimiz bir partner kanalımız spamdan,teliften vs. kapatılırsa, adsense ile ilişkilendirdiğimiz diğer kanallarımız zarar görüyor mu? Konuda çıkaracağımız sonuç "hayır görmüyor" oluyor ama aynı pc üzerinden çalışıyorsak...Bu şekilde adsense kanalları zarar görmüş olan arkadaşlar var mı?

Peki arkadaşlar şu ince noktayı sormak istiyorum: daha önce hiç adsense ile ilişkilendirmediğimiz bir partner kanalımız spamdan,teliften vs. kapatılırsa, adsense ile ilişkilendirdiğimiz diğer kanallarımız zarar görüyor mu? Konuda çıkaracağımız sonuç "hayır görmüyor" oluyor ama aynı pc üzerinden çalışıyorsak...Bu şekilde adsense kanalları zarar görmüş olan arkadaşlar var mı?

Bir kanal adsense ile ilgilendirilmişse başka kanallara zarar vermesi söz konusu değildir.

Aynı ipden olunca diğerlerini etkiliyor. Daha önce adsenseye bağlı bir kanal yüzüne partner dahil tüm kanallarım gitmişti. Şuan 10 amazon vps var 20ye yakın kanal var. Bir vpsde para kazanma gitse dahi diğerlerine sorun olmuyor.

Öyleyse partner kanalların patlamasıda adsenseye zarar vermiyor diyebiliriz.Teşekkürler hocam cevap için.

Partner kanal daha önceden adsense ye bağlanmış daha sonra partnere bağlanmış ise bu sıkıntı meydana çıkıyor. Kanal partnerden atıldığı zaman otomatikman tekrar adsense ile ilişkilendiriyor. Ve dünya geneli gelmiş videolar yüzünden aynı adsense ye bağla kanalların para kazanması gidiyor.

Aynı ipden olunca diğerlerini etkiliyor. Daha önce adsenseye bağlı bir kanal yüzüne partner dahil tüm kanallarım gitmişti. Şuan 10 amazon vps var 20ye yakın kanal var. Bir vpsde para kazanma gitse dahi diğerlerine sorun olmuyor.

Anladım hocam teşekkürler.

Partner kanal daha önceden adsense ye bağlanmış daha sonra partnere bağlanmış ise bu sıkıntı meydana çıkıyor. Kanal partnerden atıldığı zaman otomatikman tekrar adsense ile ilişkilendiriyor. Ve dünya geneli gelmiş videolar yüzünden aynı adsense ye bağla kanalların para kazanması gidiyor.

Yok hocam benim sorduğum konuda arkadaşın belirttiği gibi daha önce adsense ile ilişkilendirmediğimiz bir partner patlarsa, adsense hesabım veya diğer kanallarımız kesinlikle sıkıntı çekmez mi ? Buydu ama diğer arkadaş yukarıda aynı IP olunca sıkıntı çıkıyor demiş.

Açıkcası ben aynı ipden olduğuna inanmıyorum.

neden derseniz

Screenshot by Lightshot Tek gmail 50ye yakın alt kanal,, yarısı kapanmışi vaziyette diğerleri 1 seneye yakın açık.

ip nedeniyle diğer kanalların zarar görmesine imkansız gözüyle bakıyor ve inanıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri