Partner kanallarda Para Kazanması Gidenler Tek Konu

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Saygılar Arkadaşlar. Malum yeni politika gereği bir çok kanalın para kazanmaları gitmeye başladı. Tek telif tek topluluk vs. Benim sizinle paylaşmak istediğim konu, bu para kazanması giden kanalların içersindeki meblaları alıp alamayacağımız. Benim de bir kanalımın para kazanması gitti ve içinde 600 dolar civarı bir para var. Quiz bir mail sonrası göndericez dedi ama net bir şey söylenmedi.Dahsboard'a para yansıdı fakat bekleme ibaresi çıktı yanında inceliniyor bir nevi.
Kapanan kanallara gönderilen mailden de gelmedi bana o yüzden eğer para kazanması gidipte ödeme alan olursa bu konu altında paylaşsın bizleri aydınlatsın birbirimize fikir sunalım..

Yanindaki bekleme ibaresinde ne yaziyor buraya yazarmisin.

Delayed yazıyor ve yanında da Late Signature.

Late signature nin üzerine gelince ise ;
The transfer to your accont will be made within thirty (30) days after the end of next calender month

yazıyor hocam.

ödedeme yapmamak gibi bişey söz konusu olursa cok kötü olur

Delayed yazıyor ve yanında da Late Signature.

Late signature nin üzerine gelince ise ;
The transfer to your accont will be made within thirty (30) days after the end of next calender month

yazıyor hocam.

Delayed yazmasi contrat imzalamamandan dolayi.Para kazanmasi gitmesinden dolayi degil.Karistirma bunlari.

Delayed yazmasi contrat imzalamamandan dolayi.Para kazanmasi gitmesinden dolayi degil.Karistirma bunlari.

Hocam ne diyorsun allah askına. :) Bu kanal 5 aydır quiz'de ve sözleşmesi herşeyi imzalı. Para kazanması gittikten sonra böyle bir şey oldu hepsi bu. 5 Ay boyunca her ay düzenli ödeme aldıgım bir kanal bu.

Hocam ne diyorsun allah askına. :) Bu kanal 5 aydır quiz'de ve sözleşmesi herşeyi imzalı. Para kazanması gittikten sonra böyle bir şey oldu hepsi bu. 5 Ay boyunca her ay düzenli ödeme aldıgım bir kanal bu.

Pardon ama bende imzalanmamis kanallarda delayed yaziyor.Kontratdan dolayi onun icin bu sekil yazdim sana.Ayni sorunu yasayan arkadasim var para kazanmasi gitti ama onda bu yazmiyor.

30 Gun sonra odencek yazmis sendede simdi dikkat ettim.Ne zaman gitti para kazanmasi kanalin ?

Şaun aynı durumdayım :)

Peki seninde kazancın yansıdı mı dahsboard'a ? Yansıdıysa Delayed felan yazıyor mu dostum?

---------- Spam Engelliyici 00:41 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

Pardon ama bende imzalanmamis kanallarda delayed yaziyor.Kontratdan dolayi onun icin bu sekil yazdim sana.Ayni sorunu yasayan arkadasim var para kazanmasi gitti ama onda bu yazmiyor.

30 Gun sonra odencek yazmis sendede simdi dikkat ettim.Ne zaman gitti para kazanmasi kanalin ?

Ay başında gitti hocam.

Peki seninde kazancın yansıdı mı dahsboard'a ? Yansıdıysa Delayed felan yazıyor mu dostum?

Ay başında gitti hocam.

Yansıdı hocam delayed yazmıyor ama geçen ay delayed yazann bi kanalın ödemesini almıştım küçük bi miktardı

Ay başında gitti hocam.

Ay basinda gittigi icin senin odemem 60 gun sonra gelecek onun icin delayed yazmislar.Egerki ayin 7-8-9 undan sonra bu sorunu yasamis olsaydin(Analysticlerdeki kesinlesme gunleri) odemeni bu ay alabilirdin.Durum bu yani.

Ay basinda gittigi icin senin odemem 60 gun sonra gelecek onun icin delayed yazmislar.Egerki ayin 7-8-9 undan sonra bu sorunu yasamis olsaydin(Analysticlerdeki kesinlesme gunleri) odemeni bu ay alabilirdin.Durum bu yani.

Gelecek ayda alamayacagım desene. :) Ölme eşşeğim ölme. Sanırım Şubat 27 felan gönderirlerse gönderirler.

para kazanması giden kanalımın ödemesi dashboard'a yansıdı ama Suspended yazıyor bu normal mi?

the transfer to your account will be made in 57 days after the end of the month when the monetization of your channel has been suspended.

içeriğide bu.

Saygılar Arkadaşlar. Malum yeni politika gereği bir çok kanalın para kazanmaları gitmeye başladı. Tek telif tek topluluk vs. Benim sizinle paylaşmak istediğim konu, bu para kazanması giden kanalların içersindeki meblaları alıp alamayacağımız. Benim de bir kanalımın para kazanması gitti ve içinde 600 dolar civarı bir para var. Quiz bir mail sonrası göndericez dedi ama net bir şey söylenmedi.Dahsboard'a para yansıdı fakat bekleme ibaresi çıktı yanında inceliniyor bir nevi.
Kapanan kanallara gönderilen mailden de gelmedi bana o yüzden eğer para kazanması gidipte ödeme alan olursa bu konu altında paylaşsın bizleri aydınlatsın birbirimize fikir sunalım..

benim Topluluktan kapanan kanalımın ödemesini yapacaklarına dair mail atmadılar bana bu ay. Ama topluluktan kapanan kanal yanında diğer kanallarıda kapattırmıştı. diğer kapanan kanalları ödiceklerine dair mail attılar.

Yani demem o ki Topluluktan giden kanalın ödemesi sanırım yapılmayacak gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri