Partner Network sahibi arkadaşlara bir sorum var..

Alhambra

Yasaklanmış
Merhabalar;

Birkaç aydır Youtube network işine girmek ile ilgili araştırma yapmaktayım. Türkiye'de alt bayilik alıp da bu işi yapan birkaç arkadaş var. Yabancı kaynaklardan incelediğim kadarıyla pek fazla bir detay bulamadım. Eğer bir sıkıntı olmayacaksa bu işe başlamayı planlayan birisi olarak benimle network bayilik ile ilgili detayları paylaşabilir misiniz? Herkese iyi forumlar dilerim..

[MENTION=2705]youtubetr[/MENTION] adlı arkadaş sana yardımcı olabilir

Merhabalar;

Birkaç aydır Youtube network işine girmek ile ilgili araştırma yapmaktayım. Türkiye'de alt bayilik alıp da bu işi yapan birkaç arkadaş var. Yabancı kaynaklardan incelediğim kadarıyla pek fazla bir detay bulamadım. Eğer bir sıkıntı olmayacaksa bu işe başlamayı planlayan birisi olarak benimle network bayilik ile ilgili detayları paylaşabilir misiniz? Herkese iyi forumlar dilerim..

hala dusunuyorsa ekle beni skype sana butun detaylariyla anlatiyim, sonra kacarmisin bayiilik alirmisin kararini ver.

bu forumda YTP ve ERA disinda ana bayii bagli network cikmadi, diger arkadaslar bana kizacak ama dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali artik yapacak birsey yok.

yani demek istedigim su, onlar altin alti, ana bayii ile irtibatlari yoktur ki sartlari bilsinler.

siz beni ekleyin, ana firmaya bagli alt bayiilik nasil alinir sartlar neler anlatiyim

Arayışlarım hala devam ediyor arkadaşlar. Yol gösterebilecek bir babayiğit varsa çok sevinirim..

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arayışlarım hala devam ediyor arkadaşlar. Yol gösterebilecek bir babayiğit varsa çok sevinirim..

babayiğit değilim ama bir tane email hazırlayın, bütün network firmalarına gönderin.Geri dönüş yaparlar.

zoomin bayilik veriyor görüldüğü üzere forumda 1-2 tane mevcut.

Top 50 Youtube Networks filtered by Subscribers - Socialblade Youtube Stats | Youtube Statistics en iyi 50 network listesi,
Vevo, maker vermez onlara email atmanıza gerek yok.

Her firmanın kendine göre şartları oluyor, kulakdan dolma, ipe sapa gelmez bilgiler yerine sizin sormanız en iyi ve sağlıklısı.

babayiğit değilim ama bir tane email hazırlayın, bütün network firmalarına gönderin.Geri dönüş yaparlar.

zoomin bayilik veriyor görüldüğü üzere forumda 1-2 tane mevcut.

Top 50 Youtube Networks filtered by Subscribers - Socialblade Youtube Stats | Youtube Statistics en iyi 50 network listesi,
Vevo, maker vermez onlara email atmanıza gerek yok.

Zoomin'e yolladım geri döndüler fakat tablo falan istediler ne tür birşey istediklerini anlamadığım için de öyle kaldı. Güzel düşüncelerim var gerçekleştirirsem ana bayi ile yarışabilecek bir oluşum oluşturacağım.

Zoomin'e yolladım geri döndüler fakat tablo falan istediler ne tür birşey istediklerini anlamadığım için de öyle kaldı. Güzel düşüncelerim var gerçekleştirirsem ana bayi ile yarışabilecek bir oluşum oluşturacağım.

anlatmak istediğinizi tam anlayamadım deseydin hocam :)
geri dönerler sonuçta.

anlatmak istediğinizi tam anlayamadım deseydin hocam :)
geri dönerler sonuçta.

Aslında anladım da tam olarak neyi yapacağımı anlamadım (1 yıllık ortalama izleme ve iş ortağı hedefi istediler.)
Özellikle alt bayi arkadaşlardan beni yönlendirmelerini bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri