Partner Olduğunda

Efecan # Önal

Yasaklanmış
Arkadaşlar Partner Olduğunda Videoları Network Bayisimi Veriyor Sana Yoksa Kendinmi Buluyorsun ?

partner firmalarına girdiğin zaman video bulmana, yükleme yapmana gerek yok. girmen yeterli. nasıl girdiğine bağlı olarak aylık belli miktarda ödeme yapıyorlar.

( arkadaşın mı tavsiye etti, google search te mi rast geldin, farklı linklerden mi yönlendirildin vs. bunlara bağlı olarak ödüyorlar )

partner firmalarına girdiğin zaman video bulmana, yükleme yapmana gerek yok. girmen yeterli. nasıl girdiğine bağlı olarak aylık belli miktarda ödeme yapıyorlar.

( arkadaşın mı tavsiye etti, google search te mi rast geldin, farklı linklerden mi yönlendirildin vs. bunlara bağlı olarak ödüyorlar )

dalga geçmene gerek yok.

hocam arkadaşın sorusunu anladınmı acaba milleti yanlış yönlendiriyorsun

video yüklemeden izlenim almadan hangi partner para veriyormuş paylaş elimdeki bütün kanalları o partnere geçiriyim

dalga geçmene gerek yok.

Birtane Daha Merak Ettiğim Soru Var

Merak Ettiğim Şey Şu Biraz Lamer Olabilirim ve Saçma Soru Olabilir Yeniyim Kusura Bakmayın

Şimdi Birtane Partner Kanalım Var ve Youtubeden Başkasının Yüklediği Videoyu Alıp Kanalıma Yükleyip Para Kazanmayı Aktif Ettiğimde Ünlem veya Telif Hakkı Gibi Birşey Gelirmi ?

Merak Ettiğim Şey Şu Biraz Lamer Olabilirim ve Saçma Soru Olabilir Yeniyim Kusura Bakmayın

Şimdi Birtane Partner Kanalım Var ve Youtubeden Başkasının Yüklediği Videoyu Alıp Kanalıma Yükleyip Para Kazanmayı Aktif Ettiğimde Ünlem veya Telif Hakkı Gibi Birşey Gelirmi ?

Bu duruma bakar o sahis eger content id aldiysa bazen oto telif atiliyor yani tamamen sansa kalmis diyebilirim kendimce, unlem gelebilir 30 video atiyorum 27si !! Oluyor

arkadaş dalgasını geçiyor.

o değil son bir haftadır hemen herşeye muhalif kendi kendine bişeyler yazıp çiziyor kafasından. üstelik kaç defa uyarı yaptılar

adm yeni başlamış yt işine [MENTION=14978]aknur[/MENTION] sanki kendi dogustan youtuber olarak doğdu adam gibi cevap ver vermiyorsan her konuya girip konuyu sulandırma

ünlem gelmez hocam her attığınız video anında dolar olur tabi eşleyen içeriği yoksa.
telif gelebilir.

o değil son bir haftadır hemen herşeye muhalif kendi kendine bişeyler yazıp çiziyor kafasından. üstelik kaç defa uyarı yaptılar

varsa bi derdin gelir benle konuşursun, millete hakkımda dert yakınmazsın.

kaç haftadır diyoruz. yeni gelen üyeler zerre konu okumadan, takip yapmadan, hiç bi araştırma yapmadan direkt mevzuya dalıyor. en basit şeyleri bile başlıklar açarak soruyor. oysa bilmek istedikleri her şeyin cevabı var forumda, hiç bi araştırma yapılmıyor ve forum çöplük yuvası oluyor. ben bu tip en basit soru için bile konu açan arkadaşlara tepkimi böyle gösteriyorum. bu seni rahatsız ediyorsa report edersin geçersin. millete hakkımda dert yanmazsın.

kaç haftadır diyoruz. yeni gelen üyeler zerre konu okumadan, takip yapmadan, hiç bi araştırma yapmadan direkt mevzuya dalıyor. en basit şeyleri bile başlıklar açarak soruyor. oysa bilmek istedikleri her şeyin cevabı var forumda, hiç bi araştırma yapılmıyor ve forum çöplük yuvası oluyor. ben bu tip en basit soru için bile konu açan arkadaşlara tepkimi böyle gösteriyorum. bu seni rahatsız ediyorsa report edersin geçersin. millete hakkımda dert yanmazsın.

tamam beyler uzatmayın

partnerde de aynı adsense gibi videolarda dünya engeli,topluluk telif hakkı kuralları geçerli. şimdilik ünlemi aşmanın en kolay yolu partnerler

bir şikayetiniz varsa rapor et/moderatöre bildir butonunu kullanın. Bilmeyen kişiler olabilir uyarılır ve gereği yapılır tarafımızca. Dalga geçmenin lüzumu yok.

Ya Nediyon Bilader Sen Ya Ne Zaman İnsanların Konusuna Girsem Hep Orda Tartışıyorsun Yazma Konuya Falan Cevap Kendi Başına Bir Ordu Olmuşsun

Bilader Söyle Bakalım Nerdeymiş Bu Sorumun Cevabı Söyle Hadi

bir şikayetiniz varsa rapor et/moderatöre bildir butonunu kullanın. Bilmeyen kişiler olabilir uyarılır ve gereği yapılır tarafımızca. Dalga geçmenin lüzumu yok.

dalga geçtiğim yok, ironi yaptım o kadar.

ironi ile dalga geçmek arasındaki farkı bilmeyenlere bi şey diyemem. ha ironi yapmak da yasak diyorsanız eyvallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri