Partner önerisi

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar.Partnerliğim yok.Sizce hangi partnerlik daha avantajlı(hangisi daha fazla kazandırır)?

En kolay alım yapan Awesomeness'tir.Ödeme eşiği 143$'dır.Ayrıca forumu araştırdığınızda çok sayıda partner firma açıklaması mevcuttur.

Biliyorum ama en fazla kazandıran hangi onu merak ediyorum.Tabi şartlar değişebiliyor

Biliyorum ama en fazla kazandıran hangi onu merak ediyorum.Tabi şartlar değişebiliyor

Arkadaşlar.Partnerliğim yok.Sizce hangi partnerlik daha avantajlı(hangisi daha fazla kazandırır)?

Çok kazandıran diye birşey yoktur öncelikle o videoya baglı degişir
1)videon ne kadar uzun olursa o kadar çok para kazanma şeklin artar
2)düzgün bir partner seçki paran içinde kalmasın
3)zoomin tv ve quizgroup u tavsiye ederim
4)awenomess de iyi bir partner asla paran içinde kalmaz
5)url yönlendirme gibi ek özellikler gelir
6)para ışıgı hemen yanar
7)bana göre adsenseden 1000 kat daha karlı hem zamandan hemde emekden çünkü artık adsensede bir kanal giderse genelde hepsi gidebiliyor para kazanma yüzünden ama partnerde öle bişey yok
8)partnerlikde paranı paypal aracılıgı ile çekebilirsin

Çok kazandıran diye birşey yoktur öncelikle o videoya baglı degişir
1)videon ne kadar uzun olursa o kadar çok para kazanma şeklin artar
2)düzgün bir partner seçki paran içinde kalmasın
3)zoomin tv ve quizgroup u tavsiye ederim
4)awenomess de iyi bir partner asla paran içinde kalmaz
5)url yönlendirme gibi ek özellikler gelir
6)para ışıgı hemen yanar
7)bana göre adsenseden 1000 kat daha karlı hem zamandan hemde emekden çünkü artık adsensede bir kanal giderse genelde hepsi gidebiliyor para kazanma yüzünden ama partnerde öle bişey yok
8)partnerlikde paranı paypal aracılıgı ile çekebilirsin

Sağol.Para kazanmanın videoya bağlı değiştiğini biliyorum.Uzunluk,reklam tıklama falan.Size göre en iyi partner hangisi öyle sorayım?

Sağol.Para kazanmanın videoya bağlı değiştiğini biliyorum.Uzunluk,reklam tıklama falan.Size göre en iyi partner hangisi öyle sorayım?

şimdilik awe ve zoomini öneririm ileri zamanlarda eger quizgroupdan para alırsam onuda tavsiye edebilirim

Ama unutma sen her zaman ilk başta fullscreene girmeye çalış(girmek baya zordur ) çünkü bana göre fullscreen şuan piyasadaki networların en iyisi

zoomin tavsiye ederim,herşey bi tarafa awesomenessda 143/145$ olmadan para alamıyorsun ama zoomin de (diger bikaç yerdede var bu özellik) 1$ da olsa paranı alıyorsun.

zoomin tavsiye ederim,herşey bi tarafa awesomenessda 143/145$ olmadan para alamıyorsun ama zoomin de (diger bikaç yerdede var bu özellik) 1$ da olsa paranı alıyorsun.

abi orası öyle de az kafa yordum..

hani sağdan soldan oyun videolarnı alıp başına intro banner falan güzel bi hale soksam dahi kanalı şöyle 3-4 haftalık olsun istiyorlar..günlük en az 200 izlenim istiyorlar toplam en az aylığı 2000 falan..

e ben de sabırsızım böyle uzun işlere gelemiyorum..olsa bi kısa yolu ah ah

o zaman satın alıcaksın hocam,ya sabredeceksin yada sabredenlerden birisinden satın alacaksın :)

abi orası öyle de az kafa yordum..

hani sağdan soldan oyun videolarnı alıp başına intro banner falan güzel bi hale soksam dahi kanalı şöyle 3-4 haftalık olsun istiyorlar..günlük en az 200 izlenim istiyorlar toplam en az aylığı 2000 falan..

e ben de sabırsızım böyle uzun işlere gelemiyorum..olsa bi kısa yolu ah ah

günlük 200 izlenim çok değil ki hocam kısa sürede zaten 200ü buluyor.Aslında günlük 1k gösterim olmayanı almayacaklar ki elit olsun.
Awe önüne geleni alıyor ama çoğu kişi güvenemiyor.
Bence kriterleri olan network daha iyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri