Partner Para Ödemeleri

Sahin01

Kayıtlı Üye
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Partnerler konusunda pek bir tecrübeye sahip değilim cevap aradığım soruları da forumda bulamadım o yüzden konu açıyorum.

Adsenseye bağlı kanalı partnere geçirdiğimiz zaman partner şirketi kanalın içerisinde birikmiş parayı da alıyor mu yoksa bağlandığı andan itibaren yansıyan kazançlar mı partnere gidiyor? Daha önce bu soruyu sorduğumda birisi adsensedeki para adsensede kalır bağladıktan sonraki günler partnere yansır demişti. Ama şimdi RouteNote comminity partnerinden aldığım davetiye sözlesmesindeki bir madde şu şekilde:

eskiden size ait olan YouTube Hesabı tarafından oluşturulan tüm YouTube gelirlerini alacaktır ve RouteNote Community, o YouTube Hesabının devam eden yönetiminden sorumlu olacaktır.

Benim burdan anladığım, partner içerisindeki yani adsenseye yansıyan parayı da alacağı. Ben mi yanılıyorum tüm partnerlerde bu sekilde bir madde var mı?

Bir diğer sorum da partnerler atılan kanalın parasını ödüyorlar mı?

Partnere girdiğin an kanalındaki kazanç sıfırlanır geçmişte eğer farklı bir partnerde isen veya kanalın adsenseye bağlı ise partnere girmeden önceki kazancını ordan alırsın.

Sözleşmelerdeki şartlara pek takılma derim. Çünkü neredeyse çoğu gerçeği yansıtmıyor. Adsensedeki gelir partnere geçtiğin zaman partnere yansımaz. Son olarak her partner kapananı ödemez ödeyen var ödemeyen var. Yalnız kapananı ödeyen partnerler azdır.

Sonuç olarak adsensemde birikmiş olan para kesinlikle adsensede kalıyor öyle mi? Diyelim ki 15 gün partnerde kaldıktan sonra atıldı kanal o 15 günün parasını ödüyorlar mı? Bu arada partner forumda konusu bulunan ritualturkey

Sonuç olarak adsensemde birikmiş olan para kesinlikle adsensede kalıyor öyle mi? Diyelim ki 15 gün partnerde kaldıktan sonra atıldı kanal o 15 günün parasını ödüyorlar mı? Bu arada partner forumda konusu bulunan ritualturkey

Evet adsensede kalır paranıda adsenseden alırsın. O partnerin kapananı ödeyip ödemediğini bilmiyorum ben denemedim

Hayır. Burada quizi örnek gösterelim oda kapananı ödüyordu yalnız ödeme yapmıyacağı kanalları atıyordu. Buda aynı şekilde eğer kanalınızı partner atar ise büyük ihtimalle ödemeyecektir genede %100 diyemem bunların işleri pek belli olmuyor.

Hayır. Burada quizi örnek gösterelim oda kapananı ödüyordu yalnız ödeme yapmıyacağı kanalları atıyordu. Buda aynı şekilde eğer kanalınızı partner atar ise büyük ihtimalle ödemeyecektir genede %100 diyemem bunların işleri pek belli olmuyor.
Saolasın kardesim

Arkadaşlarında belirttiği gibi hocam, partnerler siz davetiyeyi kabul ettikten sonraki süreç için ödeme yetkisine sahip.

Arkadaşlar ben bunu konusunda da söyledim adamlar "youtube certificate" olayını sitelerine basit bir png resmi ile yapıştırmışlar.. Bundan 3 ay sonra keşke demeyin.. Yine de sizin kararınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri