Arkadaşlar elimde şu an awe ye baglı bir dizi kanalı var yabancı bir dizi 18 şubatta oluşturdugum bu kanal günlük bana 15-20 dolar arası para bırakmaya basladı ve toplam kazancım şuana kadar 112 dolar bu paraları çogu arkadasımız bir günde kazanıyor biliyorum
ama benim için büyük bir mebla bu para ben şimdi esas soruma geçeyim
Awede-ödeme sıkıntısı şikayet vs ile dolu forum
Zoomin artık 2 telifle kanaldan atıcagını özgün video istedigini belirtti
Creativin hubu ortalıkda yok die REcrutierler isyanlarda kimse yok piyasada
Renk Network Tek telifden partnerlikden attıgı için dizici istemyior
Bununla birlikde bir çok konu var serkan beyinde baska arkdaslarında dizi ve programa yönelin çizgi film paylasın die tamam kazanc güzel ama Adsensem yok yeni açıcam pin falan gerek oda en az 3 ayı buluyormus sanırım ben şimdi bu diziden ekmek yiyebileceğimi düşünüyorum ama hangi partnere kim tarafından basvurcam kabul edicek partner kimdir kafayı yemek üzereyim şuanda her gün awede izlenimi parası büyüyen kanalımın parasını alamıcam bari içerik çöp olmasın bana bir yol gösterin 2 saatir okuyorum yerli yabancı partnerlik bölümünü bir çıkış bulamadım
Awede-ödeme sıkıntısı şikayet vs ile dolu forum
Zoomin artık 2 telifle kanaldan atıcagını özgün video istedigini belirtti
Creativin hubu ortalıkda yok die REcrutierler isyanlarda kimse yok piyasada
Renk Network Tek telifden partnerlikden attıgı için dizici istemyior
Bununla birlikde bir çok konu var serkan beyinde baska arkdaslarında dizi ve programa yönelin çizgi film paylasın die tamam kazanc güzel ama Adsensem yok yeni açıcam pin falan gerek oda en az 3 ayı buluyormus sanırım ben şimdi bu diziden ekmek yiyebileceğimi düşünüyorum ama hangi partnere kim tarafından basvurcam kabul edicek partner kimdir kafayı yemek üzereyim şuanda her gün awede izlenimi parası büyüyen kanalımın parasını alamıcam bari içerik çöp olmasın bana bir yol gösterin 2 saatir okuyorum yerli yabancı partnerlik bölümünü bir çıkış bulamadım