partnerde nasıl çalışmak lazım

• Kullanıcı paragöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
aslında en doğrusu gerçekten de özgün çalışmak. adsensee göre daha çok kazandırıyor, ödemeni zamanında yapıyorsa o partnerliği harcamamak lazım. spamla illa bi yerde patlayacak. partnere girmek zaten kolay değil. o fırsatı da çöpe atmak mantıklı gelmiyor. spam çalışılacaksa da awede çalışılmalı bence. hiç olmazsa kapandı diye o kadar üzülmez insan.

merhaba arkadaslar bugune kadar partner çalısmadım ve 3 gün önce bi partnere geçiş yaptım adsense de iken herşeyi ince eleyip sık dokuyorduk burada partner çalısan ve nasıl çalısılması gerektiğini anlatacak azda olsa 2 dk yazabilecek arkadalar varsa allah razı olsun diyorum .Örnek olarak bi videoyu kaç saat durdurmak lazım mesela maç videosu yada dizi izlenme olsa yeter mi kanalaldan videoları silince ödemeler de silinirmi nasıl oluyor bekliyorum dostlar

---------- Mesaj saat 17:11:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:26:32 civarında gönderildi. ----------

demek kimse partnerde çalışmıyor Allah razı olsun :)

---------- Mesaj saat 17:52:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:11:51 civarında gönderildi. ----------

cidden mi yok :)

illegal olayları tastiklemediğimi herkes bilir, bu nedenle sırf özgün içeriğe teşfik amaçlı olarak başlattığım yeni kanal ama telif halarıyla korunmayan videolar diy ekabul ettiğim kanalların derdiyle uğraşıyorum şuanda :) bu nedenle...

Bir video nekadar durmalı sorusuna cevabım.... illegal çalışma.!
Sildiğin videonun parasını alırmıyım ? Evet alabilirsin.

aslında en doğrusu gerçekten de özgün çalışmak. adsensee göre daha çok kazandırıyor, ödemeni zamanında yapıyorsa o partnerliği harcamamak lazım. spamla illa bi yerde patlayacak. partnere girmek zaten kolay değil. o fırsatı da çöpe atmak mantıklı gelmiyor. spam çalışılacaksa da awede çalışılmalı bence. hiç olmazsa kapandı diye o kadar üzülmez insan.

haklısın hocam da awe yaptıgının üzerine yatıyor

---------- Mesaj saat 16:33:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:44 civarında gönderildi. ----------

illegal olayları tastiklemediğimi herkes bilir, bu nedenle sırf özgün içeriğe teşfik amaçlı olarak başlattığım yeni kanal ama telif halarıyla korunmayan videolar diy ekabul ettiğim kanalların derdiyle uğraşıyorum şuanda :) bu nedenle...

Bir video nekadar durmalı sorusuna cevabım.... illegal çalışma.!
Sildiğin videonun parasını alırmıyım ? Evet alabilirsin.

:) hocam hayatında hiç spam yapmamıs yaada töbe etmiş gibi konuşuyosun :)

haklısın hocam da awe yaptıgının üzerine yatıyor

---------- Mesaj saat 16:33:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:44 civarında gönderildi. ----------

:) hocam hayatında hiç spam yapmamıs yaada töbe etmiş gibi konuşuyosun :)

şimdi öncelikle spam demek, sahte demek :) yani ön izleme resmi, etiket ve başlığın aldatıcı olmasına spam denir. Bazı arkadaşlarımız bir başka kanalaı kopyalamaya da spam diyor :)

Ben her ikisinide yapmadım çün ki, ben geçimimi Youtube den sağlamıyorum bu yüzden kanal açıp kaynak bulup veya kendime ait video yapıp yükleyen biri değilim. Yapıyormuyum evet ama onuda Network kurduğumdan beri yapamıyorum yani 5 aydır. Ders videoları hazırlamaya çalışıyorum şuan Youtube Ders 3 de kaldım :) 4 de geçemedim.

Yani uzun lafın kısası san atavsiye verirken youtubeden içi yanmış emeği sömürülmüş biri olarak değilde tamamen benim tavsiye edip yol göztereceğim şekil olduğu için verdim.

Kaç saat dursun derken şunu anladım, tehlikeli video yüklüyorsun :) bence yapma dedim.
Partnerde silinen videonun parasını alırmıyım dedin, Network sahibiyim :) evet alırsın.

şimdi öncelikle spam demek, sahte demek :) yani ön izleme resmi, etiket ve başlığın aldatıcı olmasına spam denir. Bazı arkadaşlarımız bir başka kanalaı kopyalamaya da spam diyor :)

Ben her ikisinide yapmadım çün ki, ben geçimimi Youtube den sağlamıyorum bu yüzden kanal açıp kaynak bulup veya kendime ait video yapıp yükleyen biri değilim. Yapıyormuyum evet ama onuda Network kurduğumdan beri yapamıyorum yani 5 aydır. Ders videoları hazırlamaya çalışıyorum şuan Youtube Ders 3 de kaldım :) 4 de geçemedim.

Yani uzun lafın kısası san atavsiye verirken youtubeden içi yanmış emeği sömürülmüş biri olarak değilde tamamen benim tavsiye edip yol göztereceğim şekil olduğu için verdim.

Kaç saat dursun derken şunu anladım, tehlikeli video yüklüyorsun :) bence yapma dedim.
Partnerde silinen videonun parasını alırmıyım dedin, Network sahibiyim :) evet alırsın.
eyvallah hocam sağolasın :)

partner kanala günde kaç video atmak lazım acaba? adsense gibimi daha fazla atılır mı?

Nasıl yani ?
Abartırsan zaten hesabın kökten gider. :)

yani adsense bağlı kanallarda günlük 50 video diyolarya ben partnere günlük 5-10 video atıyorum idealmidir daha fazla atabilirmiyim? gerçi adsenseli kanlarımda bile günlük 50 atmıyorum ya ayrı konu..

yani adsense bağlı kanallarda günlük 50 video diyolarya ben partnere günlük 5-10 video atıyorum idealmidir daha fazla atabilirmiyim? gerçi adsenseli kanlarımda bile günlük 50 atmıyorum ya ayrı konu..

hocam ben partnere yni geçtim sizce içindeki videoları temizliyim mi sileyim mi hepsini vur kaç yapacam da silersem acaba bi sıkıntı olurmu

hocam ben partnere yni geçtim sizce içindeki videoları temizliyim mi sileyim mi hepsini vur kaç yapacam da silersem acaba bi sıkıntı olurmu

valla hiç vur kaç yöntemi yapmadığım için sadece mantıken cevap vereceğim..

bence kalıcı bir kaç video ekle diğerlerini günde 20 videoyu geçmeyecek şekilde yavaş yavaş sil. yani sileceğin videolar 20 taneyse yeni 20 video at diğerlerini silmeden önce..

valla hiç vur kaç yöntemi yapmadığım için sadece mantıken cevap vereceğim..

bence kalıcı bir kaç video ekle diğerlerini günde 20 videoyu geçmeyecek şekilde yavaş yavaş sil. yani sileceğin videolar 20 taneyse yeni 20 video at diğerlerini silmeden önce..

eyvallah hocam sağolasın böyle giderse bu yt işi sakata gidiyoorr valla

2 topluluk bı telıflı kanala awenın para odeme ıhtımali var mı para kazanması acık :)

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri