Partnerden Ödeme Alamıyorunm

• Kullanıcı Tripmaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Tripmaker

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
1 Yıldır Partnerden Ödeme Alamıyorum

Merhabalar. Bağlı olduğum partner 1 yıldır ödeme yapmıyor. Ne yapmam lazım? Sürekli geçiştiriyorlar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Gizza sitesi bile açılmıyor garip kaçıp gitmesinler .

Hangisi olduğunu söylemeyeyim amacım kendilerini karalamak değil. Çıkış yaparsam içeride biriken parayı alamamaya devam edeceğim diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim.

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

:mad: Söylemiş oldum.

Bu ******** zaten vermez çıkış yap ve bu ****** lere daha fazla para kazandırma

hocam ben Gizza diye bir partnerdeydim içerde hala 2016dan kalma ödemelerim var çok fazla değil ama vermediler kaç defa mail attım geçiştirdiler vermediler bence sizde partnerden çıkın vermezler artık o parayı

Gizza sitesi bile açılmıyor garip kaçıp gitmesinler .

Bakımdaymış.

Bu ******** zaten vermez çıkış yap ve bu ****** lere daha fazla para kazandırma

Vermeleri lazım o paraya güvenerek bazı işlere atıldım. Ekipman alacağım. Kendilerine ne zaman yazsam bugün arayacağız diyorlar. Aylar yıllar geçti.

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:51 ----------

hocam ben Gizza diye bir partnerdeydim içerde hala 2016dan kalma ödemelerim var çok fazla değil ama vermediler kaç defa mail attım geçiştirdiler vermediler bence sizde partnerden çıkın vermezler artık o parayı

Benim almama gibi bir lüksüm yok. Mecbur verecekler yani. Gerekirse ofislerine kalkar giderim.

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------

kURUMU bılmem tr falıyet gosterıyorsa 200 tl notere ver ıhtıarname cek

İşe yarayacak mı?

Ödememelerin sebebi ne sonuçta google ile partner değilmi bu firmalar google onlara parayı yatırıyor onlarda size yatırması gerek çok saçma durum.

Ödememelerin sebebi ne sonuçta google ile partner değilmi bu firmalar google onlara parayı yatırıyor onlarda size yatırması gerek çok saçma durum.

Bir sebep belirtmiyorlar. Ben Elazığ'da yaşıyorum. Elazığ depremini yaşadık. O dönem çok ihtiyacım oldu. Aradım bakın deprem oldu eve giremiyoruz maddi sıkıntı içerisindeyiz dedim aa öyle mi hemen ilgilenelim dediler ve göndermediler.

noterle gorus bır avukatlada gorus sonrasında ıslem saglayabılırsın yasal delıldır bu

Yıllar önce yapmış olduğumuz sözleşme elimde yok silmiştim o dönem. Youtube'ta partner sayfasının ekran görüntüsünü çekmek yeterli olur mu delil açısından?

reıs burda bu ısın uzmanı arkadaslar degılız uzman yerle goruskı surecı hızlandır amacım sana yardımcı olmak

Bakımdaymış.

Vermeleri lazım o paraya güvenerek bazı işlere atıldım. Ekipman alacağım. Kendilerine ne zaman yazsam bugün arayacağız diyorlar. Aylar yıllar geçti.

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:51 ----------

Benim almama gibi bir lüksüm yok. Mecbur verecekler yani. Gerekirse ofislerine kalkar giderim.

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------

İşe yarayacak mı?

soysuzlara güvenerek iş yapılmaz zararın neresinden dönersen kardır

Türkiye'de bulunmuyorsalar dava etsenizde bir şey değişeeğini sanmıyorum. Kabullenip çıkın daha iyi. Boş boşuna devam etmeyin, büyük ihtiml ödemeyi alamayacaksınız zaten?
Devamlı alamıyor musunuz yoksa ara ara yapıyor mu?

1 yıl beklenmez de onun için soruyorum.

Türkiye'de bulunmuyorsalar dava etsenizde bir şey değişeeğini sanmıyorum. Kabullenip çıkın daha iyi. Boş boşuna devam etmeyin, büyük ihtiml ödemeyi alamayacaksınız zaten?
Devamlı alamıyor musunuz yoksa ara ara yapıyor mu?

1 yıl beklenmez de onun için soruyorum.

Düzenli olarak ödemediler zaten hiç. Ben arayıp ödeme yapmalarını söylüyordum o şekilde ödüyorlardı. Para içerde biriksin mantığı ile hareket ettim. Daha sonra yazdığımda ve aradığımda ise geçiştirmeye başladılar.

---------- Spam Engelliyici 00:59 ---------- Önceki Mesaj 00:58 ----------

hocam bağlantıyı kopar zaten 1 ay sonra otomatik ayrılıyor partnerde yarın da notere git ihtarname gönder sonrada savcılığa git şikayetçi ol

Biraz daha bekleyeyim. Şikayet etmek çözüm olacak gibi değil. Bu süreç çok yavaş işliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri