Partnere geçmeyi düşünenlerin bilmesi gerekenler

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

dervegider

Kayıtlı Üye
2 ay önce uzun kararsızlık süresinden sonra partnere geçtim. Şu an bir yanım pişman, bir yanım değil. Okumanız yararınıza olacaktır.

1- Partnerde daha fazla kazanç beklemeyin. (İstisnalar dışında)
Böyle bir algı var herkeste. Ya da ben böyle bekliyordum bilmiyorum. 2 farklı networkte 2 farklı kanalım var. Kanallar adsense'deyken bgbg 3 lira civarındaydı her zaman. Partnere geçtikten sonra tam anlamıyla yarıya düştü, 2 liraya yaklaşmadı bile. Başlarda çok daha kötüydü zamanla düzelecek dendi, o zaman içinde kaybettiğim paralara üzülüyorum ama şu anda da tam düzelmiş değil, 1 doları bulmadı hiç. Adsense'deyken daha çok kazanıyordum.

2- Adsense'deki gibi istatistik bilgileri beklemeyin.
TBM, Sayfa to, tıklayan sayısı gibi bilgiler yok. Bilgiler anlık değil, 3-4 gün geriden yenileniyor. Benim en sevdiğim şeydi belli aralıklarla adsense yenileyip tıklamaya, tıklama oranına, TBM'ye, kazanılan paraya bakmaya bayılırdım. Ama bu partnerde yok, youtube'daki analytics'te ne yazıyorsa onu görebiliyorsunuz o da 3-4 gün öncenin bilgilerini gösteriyor çoğu zaman. Yani artık TBM, tık oranı, kaç kişi tıklamış bunu göremeyeceksiniz hiç. Ayrıca kazançlarınız da dolar olacak.

3- Paranızı banka hesabına çekmek biraz zor olabiliyor.
Öncelikle sorunsuz paranız yatsın isterseniz bir dolar hesabına ihtiyacınız olacak. İnternet üzerinden açtırmanız gerekiyor. Ve kazanç sınırı da 150 dolar, geçmezseniz ödenmez. Paypal 1 dolar limitli ama, paypala gelen paranın %2'si kesintiye uğruyor. Kredi kartına çekerken 7.5 lira tekrar kesiyor. Ve dolar diyelim ki 2.2 liraysa paypal onu 2.1 liradan çevirip gerisini kendine alıyor. Her türlü zarar yani paypal. Eğer dolar hesabı açtırıp eklerseniz de ocak kazancınız martın 15'inde falan yatıyor.

4- Partner izlenim sayınızı arttırabilir.
Ben çok fazla şahit olmadım ama, izlenimi artanlar oluyor partner sayesinde. Videolar üstte çıkıyor, önerilenlerde görünüyor. Bu iyi bir özellik.

5- Kesinti oranı. Eğer direkt başvurursanız %10 olan kesinti, Türk bayiiden başvurursanız %15 ya da 20 olabiliyor doğal olarak. Direkt başvurursanız destek alma şansınız azalır, bayiiden başvurursanız da kesintiniz fazla olur. Ama tabii adsense'de destek gibi bir durum yok denecek kadar az. Kesinti oranı sabit olduğu için iyi bir özellik diyebiliriz. Adsense en az %10 kesinti yapıyor zaten, ama ortalama %20 yapıyor.

6- Uzun videonuz yoksa(15 dk üstü), ünlem sorununuz yoksa partnere geçmeyin.
1. maddeye ek olarak söylüyorum, eğer uzun video yüklüyorsanız partnere geçebilirsiniz. Çünkü adsensede iken çıkmayan video ortası reklamları partnerde çok rahat aktifleştirebiliyorsunuz. Ama uzun değil kısa video yüklüyorsanız(4-5 dk) hem kazancınız düşecek, hem de saydığım 3 madde canınızı sıkacaktır.

Ünlem sorununa çözüm arıyorsanız çözümünüz yine partnerde. Günlerdir video yüklüyorum hiçbir sorun çıkmadan yükledim. Bu yönü olmasa zaten tercih edilen bir kazanç sistemi olmazdı.

Diyeceksiniz madem öyle sen neden çıkmıyorsun, dediğim gibi ünlem benim için problem. Kısa video yüklüyorum ama kazancımın hiç olmamasındansa az olması daha iyi. Çıksam ünlem gelmese çok kazanacağım evet ama ünlem gelecek ve hiç kazanamamak daha kötü.

Amacım sadece bilgi vermekti, kısaca uzun videolarınız varsa partnere geçin. Ünlem sorununuz varsa partnere geçin. İkisi yoksa kesinlikle adsense'de kalın. :)

Benim partnere geçiş amacım kanalların topluca kapanması ve adsendenin kullanılamaz hal alması idi. yaşlaşık 1 aydan beri awe... dayım kazançlarım kat kat fazla (videolarım en fazla 7-8 dk) inşallah ödeme alırım... Arkadaşın dediği gibide istatistiklerin geriden gelmesi biraz can sıkıcı tabi...

2 ay önce uzun kararsızlık süresinden sonra partnere geçtim. Şu an bir yanım pişman, bir yanım değil. Okumanız yararınıza olacaktır.

1- Partnerde daha fazla kazanç beklemeyin. (İstisnalar dışında)
Böyle bir algı var herkeste. Ya da ben böyle bekliyordum bilmiyorum. 2 farklı networkte 2 farklı kanalım var. Kanallar adsense'deyken bgbg 3 lira civarındaydı her zaman. Partnere geçtikten sonra tam anlamıyla yarıya düştü, 2 liraya yaklaşmadı bile. Başlarda çok daha kötüydü zamanla düzelecek dendi, o zaman içinde kaybettiğim paralara üzülüyorum ama şu anda da tam düzelmiş değil, 1 doları bulmadı hiç. Adsense'deyken daha çok kazanıyordum.

2- Adsense'deki gibi istatistik bilgileri beklemeyin.
TBM, Sayfa to, tıklayan sayısı gibi bilgiler yok. Bilgiler anlık değil, 3-4 gün geriden yenileniyor. Benim en sevdiğim şeydi belli aralıklarla adsense yenileyip tıklamaya, tıklama oranına, TBM'ye, kazanılan paraya bakmaya bayılırdım. Ama bu partnerde yok, youtube'daki analytics'te ne yazıyorsa onu görebiliyorsunuz o da 3-4 gün öncenin bilgilerini gösteriyor çoğu zaman. Yani artık TBM, tık oranı, kaç kişi tıklamış bunu göremeyeceksiniz hiç. Ayrıca kazançlarınız da dolar olacak.

3- Paranızı banka hesabına çekmek biraz zor olabiliyor.
Öncelikle sorunsuz paranız yatsın isterseniz bir dolar hesabına ihtiyacınız olacak. İnternet üzerinden açtırmanız gerekiyor. Ve kazanç sınırı da 150 dolar, geçmezseniz ödenmez. Paypal 1 dolar limitli ama, paypala gelen paranın %2'si kesintiye uğruyor. Kredi kartına çekerken 7.5 lira tekrar kesiyor. Ve dolar diyelim ki 2.2 liraysa paypal onu 2.1 liradan çevirip gerisini kendine alıyor. Her türlü zarar yani paypal. Eğer dolar hesabı açtırıp eklerseniz de ocak kazancınız martın 15'inde falan yatıyor.

4- Uzun videonuz yoksa(15 dk üstü), ünlem sorununuz yoksa partnere geçmeyin.
1. maddeye ek olarak söylüyorum, eğer uzun video yüklüyorsanız partnere geçebilirsiniz. Çünkü adsensede iken çıkmayan video ortası reklamları partnerde çok rahat aktifleştirebiliyorsunuz. Ama uzun değil kısa video yüklüyorsanız(4-5 dk) hem kazancınız düşecek, hem de saydığım 3 madde canınızı sıkacaktır.

Ünlem sorununa çözüm arıyorsanız çözümünüz yine partnerde. Günlerdir video yüklüyorum hiçbir sorun çıkmadan yükledim. Bu yönü olmasa zaten tercih edilen bir kazanç sistemi olmazdı.

Diyeceksiniz madem öyle sen neden çıkmıyorsun, dediğim gibi ünlem benim için problem. Kısa video yüklüyorum ama kazancımın hiç olmamasındansa az olması daha iyi. Çıksam ünlem gelmese çok kazanacağım evet ama ünlem gelecek ve hiç kazanamamak daha kötü.

Amacım sadece bilgi vermekti, kısaca uzun videolarınız varsa partnere geçin. Ünlem sorununuz varsa partnere geçin. İkisi yoksa kesinlikle adsense'de kalın. :)

hocam bende partner kanallarla takılıyorum arada,video içi reklamların bana getirisi olur mu ? yoksa izlenim sayısı mı ,süresi mi yoksa tık sayısı mı önemli.kanalımda en az 30 dk lık 254 tane video var.

Çok yararlı bir paylaşım olmuş heleki ünlemlerin geldiği bu dönemde. Kafamdaki tüm soruların cevabını aldım. Ünlem sorununu çözmek için urağşıyorum :/

anladıgım kadarıyla zoomınle calıstın acaba her network aynı mı yani bankaya para yatırması için dolar hesabımı lazım son gün gümlemeyelim parayı beklerken

Aynen Katılıyorum Arkdaşa Awesomeness geçtim ünlem belasından ama oda bir dünya

15 Dkdan uzun videolarınız yoksa geçmeyin maddesine katılmıyorum..Eğer tek kanal çalışmak istiyorsanız her türlü partner olun partner her zaman avantajlıdır..

Tek dezavantajı var oda telif yedinmi kanal perte çıkıyor eğer bunu göze alıyorsanız geçin.

Yoksa partner her türlü avantajlıdır sadece sağ tarafta önerilen videolar için bile geçin..Bazı durumlarda bütün videolar sadece sizin oluyor.

adsense iyi de bir kanal para kazanma gittimi, bağlı olan bütün kanallar gidiyor

adsense iyi de bir kanal para kazanma gittimi, bağlı olan bütün kanallar gidiyor

partner daha iyi o zamanda. hangi partner firmasını seçmeliyiz
türkiyeden tl olarak ödeme almak için ödemeyi sıkıntısız almak için istatistikleri sağlıklı görmek için .
özgün videolarımı korumak için . özgün videomuzu birisi eklerse onun üzerinden para kazanmak için.

hocam bende partner kanallarla takılıyorum arada,video içi reklamların bana getirisi olur mu ? yoksa izlenim sayısı mı ,süresi mi yoksa tık sayısı mı önemli.kanalımda en az 30 dk lık 254 tane video var.

Elbette getirisi olur eğer o videolarınız uzun izlenme sürelerine sahipse video ortası reklamı açarsanız kazancınız kat kat artabilir. :)

Ben partnerdeyim. Geçer geçmez izlenimler artmaya başladı. Bgbg konusunda zoomin.tv'de biraz sıkıntı var doğrudur ama gerçekten izlenimlere büyük etki etti. Sanırsam partnere geçince videolar üste falan çıktı abone sayısında artış yaşadım baya. Tek sıkıntısı parayı çok geç alıyoruz. Senin QuizGroup'dan farkın ne ödesene şu paraları zamanında. İş olmuş bitmiş 45-50 gün sonra para alıyoruz adalet mi ?

Adsense kastedilmiş.Partnerde öyle bir sorun yok.Tabi Spam olursa hesaplar gider. :)

zaten millet ünlem yüzünden geçiyor herkez spam demektir buda. e bunların hesaplar nasıl gidiyor 1 telif yedikden sonramı ?

birde

. hangi partner firmasını seçmeliyiz
türkiyeden tl olarak ödeme almak için ödemeyi sıkıntısız almak için istatistikleri sağlıklı görmek için .
özgün videolarımı korumak için . özgün videomuzu birisi eklerse onun üzerinden para kazanmak için. en az kesinti için. vs
videolarımın hitinin artmasına en çok olanak sağlıcak (üste cıkar öner vs.)

zaten millet ünlem yüzünden geçiyor herkez spam demektir buda. e bunların hesaplar nasıl gidiyor 1 telif yedikden sonramı ?

birde

. hangi partner firmasını seçmeliyiz
özgün videolarımı korumak için . özgün videomuzu birisi eklerse onun üzerinden para kazanmak için. en az kesinti için. vs
videolarımın hitinin artmasına en çok olanak sağlıcak (üste cıkar öner vs.)

Özgün isen Creative bence.Bence çok memnunum.

ben ünlem nedeniyle değil adsense de bir hesap telif alınca diğer hesapları da inceleyip para kazanmasını kapatıyorlar

bu arada 4.cü madde kesin partnerde izlenimler 1.5-3 kat arası artar ama para kazanma belirsiz video ve kategoriye göre değişir

Yazın hiç iyi değil. Awesomeness'e göre değerlendirdin sanırım yada tüm partnerleri kullanmadan gelişigüzel yazdın.

Yazın hiç iyi değil. Awesomeness'e göre değerlendirdin sanırım yada tüm partnerleri kullanmadan gelişigüzel yazdın.

Kendi tecrübelerimi yazdım, Awe hiç girmedim Zoomin ve Creative bunlar. Siz farklı ve iyi şeyler yaşamış olabilirsiniz, ben yaşadıklarımı yazdım sadece siz de kendi görüşlerinizi yazabilirsiniz daha iyi olur hatta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri