Partneri Olan Arkadaş Var mı ?

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buraya yazıyorum eşleşeni full geçiyorum ses görüntü fark etmez ama videoyu kanalda bir saatten fazla tutamıyorum yani videoyu kurtarıyorum ama kanalı kurtaramıyorum eğer türk yabancı fark etmez arkamı kollayacak bir partner varsa zengin ederim onu.

off be gülüm bak hakketen sizin bu saçma sorularınıza elimizden geldiğince iyi niyetli davranıp yok canım çocuk makara olsun diye yazmıstır tarzında düşünerek oturup gülelim diye cevap veriyoruz yoksa senin o cümlede partner yerine network yazıp sormanda saçma sapan eşşek kadar network konuları var ya arkdas sanki 1,5 liraya kanal satanlar kadar çok aşırı bir network listesi varmıs gibi kalkıp bunun için konu açıyorsun hakketen size iyi niyetle yaklasmakda fayda etmiyor

sadece bu konu icin yazdıklarını demiyom her konuda böylesin ya görende sanki mod yada adminsin akıl vermek herseye karısmak seni baglamaz ki bırak ona admin ve modlar karar versin

İlla mod mu olmak lazım konuların içine edenlere kızıyorum arkadaş, dingonun ahırı gibi herşeye antin kunkin şeyler yazıyorlar daha ne diyim.

Sizin projeniz nedir bilmiyorum ama kanalinizin kapanmasina karsi (ozellikle icerigi size ait olmayan videolar barindiran bir kanalin) hicbir partner bisey yapmaz. Yapamaz demiyorum, yapmaz..

Yazma o zaman hocam doğruya doğru şu konuyu bi baştan sona okur musun ? Olmazki böyle

Olur olur bal gibi olur güzel hocam yaşın benden büyük nasıl hitap etsem bilemedim. Hocam iyidir sanırsam bazı konularında desteklemişimdir ama sende biraz fazla mı kontrolcülük var ne ? asıl böyle olmazki aşırı kontrolcülüğün yeri burası değil. O kadar gereksiz şey var iken neyse bizi bilen biliyor

ILS Vision
BuzzMyVideos

partnerlerini araştırabilirsin. Eğer içerik %100 sana ait değilse BuzzMyVideos kabul etmiyor. ILS kabul ediyor ama Content ID almıyor.

yazdığım yazıyı özeline pm attım hocam.

Sizin projeniz nedir bilmiyorum ama kanalinizin kapanmasina karsi (ozellikle icerigi size ait olmayan videolar barindiran bir kanalin) hicbir partner bisey yapmaz. Yapamaz demiyorum, yapmaz..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri