Partnerlerden Zor Para Alıyoruz Adsense İşleme Girmedi ilk Kez

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu konuyu açıyorum.Sonuçta Sıkıntılar çekiyoruz.Her konuda okuyorum yazıları herkesin sıkıntısı var.Bunları tek konu altına dökmek daha iyi olur.

Uzun zamandır bu işteyim ilk kez adsense hesapları işleme girmedi.

1 buçuk senede Youtube:Toplu spam,Sarı veya kırmızı dünya engeli yüzünden uyarı kanal ve para kazanma devre dışı kalması,En büyük sorunlardan biri ünlem

Partner firmaları ödemelerimizi düzenli yapmıyor yada hiç yapmıyor.Düzenli ödeme alan çok az arkadaşımızı var.

Youtube hep yöntemler denedik para kazanmak için ama kanallarımız haksız yere kapanınca birşey yapamadık.Biliyorum spam yapıyoruz ama gerçek telif sahipleri atmıyor çoğu zaman telifi.Evet kanallar kapanıyor ama ara sıra saçmalıyor youtube.

Partnerlere karşı birlikte olamıyoruz.Yada şu partnere şu kadar kişi katılcak.Mail atıcak toplu yada imza toplanıcak v.s v.s yada ingilizce bilen bir kişi aramızdan seçip şöyle şöyle konuşucak yapıcak.

Kısacası dertlermizi dökmek hem de bu tarz konularda daha düzenli konu açıp bir araya gelip başarıya ulaşmak.

Eylem yapalım patnere belki sesimizi duyururuz :)

gerçekten adsense bile işleme girmedi geçen ay.Bu ayda girmeyen var mı?

her yerden daralıyoruz gibi hissetmeye başladım.

hocam spam yapıyorsanız istediğiniz kadar sesinizi duyurun anlamı olmaz bende spamcıyım şöyle anlatayım özgün olupta paran içerde kalma diye bir olay yok aslında özgün kanalda gider partneri dahi şikayet edebilirsin ama bizim gibi spamcıların yapacağı hiç bişey yok.

Tabi bunlar şahsi görüşlerim.

İşleme girmemesi ne alaka onu anlayamıyorum bende.. Sonuçta o para orada birikmiş..Bari sebep göster adsense amca

Spam yaptınmı iş biter, özgün kanalın olsun ödeme yapmasın çık eylem yap ama spam zaten bir nebzede hırsızlık.Maalesef hiç bir hak iddaa edemiyoruz.Zaten partner firmalarınıda bunun farkında istediği zaman cebe indiriyor parayı.Başka bir yolu olması lazım. En güzel yoluda sitelerini sistemlerini hackleyip paramızı ver sistemini açalım gibilerinden birşey yapmalı ?

hocam spam yapıyorsanız istediğiniz kadar sesinizi duyurun anlamı olmaz bende spamcıyım şöyle anlatayım özgün olupta paran içerde kalma diye bir olay yok aslında özgün kanalda gider partneri dahi şikayet edebilirsin ama bizim gibi spamcıların yapacağı hiç bişey yok.

Tabi bunlar şahsi görüşlerim.

Hocam biliyorum spam yapıyoruz.Ben youtube kanalımızı kapatmasın demiyorum yada gerçek telif sahipleri telif atmasın demiyorum.Ben spam kapandı kanalım.Bunun belli kuralları var o kurallara uyulsun kapatılsın.Dünyanın en büyük video sitesi ve google ait bir site bu.Youtube mühendisleri bu kadar mı beceriksiz ara sıra saçmalıyorlar.

Sahte telif atıyor 1.5 senedir bu işteyim bu konuda hiç mi ilerleme olmaz.Önüne gelen sahte telif atıyor.Bizi geç spamcılar adam özgün kanallara atıyor.Hiç ilerleme olmaz mı?

Youtube spam konusundada özellikle telif konusunda çok zayıf kalıyor

bu ay bu işleme girmeme olayı umarım tekrarlamaz yoksa çekecemiz var

Geçen ay isleme girmeyenlerin bu ay isleme gireceğini düsünüyorum. Bu ay insallah herkes sıkıntısız ödemesini alacak. O yüzden ayın 24üne kadar beklemek doğru olur.

Hocam biliyorum spam yapıyoruz.Ben youtube kanalımızı kapatmasın demiyorum yada gerçek telif sahipleri telif atmasın demiyorum.Ben spam kapandı kanalım.Bunun belli kuralları var o kurallara uyulsun kapatılsın.Dünyanın en büyük video sitesi ve google ait bir site bu.Youtube mühendisleri bu kadar mı beceriksiz ara sıra saçmalıyorlar.

Sahte telif atıyor 1.5 senedir bu işteyim bu konuda hiç mi ilerleme olmaz.Önüne gelen sahte telif atıyor.Bizi geç spamcılar adam özgün kanallara atıyor.Hiç ilerleme olmaz mı?

Youtube spam konusundada özellikle telif konusunda çok zayıf kalıyor

Hocam aslında şöyle bişey var sistem çok iyi çalışıyor ancak suistimal ediyorlar telif sistemini.Özgün kanal konusunda şunu söyleyebilirim kendi kanalını iyi takip eden videoları hazırlarken kanıt olarak sunabileceği dökümanları ayıran arkadaşlar hiçbir sorun yaşamaz.

Bu arada yakında tahminimce yakında telif olayınıda değiştirirler nasıl ünlem geldi onada bir sistem ayarlarlar bence

Benim anlatmak istediğim olay basit her aksaklıkta iyi organize olmalıyız.Moderatörler yöneticilere büyük iş düşüyor.Hepimiz bu işten para kazanıyoruz.Aksaklık çıktın mı herkes bilgisi ortaya dökmesi lazım.Sorunlar düzelsin halledilsin.

Benim düşüncem forumda yabancı dili iyi olan arkadaşlarımız yönetici seçmeliyiz partner konusunda firmalarla bağlantıyı maillerle değil telefon ile bağlantı kurup araştırmalı.Youtube çalışıyoruz gerekirse amerikayı aramalıyız irtibat kurmalıyız.

Burda sadece para kazanmak değil.Sorunlarda el ele vermeliyiz.Site yönetici arkadaşlarla iş düşüyor.

---------- Spam Engelliyici 17:01 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Arkadaşlar inş bu konuları ciddiye alıyorsunuzdur.Hep birlikte başarsak.Sonucunda herkes mutlu olucak.

Kanalin ozgun olmadigi surece istersen butun dunyayi topla eylem yap. Imzaladigin yada onayladigin sozlesmede icerigin orjinal olmamasi durumunda paraya el konulmasini kabul ediyorsun ve youtube network sirketlerinin odeme yapip yapmamasina karismiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri