Arkadaşlar awe ile başlayan isyan zincirinden bu yana ben bu sitede üyeyim ilk 4 ayda bu sitenin sahiplerinden daha fazla onlıne olup konu okuyor sorular soruyordum cevabını bildiğim konuları bile tek tek okuyup pekiştirmeye çalıştım şimdi bu kadar sorulan sorudan sonra kendimde sizlere bu soruyu sormakda haklı olduğumu düşünüyorum
1-Partnerlerle olan derdiniz nedir
Gelebilecek cevaplar:Geç ödeme yapması her içeriğe ödeme yapmaması türkçe destek sunmaması telifsiz kanallara bile ödeme yapmaması tertemiz kanala ödeme yapmaması vsvs
2-Hangi partner bir diğerinden daha iyi
Fullscreenmi lifemi Machınımamı awemi freedommu musıc natıonmu
Cevap: Varmı buna cevap vericek biri partner iyi değildir kanal ve kanal sahipleri iyidir arkadaşlar
Senin ingilizcen yoksa aldıkları yüzde yüzünden bir ton laf saydıgın hublara recrutıerlere mecbursun
Senin 1 milyonu aşkın izlenme alan ben spamım die bagırmayan bir kanalın yoksa orta sınıf networklerle çalışmaya mecbursun
Sende spam konusunda yetenek yoksa kafanı çalıştırmaya mecbursun
3-Daha dün bedava musıc natıon kanallarından dagıtıcagımı söledim kaç tane olumsuz yorum yaptım yüssüz dediler bilmemne dediler falan filan
Neymiş ben Recrutıer oldugum için yüzdelik kazancımdan dolayı dagıtıyormusum
Peki bunun size olan zararı ne
yüzde kaybetmek
Peki bana olan zararı ne 1 lira Onaylı kanal ücreti
+Verdiğim ugraş
Ben konuda Yeni arkadaşlara dagıtım yapıcagımı söledim
Neden benim verdiğim kanalı networkden atsalar bile bu adamların zararı yok
Kimse gibi 1 liraya boş kanal alıp ortalama 1 dakika süren bir işlemi yapıp yüzde 250 zamla kimseye mal satmaya çalışmadım
He ben ticareti anlarım ama hem musıc natıona her fırsatta laf atıp veya baska bir networke her fırsatta laf atıp sonradan kimsenin hakkına girmeyin ben sadece kullanmadıgım kanalları dagıtıcam yani kendimde musıc natıon kullanıcam aweden kimse ödeme alamıyorum derken ben 200 dolar ödeme aldım musıc natıondanda alınıcakdır veya alınmıcakdır hiç problem değil
Ünlemi geçle artık işe yaramayan bi sürü bot zırvasına yıgınla para döküp karşılıgında toplu halde para kapatılan ve her defasından adsenseye girerken acaba ban yedimmi acaba para kazanmalar gittimi die düşünmektense
Daha önce eski yönetim zamanındada konusunu açmıştım partnere hayır diyip laf edenlere inat ben partneri desteklicem
Çünkü kazanmanın ve rahatlıgın sırrı partnerde yeterki siz çalışkan olun
1-Partnerlerle olan derdiniz nedir
Gelebilecek cevaplar:Geç ödeme yapması her içeriğe ödeme yapmaması türkçe destek sunmaması telifsiz kanallara bile ödeme yapmaması tertemiz kanala ödeme yapmaması vsvs
2-Hangi partner bir diğerinden daha iyi
Fullscreenmi lifemi Machınımamı awemi freedommu musıc natıonmu
Cevap: Varmı buna cevap vericek biri partner iyi değildir kanal ve kanal sahipleri iyidir arkadaşlar
Senin ingilizcen yoksa aldıkları yüzde yüzünden bir ton laf saydıgın hublara recrutıerlere mecbursun
Senin 1 milyonu aşkın izlenme alan ben spamım die bagırmayan bir kanalın yoksa orta sınıf networklerle çalışmaya mecbursun
Sende spam konusunda yetenek yoksa kafanı çalıştırmaya mecbursun
3-Daha dün bedava musıc natıon kanallarından dagıtıcagımı söledim kaç tane olumsuz yorum yaptım yüssüz dediler bilmemne dediler falan filan
Neymiş ben Recrutıer oldugum için yüzdelik kazancımdan dolayı dagıtıyormusum
Peki bunun size olan zararı ne
yüzde kaybetmek
Peki bana olan zararı ne 1 lira Onaylı kanal ücreti
+Verdiğim ugraş
Ben konuda Yeni arkadaşlara dagıtım yapıcagımı söledim
Neden benim verdiğim kanalı networkden atsalar bile bu adamların zararı yok
Kimse gibi 1 liraya boş kanal alıp ortalama 1 dakika süren bir işlemi yapıp yüzde 250 zamla kimseye mal satmaya çalışmadım
He ben ticareti anlarım ama hem musıc natıona her fırsatta laf atıp veya baska bir networke her fırsatta laf atıp sonradan kimsenin hakkına girmeyin ben sadece kullanmadıgım kanalları dagıtıcam yani kendimde musıc natıon kullanıcam aweden kimse ödeme alamıyorum derken ben 200 dolar ödeme aldım musıc natıondanda alınıcakdır veya alınmıcakdır hiç problem değil
Ünlemi geçle artık işe yaramayan bi sürü bot zırvasına yıgınla para döküp karşılıgında toplu halde para kapatılan ve her defasından adsenseye girerken acaba ban yedimmi acaba para kazanmalar gittimi die düşünmektense
Daha önce eski yönetim zamanındada konusunu açmıştım partnere hayır diyip laf edenlere inat ben partneri desteklicem
Çünkü kazanmanın ve rahatlıgın sırrı partnerde yeterki siz çalışkan olun