PArtnerlerle ve Hublarla olan derdiniz nedir?

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar awe ile başlayan isyan zincirinden bu yana ben bu sitede üyeyim ilk 4 ayda bu sitenin sahiplerinden daha fazla onlıne olup konu okuyor sorular soruyordum cevabını bildiğim konuları bile tek tek okuyup pekiştirmeye çalıştım şimdi bu kadar sorulan sorudan sonra kendimde sizlere bu soruyu sormakda haklı olduğumu düşünüyorum

1-Partnerlerle olan derdiniz nedir
Gelebilecek cevaplar:Geç ödeme yapması her içeriğe ödeme yapmaması türkçe destek sunmaması telifsiz kanallara bile ödeme yapmaması tertemiz kanala ödeme yapmaması vsvs

2-Hangi partner bir diğerinden daha iyi
Fullscreenmi lifemi Machınımamı awemi freedommu musıc natıonmu
Cevap: Varmı buna cevap vericek biri partner iyi değildir kanal ve kanal sahipleri iyidir arkadaşlar
Senin ingilizcen yoksa aldıkları yüzde yüzünden bir ton laf saydıgın hublara recrutıerlere mecbursun
Senin 1 milyonu aşkın izlenme alan ben spamım die bagırmayan bir kanalın yoksa orta sınıf networklerle çalışmaya mecbursun
Sende spam konusunda yetenek yoksa kafanı çalıştırmaya mecbursun

3-Daha dün bedava musıc natıon kanallarından dagıtıcagımı söledim kaç tane olumsuz yorum yaptım yüssüz dediler bilmemne dediler falan filan
Neymiş ben Recrutıer oldugum için yüzdelik kazancımdan dolayı dagıtıyormusum

Peki bunun size olan zararı ne
yüzde kaybetmek

Peki bana olan zararı ne 1 lira Onaylı kanal ücreti
+Verdiğim ugraş

Ben konuda Yeni arkadaşlara dagıtım yapıcagımı söledim
Neden benim verdiğim kanalı networkden atsalar bile bu adamların zararı yok
Kimse gibi 1 liraya boş kanal alıp ortalama 1 dakika süren bir işlemi yapıp yüzde 250 zamla kimseye mal satmaya çalışmadım

He ben ticareti anlarım ama hem musıc natıona her fırsatta laf atıp veya baska bir networke her fırsatta laf atıp sonradan kimsenin hakkına girmeyin ben sadece kullanmadıgım kanalları dagıtıcam yani kendimde musıc natıon kullanıcam aweden kimse ödeme alamıyorum derken ben 200 dolar ödeme aldım musıc natıondanda alınıcakdır veya alınmıcakdır hiç problem değil

Ünlemi geçle artık işe yaramayan bi sürü bot zırvasına yıgınla para döküp karşılıgında toplu halde para kapatılan ve her defasından adsenseye girerken acaba ban yedimmi acaba para kazanmalar gittimi die düşünmektense

Daha önce eski yönetim zamanındada konusunu açmıştım partnere hayır diyip laf edenlere inat ben partneri desteklicem

Çünkü kazanmanın ve rahatlıgın sırrı partnerde yeterki siz çalışkan olun

bot sahiplerini kızdıracaksın

valla kim kızarsa kızsın kimin ne oldugu herkesin gözünde farklıdır hiçde umrumda değil kimseyi hedef almadım çok genel bir konusma ama artık bu işe yeni başlayan insanları ben yanlız bırakmıcam elimden geldigince yardımcı olucam ben çok çektim bir şeyler ögrenene kadar ve anladımki tavsiye edilen çoğu şeyler yalan dolan

hocam haklısınız ama partnerlere yada hublara olan kızgınlığımızın nedeni konularında dizi film çizgi film kanalları kabul ediyoruz demeleri ama ödemelerde sorun çıkması. ve en önemlisi bir reklam veren isteğine uğraşıyor müşteri kazanıyor. verdiği reklamın parasını kat ve kat çıkartıyor ama gel gelelim ödemeler vaktine gelince ödemelerimizde sorun çıkması. hocam emin olunki partnerlerin ödemelerinde sorun olmaz sa hiç kimsenin partnerlerle bir sıkıntısı olmaz.
ama şimdi gelelim partnerlerin tek bir noktasından dolayı partnerleri kullanıyorum oda ünlem sorunun olmaması . eğer onlardada ünlem sorunu olsaydı hocam partner bu kadar yaygın olmazdı. çünkü benim gözümde partnerlerin herhangi bir + yönü yok adsense açısından (tek ünlem haricinden)
bu arada genel konuştum lütfen üstünüze falan alınmayın. burada sadece gördüklerimi yazdım

hocam haklısınız ama partnerlere yada hublara olan kızgınlığımızın nedeni konularında dizi film çizgi film kanalları kabul ediyoruz demeleri ama ödemelerde sorun çıkması. ve en önemlisi bir reklam veren isteğine uğraşıyor müşteri kazanıyor. verdiği reklamın parasını kat ve kat çıkartıyor ama gel gelelim ödemeler vaktine gelince ödemelerimizde sorun çıkması. hocam emin olunki partnerlerin ödemelerinde sorun olmaz sa hiç kimsenin partnerlerle bir sıkıntısı olmaz.
bu arada genel konuştum lütfen üstünüze falan alınmayın. burada sadece gördüklerimi yazdım

yok zaten burda alışıla gelmiş hatalardan birini görüyorum sürekli benim canım buna sıkılıyor bu esasında sizin sizin gibi düşünen üyelir bence ilk başta ögrenmesi gereken şey

Bİr partnere girmeniz ile ödeme almanız birbiri ile alakasız durumlardır.

Partnere girişinizi saglamak yüksek ihtimalle hubunuzun elinde olan bir yetki isterse boş kanalı bile sokar Msn firması ile bagı kuvvetlliyse

ama ödeme yapmak hubun yetkisinde olan bir şey değildir

Sizin örnek verelim 1000 Dolar kazanmış bir kanalınız var Bunun ödemesini

Mcn Huba Hub REcrutere Recrutıerde Kanal sahibine ödemez

Mcn Gereken Payları ayarladıkdan sonra ödeme yapıcaksa eger

Huba REce Ve kanal sahibine ödemesini yapar

Yani hub neden bu kanalın ödemesini yapmadınız sorusunu sorar ve aldıgı cevap sadece ama sadece bir nevi teselli olur baskada bir şey olmaz zamanında gelmeyen ödemenize yok gözüyle bakın hocam

Hubun ve recrutıerın bu işlerde tecrübesiz olan arkadaslara faydası büyüüktür

Çünkü yeni olan biri için önemli olan şey ne kadar kazanabilceği değil kazanmanın yolunu ögrenmesidir.

Hublar ve REcrutıerler sadece yetkileri dahilinde Kanal Kabuluna hizmet verip türkçe destek saglarlar Ödeme almanızda hiç bir yetkileri yoktur

yok zaten burda alışıla gelmiş hatalardan birini görüyorum sürekli benim canım buna sıkılıyor bu esasında sizin sizin gibi düşünen üyelir bence ilk başta ögrenmesi gereken şey

Bİr partnere girmeniz ile ödeme almanız birbiri ile alakasız durumlardır.

Partnere girişinizi saglamak yüksek ihtimalle hubunuzun elinde olan bir yetki isterse boş kanalı bile sokar Msn firması ile bagı kuvvetlliyse

ama ödeme yapmak hubun yetkisinde olan bir şey değildir

Sizin örnek verelim 1000 Dolar kazanmış bir kanalınız var Bunun ödemesini

Mcn Huba Hub REcrutere Recrutıerde Kanal sahibine ödemez

Mcn Gereken Payları ayarladıkdan sonra ödeme yapıcaksa eger

Huba REce Ve kanal sahibine ödemesini yapar

Yani hub neden bu kanalın ödemesini yapmadınız sorusunu sorar ve aldıgı cevap sadece ama sadece bir nevi teselli olur baskada bir şey olmaz zamanında gelmeyen ödemenize yok gözüyle bakın hocam

Hubun ve recrutıerın bu işlerde tecrübesiz olan arkadaslara faydası büyüüktür

Çünkü yeni olan biri için önemli olan şey ne kadar kazanabilceği değil kazanmanın yolunu ögrenmesidir.

Hublar ve REcrutıerler sadece yetkileri dahilinde Kanal Kabuluna hizmet verip türkçe destek saglarlar Ödeme almanızda hiç bir yetkileri yoktur

hocam tabiki bizde farkındayız ödemenin hub yada rec lerin elinde olmadığının ama şöyle bir durum var eğer youtube deki ünlem sorunu olmazsaydı hayatta partnerlere bulaşmazdım.günümüzde sadece ms yada awe ödemelere bloke koymuyor tüm firmalar koyuyor hocam bu bir gerçek. nasılsa adsensede ünlem sorunu varsa partnerlerde kazandığımız paranın ödenmeme sorunumuz var.
burada önemli olan konu ve bana göre olması gereken konu şu hocam dizi film çizgi film gibi kanalları kabul ediyorsan ödemeleride yaparsın ama yok ödemeleri yapmayıp sadece kanalları kabul ediyorsan millette bu duruma isyan eder. işte hocam buradaki üyelerde buna isyan ediyor
tekrar dediğim gibi ünlem sorunu olmazsa hayatta partnere bulaşmam ve eminimki buradaki herkes partnerlere bulaşmazdı

hocam tabiki bizde farkındayız ödemenin hub yada rec lerin elinde olmadığının ama şöyle bir durum var eğer youtube deki ünlem sorunu olmazsaydı hayatta partnerlere bulaşmazdım.günümüzde sadece ms yada awe ödemelere bloke koymuyor tüm firmalar koyuyor hocam bu bir gerçek. nasılsa adsensede ünlem sorunu varsa partnerlerde kazandığımız paranın ödenmeme sorunumuz var.
burada önemli olan konu ve bana göre olması gereken konu şu hocam dizi film çizgi film gibi kanalları kabul ediyorsan ödemeleride yaparsın ama yok ödemeleri yapmayıp sadece kanalları kabul ediyorsan millette bu duruma isyan eder. işte hocam buradaki üyelerde buna isyan ediyor
tekrar dediğim gibi ünlem sorunu olmazsa hayatta partnere bulaşmam ve eminimki buradaki herkes partnerlere bulaşmazdı

hocam dedğiniz gibi belki kimse bulasmazdı ozaman ama ünlem yokkende uzun videoda daha çok kazandrıyor die herkes ordaydı gene partnerdeydi ama benimde fikrim şu az kazanın kanallardan çok video atmadan partner çalışın ne ünlemle ugrastıgınıza deger nede baska bir şeye çok nadirdir network firmalarının 40-50 doların üstüne yattıgı

hocam dedğiniz gibi belki kimse bulasmazdı ozaman ama ünlem yokkende uzun videoda daha çok kazandrıyor die herkes ordaydı gene partnerdeydi ama benimde fikrim şu az kazanın kanallardan çok video atmadan partner çalışın ne ünlemle ugrastıgınıza deger nede baska bir şeye çok nadirdir network firmalarının 40-50 doların üstüne yattıgı

orası öyle belki beni şuan partner düşmanı olarak görüyorsunuz hocam ama benimde rec. hesabım bulunuyor. burada da tabiki partnerler zevkten bloke falan koymuyorlar ama benim burada anlayamadığım bir konu var eğer ödeme yapmayacaksan niye partnerliğe alıyorsun kanalı eğer aldıysan ödemeyi yap telifsiz kanallara bile bloke koyuyorsan işte ozaman da üyeler sorun çıkartır hocam. birde hocam burada beni yanlış anlamınızı falan sitemem burada size karşı birşey dediğim yok. burada ana network ü anlayamadığım bir noktasını belirtiyorum sadece

orası öyle belki beni şuan partner düşmanı olarak görüyorsunuz hocam ama benimde rec. hesabım bulunuyor. burada da tabiki partnerler zevkten bloke falan koymuyorlar ama benim burada anlayamadığım bir konu var eğer ödeme yapmayacaksan niye partnerliğe alıyorsun kanalı eğer aldıysan ödemeyi yap telifsiz kanallara bile bloke koyuyorsan işte ozaman da üyeler sorun çıkartır hocam. birde hocam burada beni yanlış anlamınızı falan sitemem burada size karşı birşey dediğim yok. burada ana network ü anlayamadığım bir noktasını belirtiyorum sadece

tabi hocam yanlıs anlasılma falan yok sadece konusuyoruz keske sizin gibi herkes ne durumda oldugunu ifade etse sıkıntısını sölese

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri