Partnerli Kanal Dolandırıcısı vmax

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bu şahıs neden banlanmadı hala? dün foruma giriş yapmış ama cevap vermemiş lütfen gerekenin yapılmasını istiyoruz

Screenshot by Lightshot

kendine ,sistemine ,kanalına, life na ,quizine ,şununa bununa satıcı yaptıgı işe güveniosa olumlu yada olumsuz durumuna da güveniosa para almıcak ilk başta kardesim .. sistem se kanalsa verecek sona para alacak. ben sizde duyuyorum yapmadıgı iş için para vermeyii. ortada bişi yok siz para dokuonuz. bir sistemi yapmak hazırlamak sunmak öle kolay değil. hazırcı olmamak lazım.biraz deneyin yanılın görün hemen para gelsin olmazz zaten. bilgiyi almadan denemeden yanılmadan sistem diosnuz bence yanlıs .sonra madur sizsiniz (((herkes üzerine alsın die sölemiyoruum aff olaaa. daha youtube nin you sunu bilmeyene sölüyorum ))). ..... örneğin: adımın biri bu forumdan dün bana gelioo ee neymiş abi bana yt sistemini ögret . la gardasım öğretem bildiğim kadarıy lada sen ne emek verdin ne yaptın soruyorum ne kadardır bu iştesin diyorum -abi 1 ay oldu !! ''''la iyi o zaman 1,5 yıldır öğrendiğimi tek kalemde öğretiyim sana '''' olurmu sizce yaa. herkesin maduriyeti var herkese para lazım . bence hata sizde arkadaslar parayı kolay kazanmıosunuz yazık verdiğiniz paraya .. inş diyorum madur arkadaslarım parasını alır maduriyeti gider.

[MENTION=22003]vmax[/MENTION] 24 saat içinde bu konuda açıklama yapmazsanız banlanacaksınız. Bilginiz olsun.

adamın mesaj sayısı 54 forum üyeliği bir aylık kalkmış heme machinima kanal satıyor :) alın alın daha çok alın :)

adamın mesaj sayısı 54 forum üyeliği bir aylık kalkmış heme machinima kanal satıyor :) alın alın daha çok alın :)

Adamın 10 lira için bu kadar düşeceğini nereden bilelim hocam? hem ona bakarsan r10 da 5 - 10 yıllık üyeler bile dolandırıcılık yapıp ortadan kayıp oldu :) kimsenin içini bilemezsin..

Alın satış yapan arkadaşlardan kimlik fotokopileri yapsınlar da göreyim sahtekarlık. Forumun adı çıkacak nerdeyse artık. Yönetimin güvendiği ytpara da hizmet etmeyen kimseler muhakkak ki vardır.

hahaha şaka gibi forum dolandırıcılar merkezine döndü bu üyelerin zararını kim karşılıcak :D yönetim bu konuda ne düşünüyo,banlamak sadece bir nick gitmesidir,çokda önemsizdir o tarz kişiler için bunu göze alarak zaten yapıyolar(banlamak çözüm değil mağdurluğu gidermektir)

bir haftada 10 konu gördüm galiba bu şekil :D

Son ay yaşanan olaylardan sonra zannedersem yönetim bir önlem alacaktır. Açıkçası ben bekliyorum.

aslında çözüm çok net; hizmet almadığın bir kişiye önden para vermeyeceksin. sonra 15 kişiye söz veriyorlar,işin içinden çıkamamaları bir yana parayı da yiyorlar kendi malları gibi :)

Yuzsuzluge bak yahu adam foruma girmis bide baska satis konusu aciyor. Sinirsiz uzaklastirdim, geri odeme falan yapmaz o. Konuyu gorur gormez cikmis cunku forumdan. Haklarinizi yasal yollardan arayin, yanina kalmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri