Partnerli Kanal'da Ozellikler Kayboldu ?

iyi akşamlar arkadaşlar iyi çalışmalar
dün, ikinci türkçe içerikli kanalımı Awesomeness networküne bağladım. Awesomeness'a bağlı iki kanalımda sıkıntı yoktu. sabah işe giderken uyku sersemi $ işaretini görünce, uykum açıldı gözler faltaşı, dedim gitti kanallar gitti $'lar :D şimdi tam bu konuyu açacaktım ki konuyu gördüm. anladığım kadarıyla genel bir güncelleme söz konusu networklerde hayırlısı olsun şimdiden. üçüncü taraflara eşleşmemeniz dileğiyle ;)
iyi çalışmalar

iyi akşamlar arkadaşlar iyi çalışmalar
dün, ikinci türkçe içerikli kanalımı Awesomeness networküne bağladım. Awesomeness'a bağlı iki kanalımda sıkıntı yoktu. sabah işe giderken uyku sersemi $ işaretini görünce, uykum açıldı gözler faltaşı, dedim gitti kanallar gitti $'lar :D şimdi tam bu konuyu açacaktım ki konuyu gördüm. anladığım kadarıyla genel bir güncelleme söz konusu networklerde hayırlısı olsun şimdiden. üçüncü taraflara eşleşmemeniz dileğiyle ;)
iyi çalışmalar

amin allah bozmasın kimse 3.taraf eşleşmesine takılmasın :)

paso kazanç siliniyor dün 20 dolar silinmişti şimdi 30 dolar daha gitmiş,izlemelerin hepsi organik ne yapmaya çalışıyor bu youtube anlamıyorum.

Cevap: Awesomeness PArtnerlik Özelli Gitti !!

bende 3. taraflara yakalanıyor ışık direk yanmıyo ne iştir anlamadım partnerlikten attılarda tam mı atamadılar acaba :DD

hocam partnerlikten atılmışsınız sanırım aynısı benim başımada geldi 1 ay önce :(

---------- Mesaj saat 22:52:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:51:44 civarında gönderildi. ----------

Sorun herkeste devam ediyor mu

eski konuymuş yaw hortlatmışsın :)

Cevap: Awesomeness PArtnerlik Özelli Gitti !!

hocam partnerlikten atılmışsınız sanırım aynısı benim başımada geldi 1 ay önce :(

---------- Mesaj saat 22:52:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:51:44 civarında gönderildi. ----------

eski konuymuş yaw hortlatmışsın :)

yok ya eski konu sayılmaz 1 haftalık mevzu:D

Aynısı bende de oldu.Fazla izlenimim yok diye takmıyordum ama videolarım dan biri 21k izlenim alınca gelip konu açacakken bu konuyu gördüm.C işareti yerine $ işareti gelmiş ama Ağ hala Awesomeness TV sanırım genel bir durum bakalım neler olacak..

aynen bendede c dolar oldu :D bence dışardan kullanıcı bakarken partner kanal farklı olmalı. tasarımı felan. daha fonksiyonel ve görünümlü olmalıyız. en azından partneriz özeliz :)

Vay arkadaş ya daha bugün partner olduk ve bu sorunla karşılaştık. Sabretmeye gelmişiz dünyaya..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri