Partnerliğe Geçmeyerek Aptallık mı Ediyorum?

• Kullanıcı YouTuber77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

YouTuber77

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba,

Aşağıda da gözüktüğü gibi 23 günlük izlenmem 62k, kazancım 15 dolar.
Şimdi partnerlikten en kötü 1k başına 1dolar alacağımı düşünürsek, eğer ben partner olsaydım şimdiye kadar 62 dolar kazanmıştım.

Şimdi aklımda YTP ya da RPM Network'e geçmek var. Fakat YTP Network'ün başvurulara geç cevap vermesi ve yeni olduğu için sistemin tam oturmamış olduğunu düşünmem beni RPM'ye doğru itiyor. Sizce ne yapmalıyım.

6rva.png

hayır içeirk çalış adsens devam emen dah amantıklı

tek kanal mı yoksa 1den fazla mı eğer tek ise partnerlik düşünülebilir ancak 1 den fazla ise adsense ile devam bence.

hocam birincisi onlar bu izlenimle seni kabul edecekler mi?ikincisi hesaplaman yanlış normalde 62k ile sen 150 dolarıda görebilirdin adsensede ama tbm bgbg lerin düşük mesele izlenmeyle bitmiyor.Bu oranlara göre bu para iyi.

hocam birincisi onlar bu izlenimle seni kabul edecekler mi?ikincisi hesaplaman yanlış normalde 62k ile sen 150 dolarıda görebilirdin adsensede ama tbm bgbg lerin düşük mesele izlenmeyle bitmiyor.Bu oranlara göre bu para iyi.
Biliyorum işte, TO yüksek olsa hiç gerek kalmayacak partnerliğe ama maalesef düşük. Yorumlara bakarak Adsense devam etme düşüncesindeyim.

partnerlikte 63k nın yarısı mobil yada para kazanılmayan platform olsa yinede 100-150 civarı para gelirdi kabaca.Tabi video süresi-içeriği nedir bilemem ortalama konuşuyorum.

Merhaba hocam partnerlik bence cook cook gereksiz 6 kanalim fullscreende bugunolsa gecmezdim yok kapanmazmis zor kapanirmis bgbm mis bos verin adsense devam edin bence tik sayinizin azligina gelince kazandirmayan video lariniz var nasil kazandirmayan derseniz benim bi ara asiri gosterim patlamisti to 0,29 un ustune cikmiyordu hatta bu konuyla ilgili konu bile acmistim forumda bunun sebebi az tik gelmesi bazi cok ilgi cekici gunluk 3k 5k izlenin alan videolarinizdaki reklamdan cok videoya yoneliyo insanlat bu yuzden tik az geliyo cok izlenen videolar durunca gosterim azaliyor fakat aldiginiz tik azalmiyor umarim aciklayici olmustur

Merhaba hocam partnerlik bence cook cook gereksiz 6 kanalim fullscreende bugunolsa gecmezdim yok kapanmazmis zor kapanirmis bgbm mis bos verin adsense devam edin bence tik sayinizin azligina gelince kazandirmayan video lariniz var nasil kazandirmayan derseniz benim bi ara asiri gosterim patlamisti to 0,29 un ustune cikmiyordu hatta bu konuyla ilgili konu bile acmistim forumda bunun sebebi az tik gelmesi bazi cok ilgi cekici gunluk 3k 5k izlenin alan videolarinizdaki reklamdan cok videoya yoneliyo insanlat bu yuzden tik az geliyo cok izlenen videolar durunca gosterim azaliyor fakat aldiginiz tik azalmiyor umarim aciklayici olmustur

Evet, açıklayıcı olmuş. Teşekkürler

Kendi görüşümüzü paylaşmamız gerekirse ''500 kanalımız olsa bir tanesini bile adsense'ye bağlamayız'' Bugüne kadar sadece bir kez sırf adsense'yi denemek için bir kanal açtık ve adsense'ye bağladık, üstelik her zaman bilinen kendi kayıtlarımızı da o kanalda paylaştık... Bir ay sonra sonuç tamamen hüsrandı, emeklerimize acıdık, boşa geçen zamanımıza üzüldük ve kazanılmış paralarımızı da adsense'ye bırakarak derhal o kanalımızı da tekrar partner yaptık.

Bir KingTube Atasözü :) Biz adsense ile vakit kaybedecek kadar zengin değiliz.

Yukarıdaki açıklamalar sadece kendi tecrübelerimizi paylaşmak için olup, kimsenin etki altında kalmasını istemeyiz. Herkes kendi bildiği doğru yoldan devam edebilir.

Network ün tadını alan adsense i görmez.Benim adsense bağlı hesaplarım var ama networkle ilgilenmeye başlayınca adsense bakasım gelmiyor.Network her yönden avantajlı kim ne derse desin,videosuna denk geldi mi 15 dolar verebiliyor 1k gösterim,o da önemli değil 3-4 dolar seviyeleri bile yeterince tatminkar.Birde üstüne hesap kapanacak mı diye beklemekten sinir hastası oluyorsun adsensede.paypal rulaz.

Öncelikle merhaba,

Aşağıda da gözüktüğü gibi 23 günlük izlenmem 62k, kazancım 15 dolar.
Şimdi partnerlikten en kötü 1k başına 1dolar alacağımı düşünürsek, eğer ben partner olsaydım şimdiye kadar 62 dolar kazanmıştım.

Şimdi aklımda YTP ya da RPM Network'e geçmek var. Fakat YTP Network'ün başvurulara geç cevap vermesi ve yeni olduğu için sistemin tam oturmamış olduğunu düşünmem beni RPM'ye doğru itiyor. Sizce ne yapmalıyım.

6rva.png

günlük izlenme değerlerim senınkı gibi 12 15 k (tek kanal) ama tık oranım senınkınden cok daha yüksek 300 400 arası tıklama geliyordu günde tbm 0,05 2 gun önce partner oldum awesomeness den kazancları daha acmadılar 2 3 hafta bekleyıp kazanclara göre bende konu acacagım partnerlıkla ilgili umarım gunluk 15 20 dolar getiren kanalımı heba etmiş olmam :)

Mobil izlenim adsense dede kazandırmıyor partnerlikle alakalı bi durum değil.

mobil izlenim varsa partnerde parada alamazsın onuda dusun paşa

Bir örnekleme yapacak olursak; Videolarının %25 kadarı mobil izlenen bir kanal için 20.000 izlemenin % 100'üne 0,50 dolar ödeyen adsense'mi daha kazançlı yoksa 20.000 izlemenin % 75'ine 2 ile 5 dolar arasında para ödeyen network mü ? bu basit matematik hesabını da göz ardı etmeyin isterseniz.

Adsense izlemelerin tamamına para ödese ne olur ki ? partner olan bir kanalda 100.000 izlenmeye en kötü ihtmalle 100 $ ödeyen bir network, videosuna göre 700 - 800 dolar da ödeyebiliyor.

Peki mobil izlemelere bile para ödeyen adsense'de durum nedir ? Her gün forumda görüyoruz işte, vatandaş durmadan caps ekleyip izleme sayısının çokluğunu ve kazancının rezaletini anlatıp feryat ediyor.

Yok sayfa TO imiş, yok TBM imiş bunlar hepsi boş hikaye..
Tek tavsiyemiz şu olur; Videolarınızın içeriği, kalitesi iyi ise ve videolarınız kopya değilse bunlara iyi para ödeyen network'lere ortak olun.. Yok eğer değilse adsense'de kalın.. Ama adsense'de kuş taşa değmeden, bir videonuz patlamadan iyi para kazanmayı da unutun. Çünkü adsense ancak bunlara iyi para öder belki. Ama partnerde her videonuz az da olsa istikrarlı bir şekilde sürekli kazanır. Durum bu kadar net.

Network ün tadını alan adsense i görmez.Benim adsense bağlı hesaplarım var ama networkle ilgilenmeye başlayınca adsense bakasım gelmiyor.Network her yönden avantajlı kim ne derse desin,videosuna denk geldi mi 15 dolar verebiliyor 1k gösterim,o da önemli değil 3-4 dolar seviyeleri bile yeterince tatminkar.Birde üstüne hesap kapanacak mı diye beklemekten sinir hastası oluyorsun adsensede.paypal rulaz.

hesab kapancakmı diye beklemekmi ? bu konuyu biraz acamırsınız ? partnerli hesablarda kapanma ihtimali yokmu ? ihtar vs...?
tşk

hesab kapancakmı diye beklemekmi ? bu konuyu biraz acamırsınız ? partnerli hesablarda kapanma ihtimali yokmu ? ihtar vs...?
tşk

Hocam adsense de 1 kez hesap kapattım,telif hakkı gibi durumlar networkler içinde geçerli tabi ama neredeyse 4 aydır aynı şekilde çalışıyorum partnerde hiçbir sorun yaşamadım,ayrıca partner hesabı kapanan birkaç kişi vardı r10 da gördüğüm kadarıyla hepsi parasını aldı.

Kendi görüşümüzü paylaşmamız gerekirse ''500 kanalımız olsa bir tanesini bile adsense'ye bağlamayız'' Bugüne kadar sadece bir kez sırf adsense'yi denemek için bir kanal açtık ve adsense'ye bağladık, üstelik her zaman bilinen kendi kayıtlarımızı da o kanalda paylaştık... Bir ay sonra sonuç tamamen hüsrandı, emeklerimize acıdık, boşa geçen zamanımıza üzüldük ve kazanılmış paralarımızı da adsense'ye bırakarak derhal o kanalımızı da tekrar partner yaptık.

Bir KingTube Atasözü :) Biz adsense ile vakit kaybedecek kadar zengin değiliz.

Yukarıdaki açıklamalar sadece kendi tecrübelerimizi paylaşmak için olup, kimsenin etki altında kalmasını istemeyiz. Herkes kendi bildiği doğru yoldan devam edebilir.

Hocam sizin böyle demeniz beni ikna etti. Partnerliğe geçeceğim. Hangi networku önerirsiniz. YTP, RPM, Awesomeness...?

Hocam sizin böyle demeniz beni ikna etti. Partnerliğe geçeceğim. Hangi networku önerirsiniz. YTP, RPM, Awesomeness...?

D Şıkkı : Hepsi :)
Şaka bir yana biz yeni partner olacaklar için en rahat çalışabilecekleri network olarak kesinlikle RPM'yi tavsiye ediyoruz. Awesomeness RMP'den hem daha düşük komisyon alıyor hem de çok daha iyi para kazandırıyor ama onların dashboard'ı olmadığı ve siz de yeni olduğunuz için ilk zamanlar kafanız karışabilir, moraliniz de bozulabilir.

Tabi daha baba Networkler var ama sizin şimdiki durumunuz onların şartlarına uymaz, zaten kabul de etmezler. Siz devreye girmeyin, onlarla şimdilik biz çalışalım :) şakaaa

Biraz işi öğrenin ve yukarıdaki D şıkkını uygulamaya bakın.. Bir kaç ayrı kanalınız olsun ve her birini bir network'e ortak yapın. Böylece birkaç network ile çalışmanın zevkini yaşayın... Yani dalgaları hissedin :)

D Şıkkı : Hepsi :)
Şaka bir yana biz yeni partner olacaklar için en rahat çalışabilecekleri network olarak kesinlikle RPM'yi tavsiye ediyoruz. Awesomeness RMP'den hem daha düşük komisyon alıyor hem de çok daha iyi para kazandırıyor ama onların dashboard'ı olmadığı ve siz de yeni olduğunuz için ilk zamanlar kafanız karışabilir, moraliniz de bozulabilir.

Tabi daha baba Networkler var ama sizin şimdiki durumunuz onların şartlarına uymaz, zaten kabul de etmezler. Siz devreye girmeyin, onlarla şimdilik biz çalışalım :) şakaaa

Biraz işi öğrenin ve yukarıdaki D şıkkını uygulamaya bakın.. Bir kaç ayrı kanalınız olsun ve her birini bir network'e ortak yapın. Böylece birkaç network ile çalışmanın zevkini yaşayın... Yani dalgaları hissedin :)

Hocam ilginiz için çok teşekkürler. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri