Partnerliğe geçmeyi düşünüyorum

• Kullanıcı nordoley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

nordoley

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık bir senedir adsenseye bağlı çalışıyorum.Tamamen özgün olan kanallarımdan yaklaşık 30bin lira kazandım fakat son 4-5 aydır kanalımı sürekli topluluk kuralları ihlalinden kapatıyorlar.kanalımı kurduktan 1-1,5 ay sonra 1 milyon izlenime rahatca ulaşıyorum yani izlenim almada sorunum yok.tam kanal popüler oluyor kapatıyorlar.resimler içerikler tamamen bana ait ve telifsiz müzikler kullanıyorum.alakasız etiket açıklama girmiyorum.forumda bazı yerlerde ''movie, episode'' gibi kelimelerin spam olarak sayıldığı yazılmış galiba ondan kapatıldı kanallarım ama tam bir açıklama da yapmıyorlar bana kaç kez mail attım.Ben oyuncak videoları çekiyorum, hatta küçük senaryolar yazıp seslendirerek kısa filmler oluşturuyorum.tamamen izgilizce çalışıyorum (başlık, etiket, kanal ismi vs) bu kadar emek vermişken sürekli kapatılması hevesimi kaçırdı artık.Son kez partnerle şansımı denemek istiyorum orada telifli, eşleşenli videolardan bile para kazanabiliyormuş insanlar herhalde bende özgün videolarımla kazanabilirim diye düşünüyorum.Yardım edebilecek, önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Benim kanalımı kabul edebilecek ve ödeme sıkıntısı yaratmayan partner önerilerileriniz var mı?

Benim kanalımı kabul edebilecek ve ödeme sıkıntısı yaratmayan partner önerilerileriniz var mı?

bende partnerlikle ilgili çeşitli konularda sorular sordum partner çalışan arkadaşlara fakat her ne hikmetse bu partnerlik konusunda kimse bir şey paylaşmıyor...çok yoğun çalışıyorlar ondan sanırım :)

bende adsense çalışıyorum,partnere geçmek istiyorum daha önceden deneyimim yok bunuda,bir kaç arkadaş adsense ayırıp partnere bağladığımda kanallarım kapatıldı demişti,iyi kanalları partnere bağlayıp sağlama alalım derken kanaldan olmayalım diye net bilgiler almadan hareket edemiyorum bende...

senin adsense durumunda ilginçmiş,ne oluyorda topluluk yiyorsun her seferinde acaba,ilginç...

kardeşim 2 aydır youtube çalışıyorum direk partnere girdim 2. ayımda kanalım kapandı ve Freedom partneri parami eksiksiz ödedi böyle bir özelligde var partnerin :)

Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık bir senedir adsenseye bağlı çalışıyorum.Tamamen özgün olan kanallarımdan yaklaşık 30bin lira kazandım fakat son 4-5 aydır kanalımı sürekli topluluk kuralları ihlalinden kapatıyorlar.kanalımı kurduktan 1-1,5 ay sonra 1 milyon izlenime rahatca ulaşıyorum yani izlenim almada sorunum yok.tam kanal popüler oluyor kapatıyorlar.resimler içerikler tamamen bana ait ve telifsiz müzikler kullanıyorum.alakasız etiket açıklama girmiyorum.forumda bazı yerlerde ''movie, episode'' gibi kelimelerin spam olarak sayıldığı yazılmış galiba ondan kapatıldı kanallarım ama tam bir açıklama da yapmıyorlar bana kaç kez mail attım.Ben oyuncak videoları çekiyorum, hatta küçük senaryolar yazıp seslendirerek kısa filmler oluşturuyorum.tamamen izgilizce çalışıyorum (başlık, etiket, kanal ismi vs) bu kadar emek vermişken sürekli kapatılması hevesimi kaçırdı artık.Son kez partnerle şansımı denemek istiyorum orada telifli, eşleşenli videolardan bile para kazanabiliyormuş insanlar herhalde bende özgün videolarımla kazanabilirim diye düşünüyorum.Yardım edebilecek, önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

yazdıklarını hepsını okumadım ama ozgun videona dizi süsü vermek spamdan kapatırsın kanalını,partnerdede degısen bırsey olmaz,

Yaklaşık 2 hafta önce BBTV (viso) partnerliğe geçtim.izlenimlerim gayet iyi duruma geldi.Fakat kazanç olarak çok düşük.normalde youtube tahmini kazançlardan daha fazla kazanırdım adsensede fakat burada youtube tahmini kazançların yarısı kadar kazandığımı gösteriyor visonun analytics'inde. ayrıca %40 kesinti uyguluyorlar yani kazancım %75 düştü.heryerde partnerin daha fazla kazandırdığı yazıyor ama kesinti olmasa bile adsenseden daha az kazanıyorum anlamadım bu işi!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri