Partnerliğe Hayır!

Acoustic

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytozel.com
Arkadaşlar,

Hiçbir partnerliği önermiyorum. Şuana kadar en son 3 ay önce partnerli kanalımdan parayı alamamıştım sebebi ise onların haklı olduğu ve benim kanalımın spamdan kapandığı durumdur.

Son 2 aydır sorunsuz şekilde ödeme alsam bile hiçbir şekilde Adsense'yi bırakmanızı önermiyorum. Kesinlikle daha fazla kazandırdığı yok tam aksine daha az kazandırmakta.

Şuan partnerliğin tek avantajı: Para kazanma ışığının hemen aktif olarak yanması. Başka hiçbir cazibesi yok.

Kesinlikle Adsense ile devam edin.

Not: Bu konuyu açma sebebim hiçbir şekilde olumsuz bir durum olmasından dolayı değil edindiğim tecrübelerden dolayı. Öyle ki 2 aynı içerikte ve daha az izlenim alan aynı videoları olan kanalların 1 tanesi partnerken diğerini boş Adsense'ye bağlayıp kazançları test ettim. Bu durumdan artık adım gibi eminim.

Forza Adsense

Aynen 500k izlenime 170$'cık :(

http://www.ytpara.com/awesomeness/10563-acil-bu-parayi-oderlermi.html

---------- Mesaj saat 10:57:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:45 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar,

Hiçbir partnerliği önermiyorum. Şuana kadar en son 3 ay önce partnerli kanalımdan parayı alamamıştım sebebi ise onların haklı olduğu ve benim kanalımın spamdan kapandığı durumdur.

Son 2 aydır sorunsuz şekilde ödeme alsam bile hiçbir şekilde Adsense'yi bırakmanızı önermiyorum. Kesinlikle daha fazla kazandırdığı yok tam aksine daha az kazandırmakta.

Şuan partnerliğin tek avantajı: Para kazanma ışığının hemen aktif olarak yanması. Başka hiçbir cazibesi yok.

Not: Bu konuyu açma sebebim hiçbir şekilde olumsuz bir durum olmasından dolayı değil edindiğin tecrübelerden dolayı. Öyle ki 2 aynı içerikte ve daha az izlenim alan aynı videoları olan kanalların 1 tanesi partnerken diğerini boş Adsense'ye bağlayıp kazançları test ettim. Bu durumdan artık adım gibi eminim.

Forza Adsense

Hocam sen bari yardım etsen?

http://www.ytpara.com/awesomeness/10563-acil-bu-parayi-oderlermi.html

Tabiki bende önermiyorum ama herkesin 1 tane olması lazım partner kanalı bunada karşı değilim ama adsense en garantisi bi kere 500 kanalda olsa tek panelde

Ben adsensede eşleşen 3.taraf yüzüne hiç para alamadagım kanalı awasome ye bagladım. Burda para kazanıyor gözüküyor.

url=http://bit.ly/c25MCx]
t1l85.jpg
[/url]

Altaki 2 videoda eşleşen 3.taraflı ve 1 haftalık istatigi. Partner yapmadan 3.taraf vardı.

Bu durumda partner işe yarayor galiba. Ben bu kanalımdan adsensede hiç para kazanamıyodum. Ama bu şekilde kazanıyorum. biraz tuaf ama eşleşen 3.taraf var para bana geliyor.

Neyin parası bana geliyor. Eşleşen 3.taraftaki videoda çıkan reklamın bi kısmımı bana geliyor nasıl oluyor anlamadım.

Ben adsensede eşleşen 3.taraf yüzüne hiç para alamadagım kanalı awasome ye bagladım. Burda para kazanıyor gözüküyor.

t1l85.jpg
[/url]

Altaki 2 videoda eşleşen 3.taraflı ve 1 haftalık istatigi. Partner yapmadan 3.taraf vardı.

Bu durumda partner işe yarayor galiba. Ben bu kanalımdan adsensede hiç para kazanamıyodum. Ama bu şekilde kazanıyorum. biraz tuaf ama eşleşen 3.taraf var para bana geliyor.

Neyin parası bana geliyor. Eşleşen 3.taraftaki videoda çıkan reklamın bi kısmımı bana geliyor nasıl oluyor anlamadım.

Hiç ödeme aldınız mı?

Partner olalı 1 hafta oldu. Ödemem 45 gün sonra olacak.

Eger işe yararsa partnerlik bi bu konuda işe yarar. Ben bu kanaldan adsensede para kazanamıyordum attıgım videolar 10k yı geçince partnerlik firmalarından 3.taraf geliyordu sadece paralarını onlar alıyordu şimdi ne olacak bakalım görecez.

Partnerlikte anlamadığım bi konu var adsense çoğunlukla %22 kesintili olarak ödeme yapıyor bize partnerlikte parayı adsenseden alıp bize ödeme yaptığına göre onlarda doğal olarak %22 kesintiyle almıyolar mı zaten üstüne bir de en düşük %20 kesinti var ben partnerliklerin başka şekilde çalıştıklarını düşünmüyorum ha çok büyük isim yapmış bir kanalınız varsa bilemem ama şu ana kadar 1K izlenmeye 5 dolar veren partnerlik şirketi görmedim zaten maksimum 2 3 dolar veriyorlar onunda mobil izlenimini kesip ödüyolar çoğu videonun süresinide para kazandırmaya layık görmüyolar.

t1l85.jpg
[/url]

Arkadaş eşleşen yemiş video ile partnerden para kazanılıyor mu gerçekten? Eğer öyle ise 1,5 milyona dayanmış ama eşleşen yemiş bir videomun olduğu kanalı hemen partnere bağlarım........

Arkadaş eşleşen yemiş video ile partnerden para kazanılıyor mu gerçekten? Eğer öyle ise 1,5 milyona dayanmış ama eşleşen yemiş bir videomun olduğu kanalı hemen partnere bağlarım........

Benim eşleşme bu şekilde ama
Bazı videolardaki gibi komple eşleşme değil.

Şu an para kazanıyor gözüküyorum. Ama para çekmeden kimseye net bi şey diyemem. 38 gün sonra para çekecem o zaman net bi bilgi veririm. K.gelsin

t1l85.jpg
[/url]

Hocam kimden eşleşen 3.taraf aldıysan para ona gidiyor diye biliyorum . Siz ödeme alırsanız lütfen bildirin aynı durum benimde başımda var .

---------- Mesaj saat 12:30:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:29:00 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar,

Not: Bu konuyu açma sebebim hiçbir şekilde olumsuz bir durum olmasından dolayı değil edindiğim tecrübelerden dolayı. Öyle ki 2 aynı içerikte ve daha az izlenim alan aynı videoları olan kanalların 1 tanesi partnerken diğerini boş Adsense'ye bağlayıp kazançları test ettim. Bu durumdan artık adım gibi eminim.

Forza Adsense

Aynen adsense daha iyi bencede ama birde havadan sudan sebepler le banlama sa süper olacak inşallah da banlanmayız hiçbirimiz ...

Aslında benim durum biraz da garip.Yaklaşık 1 ay önce izlenimi 1,5 milyona dayanmış videom eşleşen içerik aldı.Sonra 2-3 gün önce baktım videonun yanındaki eşleşen uyarısı ne hikmetse kalmış.Fakat para kazanmaya uygun değil uyarısı veriyor.

Aslında benim durum biraz da garip.Yaklaşık 1 ay önce izlenimi 1,5 milyona dayanmış videom eşleşen içerik aldı.Sonra 2-3 gün önce baktım videonun yanındaki eşleşen uyarısı ne hikmetse kalmış.Fakat para kazanmaya uygun değil uyarısı veriyor.

İşte partner böyle uyarılar karşısında para kazandırıyorsa işimize yarar. Bekleyip 40 gün sonra görecez.

---------- Mesaj saat 11:35:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:35:07 civarında gönderildi. ----------

İnşallah alırsınız hocam kaç dolar görünüyor şu anda panelde .

Bir haftada ödeme sınırına geldim nerdeyse

Çok düşündüm Partnerliğe geçmeyi ama vazgeçtim. Adsense de videoların ışıkları gec yansada yerine oturmus saglam bir sistem.

Partnerliğe Hayır! "Destekliyorum"

RPM den 4 aydir düzenli ödeme aliyorum. 2,5 dolarin üzerinde ödüyor. Adsensede 3 tarafa takilan videolarim awsomes da takilmiyor ve para kazaniyor.

Yönetimin bir kismi partnerlik önerirken bir kismida önermiyor. Milletin kafasi iyice karisiyor.

Ben partnerlikten memnunum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri